zdravim vsetkych..som 20rocne dievca a mam takyto problem.Ked som bola mala, bola som velmi zive dieta, vesele,mala som kopu kamaratov.S nastupom do skoly sa to nejako vsetko zmenilo. Ostala som ticha, utiahnuta, nespolocenska. Dokazem sa bavit s hocikym,
trocha alkoholu by to podla mna urcite napravilo ale to neni nejake dlhodobe riesenie takze to asi nie ...ale podla mna je to vsetko o psychike proste sa musis niako uvolnit ...ja ked som s kamaratmi ktorych dlho poznam tak som v pohode vyrecny a tak ale napriklad ja ked spoznam niekoho noveho tak nejsom hned taky komunikativny s nim neviem preco na mna to pride az ked ho viacej spoznam...snaz sa odviazat a to ti podla mna pomôze drzim palce
skus to hlavne takto nerieisit, lebo myslim, ze ak sa budes chciet vedome zmenit, velmi to nepojde. Ked sa budes nutit do toho, aby si bola komunikativna a vyrecna a vtipna a neviem co este, vyznie to ako krotenie divej zveri.
A ak si vo svojej podstate ziva a vesela, jedneho krasneho dna sa to odblokuje a budes taka. V kazdom pripade, nehraj sa na nieco. Drzim palce
vies kolko ludi je asi takych istych. ja navrhujem byt s tymi ludmi kde sa citis dobre a kde nemas pocit ze si nieco menej. ja mam napriklad jednu kamosku o ktorej si myslim ze je zaujimava a neviem co este a zistila som ze sa citim dobre v spolocnosti ked tam ona nie je potom som taka lepsia, ved vies...
Ja som bola dakedy straaaasne ticha, s nikym som sa nebavila, ale potom som sa prestahovala a setko sa zmenilo...Nehovorim teraz, ze sa mas prestahovat, ale ja som o sebe dost premyslala a uvedomila som sa..Myslim, ze som dost v pohode babena..i ked stale trochu hambliva..
treba chodit medzi ludi,mam na mysli priatelov,travit s nimi vela casu,ono to pride samo,ja som bol podobny,ale to bolo velmi velmi davno,som vylieceny
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Takze hlavne sa uvolnit, nemysliet na to, co si myslia druhi a byt sama sebou..
A ak si vo svojej podstate ziva a vesela, jedneho krasneho dna sa to odblokuje a budes taka. V kazdom pripade, nehraj sa na nieco. Drzim palce
vies kolko ludi je asi takych istych. ja navrhujem byt s tymi ludmi kde sa citis dobre a kde nemas pocit ze si nieco menej. ja mam napriklad jednu kamosku o ktorej si myslim ze je zaujimava a neviem co este a zistila som ze sa citim dobre v spolocnosti ked tam ona nie je potom som taka lepsia, ved vies...