Ja som ľaváčka (no, to je vlastne nepodstané). Keď si lakujem nechty, pravú mám vždy dokonalú, ale keď sa pozriem na ľavú ruku, ktorú som si robila tou pravou... Ako si lakujete vy nechty na druhej ruke? Keď sa pozriem na manikúry iných báb alebo na vi
chce to tréning... ja som praváčka, a pravú ruku si vždy lakujem asi trikrát tak dlhu ako ľavú, pretože to vždy pokazím, musím odklakovať a znovu nalakovať a takto dokola niekolkokrát každý necht kým to nie je dokonalé -.-
No vypadá to občas čudesne, najmä ked sa snažím nakresliť tam niečo, ale teraz sa mi podarilo dokonca aj na pravej si spraviť menej hybridná francúzska
tak za tie roky mám už skill lakujem najprv tou kriplavou (ľavou), potom pravou jednofarebné vyzerajú dobre, s francúzskou manikúrou je to už trochu obtiažnejšie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
budem pocitat sekundy, kym sa tu neobjavi clovek, ktory bude tvrdit, ze si nechty dokaze namalovat aj pazuchou poslepiacky