šatky, arafatky, šále akurát že v triciatkách, demoveriziach krematoria je to trocha nebezpecne a ešte by teoreticky mohol zabrať make-up lenže v týchto horkách....dlho nevydrží
@fr3tka ved natriet na cucfleky! a co by si chcela z ocotom? piť ho? ...
makeup nepomaha aj mne sa to raz stalo skusala som vsetko makeup korektor a zapudrovat ale vkuse to bolo vidno zachranila ma arafatka esteze to bolo v zime
zbavis sa ich tak ze si ich nechas robit na kozy.. tak nebudes musiet riesit to aky rolajk make-up sal alebo inu nezmyslenu vec pouzit.. a v lete si saly a satky dost mimo cize to neodorucaam..
@krutafunebracka ..sa kroť jo? ..a aj keby som ju založila, tak teba je xuj do toho .. tu sa pýta na normálne názory, otázka je položená a nikto nie je zvedavý na tvoje tupé reči ! 8)
@black_soul To je celá moja mama Ale ona to berie športovo, ona len povie, že pokiaľ mi to robí frajer a nie kadejaký neznámy pocestný, tak je ok. Tatko by mi však za toto vypichol oko
@hajzelbaba Áno, ja mám super, radu, tváriť sa, že neexistujú. Hneď vám je potom ľahšie na duši, a pohľady ostatných ani nevnímate. Pomáha aj na nalakované nechty u mužov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
inac cital som kdesi v odbornej literature ze z toho moze vznikat nejaky druh rakoviny
inak mimochodom..
@fr3tka ved natriet na cucfleky! a co by si chcela z ocotom? piť ho? ...
Čiže teraz už cucfleky neriešim. Prípadne, keď je to taký veľký, škaredý cucák, dám si tam vlasy a je to
Keby mala o také dva-tri roky menej, tak by o týždeň založila diskusiu „Nie som tehotná? :o“.
mno satka to isti... ale v tomto hici by som na to srala... nasi aj tak nevedia co to je