Ako si najlepšie zvyknúť na to,že ste a asi aj budete sám???
Mám už síce dosť rokov na takéto otázky,no aj tak mám pocit na jednej strane,že som rád,keď som sám,na druhej strane mi však chýba tá druhá časť,ktorá by ma dopĺňala a pomaly prestávam veriť,že sa to zmení...
Nemôžeš vedieť, že budeš sám aj o päť rokov, pretože nikto nevie čo bude ani zajtra.
Ak ti samota vadí, kúpi si zvieratko, ktoré ťa obdaruje nezištnou láskou a obklop sa pravými priateľmi. Pomáha to a hlavne musíš veriť, že nebudeš celý život sám Hlavu hore a buď trpezlivý.
Si mladý na to aby si takto rozmýšľal (že ti to hovorím ja ). Jednoducho sa na to prestaň sústrediť, venuj sa svojím veciam, kt. ťa robia šťastným a keď to budeš najmenej čakať príde niekto, kto ťa očarí a bude ti stať za viac ako jeden pohľad. A ty očaríš ju a láska bude na svete.
Je to klišé, ale ono to tak naozaj je. Musí to tak byť.
v pohode ... maš čas pre seba uživaj si život hoci vzťah by som cel aj ja ale ked pomyslím na tie ex vzťahy radšej nikdy môžeš robiť čokoľvek ked si sám neni to ppc
chápem, lebo občas som mávala podobné pocity (takže som radšej ani nedočítala komentáre, lebo niekedy to len naserie , ale poďme na to logicky a pozrime sa o generáciu nad nami, koľko vidíš ľudí, ktorí skončili sami (nedobrovoľne)? život sa nekončí teraz, neprestaneš stretávať ľudí. a nie je to počítačová hra, na sľubný trvalý vzťah ťa nekvalifikuje počet vzťahov pred ním a nikoho, kto ťa bude mať rád, to nebude zaujímať. mimochodom, rozhodne nie si ojedinelým prípadom, nie je to automaticky tvoja vina alebo niečo, čím by si bol nakazený.
a teraz ako prežiť ten medzičas. tiež už mi to občas napadlo, ale potom som si uvedomila, že doteraz som tak žila a zvládla som to, prečo sa teraz na to potrebujem pýtať. nežilo sa mi kvalitne, ale dalo sa to, čas beží aj bez pomoci. ale môžeš urobiť to, čo tu v poslednej dobe radím asi všetkým: venuj sa niečomu, spríjemni si život, možno si vždy chcel niečo vyskúšať, ale odkladal si to, alebo sa niečo nové nauč a možno vďaka tomu aj niekoho spoznáš alebo v budúcnosti pri budovaní kontaktov budete mať o jednu spoločnú tému viac. a zatiaľ aspoň vyplníš čas.
@medicus kontaktuj ma na TS, dam ti svoj mail, posles mi fotku a ked zistim,ze nie si uplne skaredy a uplny dement, poslem ti fotku moju a ked ty zistis,ze nie som uplna skrata a uplne tupa, mozno uz sam nebudes!
zmier sa s tým, tak, ako ja... asi niesom v poriadku (určite niesom) ale samota a sloboda mi vyhovuje a chcem tak žiť... pravidlá na život niesu nikde napísané, to si pamätaj... ale ak strašne prahneš po ženskej spoločnosti, tak sa raz dostaví, ver mi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ak ti samota vadí, kúpi si zvieratko, ktoré ťa obdaruje nezištnou láskou a obklop sa pravými priateľmi. Pomáha to a hlavne musíš veriť, že nebudeš celý život sám Hlavu hore a buď trpezlivý.
Je to klišé, ale ono to tak naozaj je. Musí to tak byť.
a teraz ako prežiť ten medzičas. tiež už mi to občas napadlo, ale potom som si uvedomila, že doteraz som tak žila a zvládla som to, prečo sa teraz na to potrebujem pýtať. nežilo sa mi kvalitne, ale dalo sa to, čas beží aj bez pomoci. ale môžeš urobiť to, čo tu v poslednej dobe radím asi všetkým: venuj sa niečomu, spríjemni si život, možno si vždy chcel niečo vyskúšať, ale odkladal si to, alebo sa niečo nové nauč a možno vďaka tomu aj niekoho spoznáš alebo v budúcnosti pri budovaní kontaktov budete mať o jednu spoločnú tému viac. a zatiaľ aspoň vyplníš čas.