chodila som smojim chlapcom vyse 9 mesiacow..a na prazky sme si museli dat pauzu kvoli tomu ze njeje odtialto..a enmaly by sme byt kedy spolu a slubil mi aj mi to viac jkrat napisat ete teraz cez prazky ze sa do kopy dame..a s a zistila som ze ma inu t
neviem preco ale taketo temy mi posobia tragikomicky...heh jednak nechapem pauze vo vztahu pre mna to znamena koniec...a ako vidim v tvojom pripade to aj bol...najdi si ineho a zober ho do vlaku ved tam to mas rada
jaj no tak dievca nebude to lahkeee ale smola..nevyslo to, je to hajzel co ta ma ako zadne koliesko niekde daaaaaleko...ak by mu nahodou nevysiel jeho letný románik alebo ho to s nou prestalo bavit tak si ymsli ze ty budes ta co bude vecne cakat a potom mu posluuuzi...takze....necakaj...nikdy v zivote sa mu uz neozvy a opakujem NIKDY aj keby ta prosil na kolenach sa s nim uz nedaj do kopy...najdi si niekoho kto si ta zasluzi, bud stastna a ukaz mu ze bez neho sa da zit a ba dokonca este lepsie..veela stastia
No, tak na tvojom mieste by som sa mu neozyvala... maj ho v trubke... ked to nie je ten, co si si to s nim rozdala vo vlaku, tak sa ani necudujem, ze ta nechal...
hmmm cakat mozes akurad tak na to, kedy budes hladna. kasli na neho. ma inu babu a ked sa raz rozidete a dat sa znovu do kopy ... to mi nedje do hromady predsa len vstah na niecom stroskotal a stroskota aj druhy krat. zabudni na neho.
urob birdzovskej spoločnosti službu a už radšej žiadne fora nezakladaj... už aj tak ti prischla (ne)veselá príhoda z vlaku ktorá sa bude s tebou ťahať až do zrušenia účtu... tac ťa nebude nik brať vážne...aspon nie ako normálneho človeka...
asi by si mala prehodnotit ci vobec mas mat nejake vztahy, lebo zjavne ti to moc nejde.a ked si mala dost odvahy zalozit tu diskusiu o sexe vo vlaku, maj dost odvahy znasat teraz to, ze ta maju vsetci za kurvu.lebo ako povedal holyknight ak si stymto 9 mesiacov a to vo vlaku nebolo podjebanie tak to msuleo byt predtyma to si mala 15 a to je podl amna dost skoro na taketo ulety vo vlaku
Ak to vidim spravne tak ma pauzu s tou druhou ... potom si da pauzu s tebou ... zase s nou ... zase s tebou ... proste si mu naletela ... a zaujmalo by ma ze kolko si mala vlastne rokov ked si mala ten incident vo vlaku
jááj mojaaaaa....jednoznacne JE--J na neho!!! ta jeho pauza znamenala ze uz ho to nebavilo a vzal nohy na plecia a nechcel ti to jednoducho povedatt lebo mozno nemal naladu na nejakesceny aleo co. nestoji ti ani za to aby tu o nom pisala a uz vôbec nie aby si sa kôli nemu trápila, neboy budu lepsi! a zacni hned teraz hladat...a na neho uz ani nepomylsi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
dievca tieto otazky len dokazuju, ze nemas ani sajny co je laska. myslis si ze nejako ovplyvnis to kedy na neho zabudnes? nebud smiesna prosim ta.
a pauza za to ze by ste neboli spolu? laska je o tom aby ste boli spolu pevne stanoveny pocet dni do tyzdna? deti sak sa uz trosku uvedomte.