ja som sa na prvej a druhej jazde vzdy rozrevala bo som bola strasne vystresovana tych aut,ludi a zo setkeho D ale zazujimave ze jak som sa vyrevala,tak mi slo uplne super proste zvysok jazdy pohodicka aj instruktor ma chvalil teraz sa uz na jazdy ozaj tesiiim
ja mam na autoskolu zle spomienky mali sme 2-och kktov instruktovrov bezne nenadavam ale ked musim musim! teoria klobuk dole, ale tak to mi bolo na prd, ved na co su knizky? aj tak si to z jednej hodiny clovek na testy nezapamäta! dokazovali si aki su genialni v tom co robia, ani ucit jazdit sa ma nepokusali, ked som sa spytala, co mi poradia, ked som nevedela pozreli sa na mna ako na blazna, ja student VS som si pripadala pri nich ako retard...boli ubohi potom som si to prestala pripustat, ale az kym ma tatko nenaucil riadit tak oni ma to NENAUCILI...vodicky stale nemam dostala som stresy pri myslienke, ze budem robit skusky pri zasnezenych cestach, tak ich budem robit az ked sneh zide ...
jednoducho neochota a nevedeli ucit!od coho si myslim, by mala autoskola byt no nie ? ved je to skola!
brali to tak, ze kazdy si tam ide po "papiere" a uz jazdit vie,
teda jedna moja dobra rada, ak by ste nahodou dostali takych instruktorov ako ja, predidete ich moznym narazkam na vasu inteligenciu jedine tym, ze nieco odjazdne uz budete mat
prajem vela stastia nech sa nestretnete s niecim takym ako som sa stretla ja!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
@tikalok Ja sa ťa dnes bojím :/
dufam ze vydrzis dnes bez predbiehania(prva jazda)
hod tomu sportovy mod a predbehni ich
proste sama haluz
jednoducho neochota a nevedeli ucit!od coho si myslim, by mala autoskola byt no nie ? ved je to skola!
brali to tak, ze kazdy si tam ide po "papiere" a uz jazdit vie,
teda jedna moja dobra rada, ak by ste nahodou dostali takych instruktorov ako ja, predidete ich moznym narazkam na vasu inteligenciu jedine tym, ze nieco odjazdne uz budete mat
prajem vela stastia nech sa nestretnete s niecim takym ako som sa stretla ja!