hah..aj ja mám teraz...no my máme taku mast doma na to, v takej malej tube volá sa to tušim herpesin, ale tak dala som si to len jeden krát takže zatial nevidim nejaký účinok.
poznal som jednú osobu ktorá si na to sypala soľ, a ihlou to rozjebávala ale to je asi dosť nepríjemné, síce účinné...
a keď už ten herpesin je vraj účinný iba v počiatočnej fáze keď cítiš len to jemné svrbenie, treba ho ihneď naniesť na to miesto kde to cítiš. ak sa ti spraví opar už je zbytočný.
ja som to zvykol vysušovať zubnou pastou.
a ako tu boli spomenuté Vitamíny tie sú tiež výborné ako aj prevencia, tak urýchlenie zahojenia.
ja si dávam takú robenú masť čiže ti neviem povedať ako sa volá je taká hnusne hnedá a smrdí jak plast tak kožná mi povedala, že je to dobré, lebo to skoro ten herpes vysuší
@kata535 Čo mi 100% do dvoch dní herpes zničilo bol Duac gél (nie, nie je určený na herpes ale na hojenie a vysušovanie vyrážok ale je veľmi vysušujúci a mne zabral už 2x, vrelo odporúčam!)
osvedcene mam,ze ak si ho potries rozkrojenym cesnakom zachvillu je prec avsak musis tospravit hned ako sa objavi a naozaj len par krat za den potriet lebo inak ti moze ostat par dni na zdravej pere cerveny fliacik
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
boze ty mas fakt 16 ? O__o omg alebo tak najako to proste bolo
ja neviem ja vzdy zerem vitaminy radsej, ale zas ja nemavam herpes nikdy proste
a keď už ten herpesin je vraj účinný iba v počiatočnej fáze keď cítiš len to jemné svrbenie, treba ho ihneď naniesť na to miesto kde to cítiš. ak sa ti spraví opar už je zbytočný.
ja som to zvykol vysušovať zubnou pastou.
a ako tu boli spomenuté Vitamíny tie sú tiež výborné ako aj prevencia, tak urýchlenie zahojenia.
úplne bez srandy
compeed mi nepomaha
herpesin mi nepomaha
žiadne zazračne masticky
max som si zvykla na vysusenie este na noc davat na to zubnu pastu