Ako si najst niekoho? Aby sme sa pochopili... Ked vidim zamilovane pariky, zavidim im .. samozrejme v dobrom ... proste aj ja by som uz chcela niekoho, kto by ma mal rad a aj ja jeho... aby sme mali rovnake zaujmy a pod. ... len kde niekoho takeho najst?
chodiť medzi ľudí, aby si stretla toho niekoho, s kým by to mohlo klapať. Oveľa lepšie ako sedieť celý deň doma a čakať, že ten pravý sa objaví (tým nehovorím, že celý deň sedíš doma)
kto si počká, ten sa dočká otrepané ale funguje a hlavne tu funguje zákon schválnosti! keď sa na to vyprdneš a ani nebudeš už myslieť na to, že nejaký chlap, vzťah a podobne, tak sa nejaký nájde, preto je pičovina to porekadlo či čo to je, že ,,kto hľadá nájde"
@daarkness ak ti je niekto sympaticky bud iniciativna poflirtuj s nim to je kluc k uspechu. To ci ti niekto vyhovuje (povahovo) zistis az po niekolkych mesiacoch. Neviem ako si mohla niekoho spoznat ked si s nim nic nemala.
@madtwatterphd ty vole, ale ja som nepovedala, aby sedela na riti a nič nerobila a čakala na princa na bielom koni/aute a požiadal ju o ruku a tak ďalej
ok, nech prejaví iniciatívu, ale ja hovorím o tom, že keď bude výsostne hľadať, očami sliediť či neuvidí niekoho pre seba, že mám pocit, že to tak nefunguje... a jebnúť jej z toho môže
Ja keď som bol mladší som tiež úplne závidel.. písal som si furt s dievčatami, balil ich atď. A potom po čase som si zvykal viac a viac na samotu.
A teraz už mi to nejak nevadí že som sám ale vždy keď pozerám romantický film/anime/seriál tak si furt vravím že by bolo pekné keby som aj ja niečo také zažil. Ale to je asi len vo filmoch a anime taká romantika :/
@kittan komu si zavidel? vsetko je v tvojich rukach baby sa nebalia cez pokec.
Ked sa ti nejake dievca paci tak za nou prid a zacni sa s nou rozpravat bud pozitivne naladeny a nalad sa na jej vlnu. Bud jej otvorene povedz ze sa ti paci (a pozvi ju na rande). Alebo si najdi zamienku.
@madtwatterphd Závidel som ľuďom čo mali vzťahy a boli šťastný lenže vtedy som bol nadržané decko a nebalil som cez pokec :-S .. nikde som nepísal že som ich balil cez Pokec.. len som s nimi písal lebo napr teraz už nepíšem s nikým proste nie to ešte s nejakými dievčatami
A diky za rady ale nevyužijem ich v blízkej budúcnosti.. Nie som zúfalý a nebaví ma zháňať vzťahy ktoré vydržia týždeň. To proste musí prísť samo... snáď to poznáš taký ten pocit keď proste ťa nejaké dievča zaujme tak že cítiš že sa o ňu proste musíš pokúsiť!
len chcem poznamenať, že ''hľadať si'' niekoho je hrozná blbosť .. keď ide niekomu o vzťah, tak nech hľadá, ale komu ide o lásku, tak tá si ho nájde sama
@alysia ked bude reagovat na chlapa ktory ju bali tak sa vzdy musi uspokojit len s tymi chlapmi co ju balia, ked sa jej bude pacit iny tak bohuzial... Naopak ked bude aktivna bude si moct vyberat aj z tych ostatnych. Ja som bol kedysi tiez totalne pasivny, vekom som zistil ze ked nieco chcem viac ako mam musim pre to nieco urobit.
