Ako si môžem zariadiť aby sme bývali 3 kamošky spolu na intraku?? - Trnavska univerzita
Môže mi niekto poradiť ako sa to dá zariadiť lebo počula som tak aby sme sa zapísali v rovnaký čas, lenže to nie je možné pretože máme zápisy každá v iný deň..a na výber mám intrak v Zavare a JB..má niekto skúsenosť aby mi poradil??
ked to pojde cez vedenie tak normalne ako budete rozdeleny zvlast do izieb tak sa s tymi co budes byvat dohodny nech sa prestahuju do inej izby ze chces byt s kamaratmi....
ach, tak najprv si tei intraky vyberte rovnake, ptm pockajte ci vam aj rovnake pridelia, ak vam pridelia rovnake, tak staci zavolat, rezervovat si a mate to, ak vam nahodou nepridelia rovnake, nic sa nedeje, najdete si niekoho ineho na vymenu a pekne sa vymenite to je vsetko asi tak ... ale pozor, v TT nedavaju kazdemu intrak, teda, zalezi aj od toho z akej dialky ste
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
keď budete vedieť, ktorý intrák vám pridelili tak tam zavolajte a povedzte, že chcete spolu bývať a neni problém.