ahojte rada by som vedela čo s nechceným tunelom (dierou) v uchu??..pred casom sa mi to prestalo pačit a chcela by som nosit zasa normalne nausnice ale nemožem lebo mi tam ostala asi pol centimetrova diera..a to už asi 3/4 roka čakááááám a už ma to nebav
povodne som mala 1,4 cm ,priznám sa za krátky čas...ale teraz toho lutujem aka som bola sprosta kvoli vtedajšiemu trendu a takto to dopadlo ..a teraz to mam velke asi pol cm a nie a nie zarasť až dokonca..jebať !
lebo si to vybrala hned !!! no fakt sa len jeho opytaj, aj ja mam 14mm .. a bude to otravne teraz si zas zmensit a ptm zas zvecsit, ale aspon mi to spruzni kozu a ked mozno raz dostanem rozum tak nedopadnem takto
drzim palce nech sa to da dokopy nabuduce si radsej premysli ked si neič davas a zisti si o tom dopredu ake to ma nasledky
To máte tak, keď si v trinástich pcháte do uší somariny, lebo je to in
Neviem, prečo ľudia nerobia rozhodnutia ako kerka alebo pierc alebo toto, až keď sú na to psychicky vyspelí a vedia, že to chcú a nie že "ta každý to má a je to cool, ta si dám aj ja".
choj fakt radsej za tym piercerom, tu ti nik normalny v konecnom dosledku neporadi len ti kvoli veku zdorazni aka si krpata a ze je to len tvoja chyba, pretoze presne to je to co podla nich potrebujes vediet
@terazticho mas pravdu tu mi nikto ako vidím neporadí ,vačšina vie len skritizovať a mleť tu niečo o názoroch a podobne ..ahh ale aspoň som to vyskušala ,nič by som tym nestratila
no mne centimetrová diera zrástla tak, že tám už nestrčím anii náušnicu, ani dierku už nemám vlastne.
v druhoom uchu mám 15mm a plánujem roztiahnuť aspoň na 18mm.
pozri, si hlúpa ak si nemyslela do budúcnosti. ako hovoríš, "kvôoli hlúpemu trendu". Nie je to žiaden hlúpy trend, sú len hlúpi ľudia čo sa toho chytia aby boli cool a potom plačú. Keď nemáš zodpovednosť tak si nejeb do tela. Tá diera sa ti už nezrastie a budeš chodiť s uchom jak piča, zmier sa s tým. Dá sa to zošiť, no lalok už nebude ako predtým aj tak.
Ja mám tunely tri roky a neoľutoval som, neriešim čo mám v uchu. A mám ho či som bol emák, pankáč, rocker alebo hiphopper, lebo to nie je vec trendu ani štýlu ale má to byť súčasť teba.
Takto to dopadne keď si každé decko jebe do tela lebo chce vyzerať ako svoj idol. Bodaj by si to ucho mala dogajbané navždy ako výstrahu pre ostatných.
Mne sa tie tunely vôbec nepáčia. Ani náušnice nenosím, zapaľujú sa mi z nich uši. A vôbec prepichovať si ich tiež nebol môj nápad, mám to už odmalička a ani si nepamätám, ako sa to odohralo V každom prípade to som chcela, že na stužkovej som mala po dlhých rokoch náušnice a tá dierka tam stále bola... Ale tak s tunelmi netuším ako to je.
takto to vypadá keď tieto mladé teľce nerozmýšľajú dopredu a len bezhlavo spravia to čo ich v danej chvíli napadne, bez toho aby si premysleli aké to môže mať následky... Ale keď to náhodou niekomu spomeniem tak ja som kokot čo o tom hovno vie
@wewo ty si to napísal krajšie a obšírnejšie než ja
Ja vas naozaj nechapem. Potrebovala jednu radu a vy si svoje ego na nej uboho zvysujete. Tie vase priblble reci aka je krpata a ze podlahla modnemu trendu jej nepomozu.. Tak co si tym dokazujete? Ked nemate co povedat, nepiste nic. Na to su rodicia aby jej povedali, ze urobila sprostost. A ked jej to rodicia nepomozu, tak sa popali a pride na to sama a da si pozor. Ale kto ste vy, ze ju idete poucovat. Velky starsi mudri ludia co?.. Clovek tu pride po tyzdni a stale coho sa tu docka je uboha dokazovanie si vlastnej dokonalosti. Tak a teraz sa pustite do mna, ze mate slobodu nazora a pod.