@kittan pochybujem ze nieco pride SAMO bud pre to nieco urobis alebo budes sam (ale ak ti to takto vyhovuje tak na tom nic nemen). Ci ten vztah vydrzi tyzden alebo cely zivot zavysi iba na vas dvoch.
to aj ja... ale ja si myslim ze vela dievcat odcudzuje chalanov hned pri prvom pisani, alebo hovoreni spolu...proste mam namysli ze nenechate toho chalana ukazat co v nom je a aky v skutocnosti je ale hned poviete NIE on to nebude hned zo zaciatku snad to niekto pochopi ako som to myslel
@madtwatterphd mám pocit, že hovoríme každý o troška niečom inom
poviem ti to na inom príklade, keď napr hľadám zelenú knihu, ktorú potrbeujem do školy, tak ako just ju nenájdem, zákon schválnosti, na durhej strane nájdem modru knihu, ktoru som hladala vcera, a k tej zelenej knihe- akonáhle ju prestanem hladat tak ju nájdem. Zložitý príklad ale ja ti to neviem normálne vysvetliť... proste neverím, že v láske, kto nejako aktívne hľadá, sliedi, či sa niekde niekto neobjaví, sústreďuje sa hlavne na to, tak aby tak niekto niekoho našiel
ja by som povedal, že dôležité je nehľadať, lebo keď hľadáš, tak väčšinou nájdeš iba to najhoršie... ale za to najlepšie dokáže v správnom čase prísť takmer samo
co ja viem... ja nehladam a vzdy si ma vytipuje dajaka mrochta. Aj minule.. sedim si v podniku a zacala ma balit taka rozmernejsia osobka. Ako fajn nemam problem pokecat a spoznat novych ludi, ale zase nadvazovat vztahy..., najma ak som dost narocny.. teda mozno ani nie tak na krasu (staci ked nie je ako tuleň, čo sa malokedy stava) ako na inteligenciu. Predstava, že moje deti budu sproste ako volici smeru ma dost desí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
a btw nehladaj. ono si ta to najde samo ked bude ten spravny cas
to proto, že jste to všecko tak zamotali
ok, nech prejaví iniciatívu, ale ja hovorím o tom, že keď bude výsostne hľadať, očami sliediť či neuvidí niekoho pre seba, že mám pocit, že to tak nefunguje... a jebnúť jej z toho môže
A teraz už mi to nejak nevadí že som sám ale vždy keď pozerám romantický film/anime/seriál tak si furt vravím že by bolo pekné keby som aj ja niečo také zažil. Ale to je asi len vo filmoch a anime taká romantika :/
@kittan komu si zavidel? vsetko je v tvojich rukach baby sa nebalia cez pokec.
Ked sa ti nejake dievca paci tak za nou prid a zacni sa s nou rozpravat bud pozitivne naladeny a nalad sa na jej vlnu. Bud jej otvorene povedz ze sa ti paci (a pozvi ju na rande). Alebo si najdi zamienku.
máš pocit, že hľadanie a reagovanie na nejakého chlapa, ktorý by ju balil je to isté?
A diky za rady ale nevyužijem ich v blízkej budúcnosti.. Nie som zúfalý a nebaví ma zháňať vzťahy ktoré vydržia týždeň. To proste musí prísť samo... snáď to poznáš taký ten pocit keď proste ťa nejaké dievča zaujme tak že cítiš že sa o ňu proste musíš pokúsiť!
@kittan pochybujem ze nieco pride SAMO bud pre to nieco urobis alebo budes sam (ale ak ti to takto vyhovuje tak na tom nic nemen). Ci ten vztah vydrzi tyzden alebo cely zivot zavysi iba na vas dvoch.
poviem ti to na inom príklade, keď napr hľadám zelenú knihu, ktorú potrbeujem do školy, tak ako just ju nenájdem, zákon schválnosti, na durhej strane nájdem modru knihu, ktoru som hladala vcera, a k tej zelenej knihe- akonáhle ju prestanem hladat tak ju nájdem. Zložitý príklad ale ja ti to neviem normálne vysvetliť... proste neverím, že v láske, kto nejako aktívne hľadá, sliedi, či sa niekde niekto neobjaví, sústreďuje sa hlavne na to, tak aby tak niekto niekoho našiel
buď ti niekto "spadne z neba" alebo niekoho spoznáš napr. tak že ho oslovíš na začiatok
ale našla som koňa a stačí mi! :happy: