@patofbc ...a potom za pár dní sa zas dajú na,,nezadaných" a pridávajú depresívne fotky a obrázky a píšu statusy, ako veľmi by chceli vrátiť čas a vtedy si ja uvedomím, že mi je dobre samej
Ale ja som vonka kazdi den s mojov krasnov a verry funy partiov iba vecer som na socialnich sietiach ale ked som vonka a vidim dvoch ludi ze sa lubia a ja nemam nikoho :/ a pre niektorich ja niesom taka ze si kazdi den menim na fb satus ze som nezadana ja som este chalana nemala :/ iba pocuvam od kamaratiek ake je to "krasne" ....
@dnda16 ak ti ešte nestihli dajakí uchilovia z birdzu napísať, tak chod von medzi ľudí len tak s kamoškou so zámerom dakoho spoznať. Zajsta je Štefan tak to bude všade disko A neboj sa ak niekoho spoznáš možno ti bude stačiť kamarát ktorý dá často viac ako frajer
@uspavanocka ale niekedy to nemusí byť spôsobené nízkou inteligenciou (čo si sice ani nenapisala ).. keď človek žije v anglicku tak slovencinu vie len vdaka rozprávaniu sa s rodinou na slovensku atd, čo je pravdepodobne jej pripad
Prepacte mi vase velicenstvo ze niesom taka inteligentna ako vy a som sa pomylila o jedno prijebane n a napisem to spravne abi velicensgvo mohlo. ist s dobrim pocitom spat: very funny spokojnost
Z vlastnej skúsenosti viem, že ak som hľadal tak nie a nie prísť a keď som si povedal že sa nebudem viazať našiel som si partnerku.
Je to individuálne, nieje podstatné či si pekná, rozumná alebo máš naopak trojky a v hlave Einsteina.
Ono to príde ak to budeš najmenej čakať a otvorene v 16 som sa viazať rozhodne nechcel hlava je nevyzretá aj keď telo už áno a u dievčat to platí dvojnásobne
Takže tu je návod: Najprv si zožeň 3 korene mandragory keď bude mesiac v splne tak ich na nejakej vysokej hore uvar spolu s uchom netopiera a okolo hrnca tancuj Gangnam Style potom začni obsah hrnca miešať varechou vytesanou z posvätného dubu starého druida Meliška ale pozor miešaj s varechou v ústach! to je dôležité ... a nakoniec keď sa ti korene rozvaria na kašu tak ten vriaci obsah musíš vyliať na zem a zjesť ho slamkou na ešte tvrdé kúsky použi špáratko a potom keď to absolvuješ tak skoč z 12teho poschodia keď sa to nepodarí tak smola inak ti pomôcť neviem dúfam že som ti pomohol papa
myslím že ak si chceš nájsť chalana, tak by si sa maala už "kur*a tváriť normálne! vytáčajú ma takéto ksichy. Sa čuduješ že ťa nikto nechce keď sa tváriš ako prijebaná?
a hlavne by si nemala toľko chodiť "vonka s tvojov krasnov a verry funy partiov" ale mala by si sa vzdelávať kurva.
Teda ak ty máš 16 tak si asi " verry funy" a robíš si znás piču ... toť vsjo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
60 komentov
Skus oslovit nejaku na zastavke, v metre, v kniznici, v obchode, na ulici a 70% oslovenych si bude mysliet, ze si uchyl.
30% ti da miesto cisla FB
To isté platí aj pre @uspavanocka
Návod nepotrebujete
PS: @dnda16 musíš byť mega bohatá , lebo tvoja východnarčina mi oči vybíja a to som tiež východniar.
skús vyjsť medzi ľudí, zabávať sa , zoznamovať a nehľadať niečo za každú cenu !!!!
Alebo si nájdi niekoho, kto je na tom inteligenčne rovnako ako Ty.
Je to individuálne, nieje podstatné či si pekná, rozumná alebo máš naopak trojky a v hlave Einsteina.
Ono to príde ak to budeš najmenej čakať a otvorene v 16 som sa viazať rozhodne nechcel hlava je nevyzretá aj keď telo už áno a u dievčat to platí dvojnásobne
myslím že ak si chceš nájsť chalana, tak by si sa maala už "kur*a tváriť normálne! vytáčajú ma takéto ksichy. Sa čuduješ že ťa nikto nechce keď sa tváriš ako prijebaná?
a hlavne by si nemala toľko chodiť "vonka s tvojov krasnov a verry funy partiov" ale mala by si sa vzdelávať kurva.
Teda ak ty máš 16 tak si asi " verry funy" a robíš si znás piču ... toť vsjo