@wewo a ty to tam nemáš kvôli tomu aby si bol cool? A kvôli čomu, aby sa za to mohol vešať? Tiež z toho raz vyrastieš a zistíš, že je to pekná kravina... Ale keď tak kukám, 18 rokov? To už bude fakt zlé.
fu neviem ale teraz si mi nahnala paniku -.- dufma že sa mi to nestane neviem asi to váže skus kusok roztiahnut nech to nahnisa alebo co a poom postupne stahuj na povodnu velkost...nemas čo stratit
ak ti to nejde jedine chirurgicky zosit, v cechach to robia za cca 1000kc ak si dobre pamatam, ale podla mna je dost blbost to ze si sa na to vobec dala a nemyslela na taketo veci dopredu
teda len cumim ako sa da molestovat na temu jedneho tunela a hrat sa na dospelakov a psychologov a urobit tu z toho normalne psychologicke okienko o povahe autorky. grc. kto z nas neurobil v zivote blbost?
@badcoree napadlo ma presne čo @sandy114 , že porež/rozrež (keď si tuneluješ uši tak očividne s automutiláciou problémy nemáš slight_smile:, a nechaj zahojiť
fuj tuunel do ucha je špatnosť ale čo už ...... súhlasím s názormi že to treba narezať lebo tak sa ti to zraste orčite nmo skúsenosti nemám takže nwm len si mzslím....
Pozri, to dievča má 15. Pred 3/4 roka mala 14 a kým sa rozhodla, že ten tunel chce a sa jej tá diera zväčšovala, mala 13. A všetci vieme, že 13-ročný jedinec mení názory často, bez výnimky, či je to s výberom oblečenia, hudby alebo doplnkov...Tak bolo jasné, že po čase na tunel zmení názor. Lenže tunel nie je náušnica, ktorú si len vyberieš a ucho zostane rovnaké.
Tak mi tu teraz nevrav, že je to hlúposť, lebo už len keď si tú dieru rozťahovala, bolelo to a keď si ju pôjde dať zašiť, som zvedavá, ako to bude vyzerať, pretože ten zásah tam bude vidieť.
Tak by som na tvojom mieste zvážila situáciu, do koho sa obúvať a keď už začneš tak maj aj nejaký argument.
@mizoyka Je mi jasné že to treba zašiť a taktiež si tiež myslím že spravila blbosť, ale ona sa na tom asi poučila a tu nepísala nič ako : skritizujte ma, ale poraďte mi. Preto som reagovala.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
mas co si chcela
kazdopadne vela stastia!
Nes si v tej diere ceruzku teraz...
drzim palce nech sa to da dokopy nabuduce si radsej premysli ked si neič davas a zisti si o tom dopredu ake to ma nasledky
Neviem, prečo ľudia nerobia rozhodnutia ako kerka alebo pierc alebo toto, až keď sú na to psychicky vyspelí a vedia, že to chcú a nie že "ta každý to má a je to cool, ta si dám aj ja".
joooj
v druhoom uchu mám 15mm a plánujem roztiahnuť aspoň na 18mm.
pozri, si hlúpa ak si nemyslela do budúcnosti. ako hovoríš, "kvôoli hlúpemu trendu". Nie je to žiaden hlúpy trend, sú len hlúpi ľudia čo sa toho chytia aby boli cool a potom plačú. Keď nemáš zodpovednosť tak si nejeb do tela. Tá diera sa ti už nezrastie a budeš chodiť s uchom jak piča, zmier sa s tým. Dá sa to zošiť, no lalok už nebude ako predtým aj tak.
Ja mám tunely tri roky a neoľutoval som, neriešim čo mám v uchu. A mám ho či som bol emák, pankáč, rocker alebo hiphopper, lebo to nie je vec trendu ani štýlu ale má to byť súčasť teba.
Takto to dopadne keď si každé decko jebe do tela lebo chce vyzerať ako svoj idol. Bodaj by si to ucho mala dogajbané navždy ako výstrahu pre ostatných.
@wewo ty si to napísal krajšie a obšírnejšie než ja
ked kazdu kravinu musite hned vsetci mat a nepozerate na to, co s tym, ked vas to rovnako rychlo omrzi.
Fakt? Ja zasa nenávidím slečny, ktoré si nevedia vyjadriť vlastný názor, len kritizujú cudzí.
jebnutí ľudia
Pozri, to dievča má 15. Pred 3/4 roka mala 14 a kým sa rozhodla, že ten tunel chce a sa jej tá diera zväčšovala, mala 13. A všetci vieme, že 13-ročný jedinec mení názory často, bez výnimky, či je to s výberom oblečenia, hudby alebo doplnkov...Tak bolo jasné, že po čase na tunel zmení názor. Lenže tunel nie je náušnica, ktorú si len vyberieš a ucho zostane rovnaké.
Tak mi tu teraz nevrav, že je to hlúposť, lebo už len keď si tú dieru rozťahovala, bolelo to a keď si ju pôjde dať zašiť, som zvedavá, ako to bude vyzerať, pretože ten zásah tam bude vidieť.
Tak by som na tvojom mieste zvážila situáciu, do koho sa obúvať a keď už začneš tak maj aj nejaký argument.