Ahojte! Dneska mám už druhý den na záhrade napustený bazén a voda v ňom sa nie a nie zohriat (bazén má cca 2x3metre). Vodu máme zo studne, takže je studená už až až! Samozrejme, bazén je celý deň na slnku, ale nejak to nepomáha, kedže je celý biely . Ch
staci dlha hadica (nemusi byt ani cierna) roztiahnes ju po zahrade, a ked sa zohreje dopustis vodu do bazena, kem nezacne tiect uz vlazno/studena voda. Potom pockas ale hodinku, a zase dolejes... mas to lacno, a celkom efektivne - a o co dlhsia hadica, o to dlhsie tecie horuca / tepla voda
bazen ohrievame tak že mame nastreche natahanu čiernu hadicu (na železnej streche) dost jej tam je aj nejake cierne nadrže tam sú a preteká cezo voda resp sa napusti a potom z tade do bazéna a za hodku je ta voda v tej andrži fakt horúca..
skús klasicku zahradnu hadicu hodit len naslnko a vnej enchat vodu natlačenú a potom daj do bazena
@luc.ka@31 ak sme eko, ... , friendly, tak vobec nic.. lebo vody je malo a toto je plytvanie
(aspon teda viem, ze dnes ma ten bazen v zahrade kazdy druhy a ked maju vsetci studne, tak si vravia ako maju samostastne vodu, len v kazdej dedine je ta voda viac menej z jedneho zdroja... a to potesi, ked kazdy za par hodin pouzije tolko vody ako cely rok na sprchovanie.. )
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2. dopusti trochu horucej vody z kohutika
3. a teda ten igelit je fajny napad
vyskúšané a-funguje
skús klasicku zahradnu hadicu hodit len naslnko a vnej enchat vodu natlačenú a potom daj do bazena
niečo takéto » www.google.sk/imgres?q=kryt%C...
ale inak niečo na vrch.. cez deň keby na to dáte čiernu kryciu plachtu tak to máte horúce podla mňa
(aspon teda viem, ze dnes ma ten bazen v zahrade kazdy druhy a ked maju vsetci studne, tak si vravia ako maju samostastne vodu, len v kazdej dedine je ta voda viac menej z jedneho zdroja... a to potesi, ked kazdy za par hodin pouzije tolko vody ako cely rok na sprchovanie.. )