Prosím, potrebujem overené a účinné cviky ako schudnúť na stehnách! Prosím poradte! Leto sa blíži a ja vyzerám s nimi hrozne!
Verím, že nie len ja mám s týmto problém.
tak ked mas chude telo a tlste stehna to by chcelo fotku
inak pravda je ze neda sa chudnut len z jednej partie a ostatne nechat tak. Vseobecne plati ze ak mas energeticky prijem mensi ako vydaj tak chudnes. Ale ak teda chces chudnut tak zacni behavat/plavat/bicyklovat/skakatsvihadlo atd. a urcite casom uvidis zlepsenie. Teda samozrejme ak nezacnes dva krat tolko jest ako teraz
Pane Boze. Ludia, trochu logiky vam chyba v hlavicke.
Ked vidim ludi, ako sa pytaju, ze akymi cvikmi nadobudnut tehlicky na bruchu, akymi cvikmi schudnut zo zadku, akymi cvikmi mat dlhsi penis...
Je mi spatne.
Pochopte, ze ked cvicite, davate tym svalom, ktore cvicite impulz k rastu a oni rastu, ked dostavaju ziviny. Ludske telo pracuje tak, ze ked nema dostatok zivin, tak co asi? Zacne si ich ukladat! BINGO! Vo forme tuku! BINGO! A ako sa toho tuku zbavime? No vhodnou dietou a spalovanim! BINGO!
Takze co budeme robit, aby sme spalovali tuk? Budeme ho prijimat menej a budeme prijimat aj menej latok, ktore nam dodavaju energiu, aby sme mohli spalovat tuky! BINGO! Takze co? Menej tukov, menej cukrov, menej sacharidov, viac bielkovin na udrzanie svalovej hmoty. A viac cvikov na spalovanie vacsieho mnozstva kalorii.
BINGO!!!!!!!
@dandybrendy Cvikmi zameranymi na stehenne svaly ako pises ty (drepy, vypady...) bez upravy stravy z toho bude len krasne kontraproduktivny efekt taky, ze jej stehna porastu este viac.
@jurito som si to pozrela, 5 kg za 10 dní? celé zle, a potom sa má človek ako stravovať? však keby nabehol na normálny režim stravovací tak sa mu to bude ukladať nas5 nie?
@sabnacke Tak ak niekto chce schudnúť tak musí zmenit jedálniček celkovo. Aký má zmysel schudnúť a potom sa vrátit sa poôvodný jednálniček a zas pribrať? Po schudnutí treba jesť tak aby si váhu udržalovala iba/zpevňovala svaly.
s genetikou nespravis nic, videla som baby s riadnymi noziskami a peknym pasom, i mne sa smeje trener ze mam stehna ako zapasnik no lepsie mat svaly, rychlost a silu nez hladovky a nohy ako palice...mas cviky ktore sa zameriavaju na stehna a nohy celkovo, no zmensia sa ti resp. pekne vytvaruju len pokial mas nadvahu - viac tuku nez svalstva (o com pochybujem kedze mam kamosky ktore sa vidia o 10 kil tazsie nez su)
@vitaeestamor každý normálne uvažujúci človek si domyslí, že nemá žrať ako prasa, keď chce schudnúť... hovorím KAŽDÝ NORMÁLNY, neznamená každý. Dôležité je väčší výdaj ako príjem, to je predsa jasné a už jej to tu písali vyššie... ja som len odporučila cviky
@vitaeestamor hej? zle cviky? ty si cely zly...ja som pri tom spevnila stehná... nehovorím, že ja som majster, ale ty vieš o cvičení zjavne hovno a pindáš tu
@dandybrendy Ano, na schudnutie "na stehnach" ako to tu pozaduje zakladatelka su to zle cviky, lebo nimi dostanes stehna akurat tak do anabolizmu a chudnut bude vsetko ostatne okrem nich ale to je detail, necham ta v tom, ze vies o com hovoris.
@vitaeestamor KRAVINA NAD TRAKY tak poraď ty, maestro... prečo od teba ešte nevidím nejaký užitočný koment? Žeby si sa nechcel o svoju múdrosť deliť? Chvalabohu...
@vitaeestamor no práve že vo mne to nebude to asi ty nečítaš s porozumením, ja som sa pýtala na UŽITOČNÝ.... proste ona chcela nejaké cviky a jediné, čo si jej poradil ty, je nežer a cvič, lenže čo a ako? Ale okej, ja končím, lebo hádkou s tebou nevyriešim hlad v Afrike ani obezitu v rozvojových krajinách...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a i to, ako môžem chudnúť na celom tele, keď inde nemám z čoho?
si môj človek!! :3
stehna nezhodis cvicenim
tiez mam velke stehna *vdaka, genetika* a proste ked beham, cvicim alebo hocico, tak akurat sa mi zvacsia a mam tam svaly -.-
inak pravda je ze neda sa chudnut len z jednej partie a ostatne nechat tak. Vseobecne plati ze ak mas energeticky prijem mensi ako vydaj tak chudnes. Ale ak teda chces chudnut tak zacni behavat/plavat/bicyklovat/skakatsvihadlo atd. a urcite casom uvidis zlepsenie. Teda samozrejme ak nezacnes dva krat tolko jest ako teraz
milujem doslovnosť. really.
Ked vidim ludi, ako sa pytaju, ze akymi cvikmi nadobudnut tehlicky na bruchu, akymi cvikmi schudnut zo zadku, akymi cvikmi mat dlhsi penis...
Je mi spatne.
Pochopte, ze ked cvicite, davate tym svalom, ktore cvicite impulz k rastu a oni rastu, ked dostavaju ziviny. Ludske telo pracuje tak, ze ked nema dostatok zivin, tak co asi? Zacne si ich ukladat! BINGO! Vo forme tuku! BINGO! A ako sa toho tuku zbavime? No vhodnou dietou a spalovanim! BINGO!
Takze co budeme robit, aby sme spalovali tuk? Budeme ho prijimat menej a budeme prijimat aj menej latok, ktore nam dodavaju energiu, aby sme mohli spalovat tuky! BINGO! Takze co? Menej tukov, menej cukrov, menej sacharidov, viac bielkovin na udrzanie svalovej hmoty. A viac cvikov na spalovanie vacsieho mnozstva kalorii.
BINGO!!!!!!!
vsak nejedz tolko a zmena sa dostavi po strasne dlhom case.
@10