Poradí mi niekto? Fajčila som skoro 3 roky, ale tie prvé roky to nebolo pravidelné. Až tento posledný rok som si zapálila za deň min. 3-5 cigariet. Lenže našla som si priateľa, ktorému to vadí a sľúbila som mu, že s tým prestanem. Už nefajčím 2 týždne, al
mal som kamosa ktory bol silny fajciar ... on vyfajcil 2 krabicky denne, potom si nasiel holku a koli nej chcel prestat .. ale fajciar to bol tuhy tak to zobral od piky a siel na nejky pristroj ci terapiu ci co to bolo a od vtedy si uz nikdy nezapalil ... tu mas stranku na nich » www.antinikotin.sk/prestatfajcit.h... ak to myslis fakt vazne a stale mas vselijake nutkania si zapalit tak toto je jedna z najucinnejsich metod ... fakt keby som nepoznal toho kamosa neverim ze to funguje
Za prve nemala si hned prestat fajcit to je moc velky skok mala si znizit prijem cigariet na jednu denne tak vydrzat aspon tyzden a potom mozna pomaly to obmedzovat... ja napr. mam taky zavezok ze cez vikend nefajcim a normalne cez tyzden dam 1-8 cigariet denne (podla toho aky mam den) a momentalne mam malu chut si zapalit ale nemyslim na to tak na to nemysli ani ty... mozna by si si mala zapalit tak 1 za 2 dni a potom to pomaly znizovat lebo takto je velka sanca ze budes trpiet az kym si nezapalis...
Prestal som fajčiť keď som mal 16 zo dňa na deň a to som fajčil 4 roky. Ku koncu aj tri balíčky denne Neviem ja som to neriešil, ja som si povedal, že táto je posledná a posledná bola. Teda až do mojej 23trojky, potom som začal pri bývalej a teraz ani nemám v úmysle prestať.
Prestávaj postupne, pre telo je šok, keď s tým sekneš takto naraz. Ak je priateľ tolerantný, tak ti pomôže prestať keď bude vidieť, ako ti na ňom záleží, že chceš prestať kvôli nemu Kamoška prestala tak, že si jeden večer sadla a zrátala si, koľko ju to ROČNE stojí a to bol taký šok, že odvtedy si nemala odvahu zapáliť Veľa šťastia
Ja som fajčil 2 roky a prestal som zo dňa na deň... Proste som si povedal že nechcem a tým to skončilo... Aj keď si teraz zapálim občas, ale tak, na nervy
úplné vyliečenie rozvinutej kombinovanej závislosti je náročný a dlhodobý proces. bez využitia hypnózy je to skurvené trápenie pre závislého aj pre jeho okolie.
@nationalgeographic Neviem. Najprv kvôli tomu, že sme si s babami povedali, že to chceme skúsiť. (blbosť) A neskôr som od nervov fajčila a potom mi to začalo chutiť :/
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a potom ci budes mat odvahu to oblizovat
- emanuel. čávo.
ja prestať nechcem ale silno to obmedzujem. jedka krabička denne bola fakt moc.