Ako sa zbaviť stresu/paniky pred športovým výkonom?
V škole musíme pravidelne aspoň 1 za rok zabehnúť 60m, 300m, 600m, 1000m, 1500m... Lenže vždy na začiatku si poviem ze: musíš byť prvý, nestrat ani srkundu! A potom vždy keď čakám na štart tak sa bojím ze vystartujem o pol sekundy neskôr a uz mi to zhorší
nad tymto sa da aj stresovat? co budes robit napriklad na skuskach??
nad tymto sa vazne stresovat netreba.. proste chod do toho s usmevom.. nepremyslaj nad tym na ktorom mieste skoncis.. dolezite je zucastnit sa.. a nie vyhrat.. a potom nakoniec aj vyhras
@ludinko toto isté si hovorím.aj ja, ale.nefunguje... Dokonca ani konkurencia nie je, nemá ma kdo obehnut ale stále si v podvedomi hovorím ze: musíš byť rýchlejší, musíš vyštartovať stotinu potom co sa odstartuje, musíš vyhrať!!!
ty si bud rozumom na urovni koaly alebo moc pijes... uz len z toho mala co som si z tvojho prispevku precital som bol vyklepany aj ja... To keby si slepemu dolamal palicku a otravil psa, tak by z piatich kilometrov videl kde je problem...
hento si hovorim, to si hovorim... poznas tu psychologicku hracku? ... teraz nemysli na slona... co ta prve napadlo ako si si precital slovo "slon"?... korytnacka to asi nebola... Nemysli, bez!
ak nechapes, nevadi... a ak som bol hnusny, sry, ale uz som z podobnych ludi vytoceny z prace...
@rayennn ako som tak čítal niekoľko tvojich posledných komentároch v rôznych fórach... ty si génius Nie si náhodou slovenský Tony Stark ? Alebo Bruce Wayne?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
nad tymto sa vazne stresovat netreba.. proste chod do toho s usmevom.. nepremyslaj nad tym na ktorom mieste skoncis.. dolezite je zucastnit sa.. a nie vyhrat.. a potom nakoniec aj vyhras
hento si hovorim, to si hovorim... poznas tu psychologicku hracku? ... teraz nemysli na slona... co ta prve napadlo ako si si precital slovo "slon"?... korytnacka to asi nebola... Nemysli, bez!
ak nechapes, nevadi... a ak som bol hnusny, sry, ale uz som z podobnych ludi vytoceny z prace...