daj to na 60 km/h (je to ešte bezpečná rýchlosť ak máš bezpečnostný pás a airbag). odopni inštruktorovi pás a strhni to do lampy/stromu/budovy. potom už nebude škriekať
pre blbosti, zoberie m 1x na kužele že neviem pozdĺžne parkovať, potom že idem pomaly, potom keď sa mi podarí preradiť z dvojku na jednotku a nie na trojku, keď skape motor.... proste debil.
@nina151
skús nejako inštruktorovi vysvetliť, že má počítať s tým, že auto sa učia ovládať začiatočníci a nie profesionáli, možno to pochopí, ak nie tak je to kkt
Tak ako preradit z 2 do 1 namiesto trojky je umenie Ale tak mala si sa dopredu popytat co za instruktora tam robi a ake su odozvy kamaratov atd. Uz si asi velmi nepomozes. Jedine ukoncit kurz a ist inam......
že si treba naplánovať jazdy bez daného inštruktora lebo určite v autoškole nie je jediný pokial je tak smola a pokial ale nie určite sa nájde aj niekto viac trpezlivejší ja som to tak tiež riešila lebo som si s jedným nesadla
ja by som sa tiez popytala na ineho instruktora alebo uplne zmenila autoskolu.
a inak tiez som najprv rozmyslala, ako sa da z dvojky preradit do jednotky miesto trojky, ale zas ked ta ten blbec asi doteraz vela nenaucil, tak sa aj to asi da...
Požiadaj o výmenu. Zobrať kužeľku a nevedieť pozdĺžne parkovať, zle radiť nie sú blbosti ale zase je to autoškola a ty sa to tam máš naučiť tak nemá čo vrieskať.
Kriste pane vy ste ale múdri. Ako sa už len dá preradiť z dvojky do jednotky ako keby to bol úplný nonsens. Však tú páku neuvoľní do neutrálu ale tlačí k sebe a šup hore nie?
tiež mám tento problém, a už si skoro 3 mesiace robím autoškolu a mám za sebou len 5 jázd, pretože mám neskutočný odpor tam chodiť, už na prvej jazde odo mňa očakával nad ľudské výkony. Keď mi motor skapal na križovatke tak orkrem toho stresu z premávky, všetci na mňa trúbili (mimochodom na Bajkalskej sa to stalo, takže žiadna sláva), ešte aj on ma skoro rozpáral... fakt úžasný inštruktor.
ja som mal tiez takeho a vacsinou som sa s nim skriepil a potom zastavil auto v strede cesty a sme kludne stali 5-10min , ze sa mam JA uvedomit ale nejak som to prejazdil, proste som mal pici.
Proste to je tak na slovensku, ze ty zaplatis za sluzbu a este on sa citi ako pan, keby som bol vacsi nervak i ja, tak mu asi rozbijem hlavu tam xD
Nechcem vymýšľať, lebo sa nebude dať a ostane mi aj tak tento ...... na krku a ešte bude horší, ale fest ma serie, proste keby som to robila stále, ale niečo robím raz a urobím chyby tak to je snáď ok, ako sa to mám naučiť?
@18 prosim ta ty mas naozaj 24 rokov ked takto zmyslas? poziadaj o ineho a ak bude rovnaky pako, zmen autoskolu.
nie kazdy instruktor ja takyto. nechapem, ako moze niekto ostat ticho a toto si nechat. ty si za to predsa platis! na mna by raz skusil instruktor dvihnut hlas alebo si nieco obdobne voci mne dovolit a uz by ma v zivote odvtedy neuvidel. a to by bol rad, ak by som na neho nepodala staznost a nenapisala na neho recenziu na internete.
@milo5 aaale co, ja som myslel ze to musi nejako specialne ked chce z dva do jedna. Skor som to pisal preto lebo to je proste picovina nenormalna to tam musis natlacit dolava, no ked ju ani toto nenaucil tak ok. @nina151 mas pravdu ked ti to on nevysvetlil tak jasne ze on je cocot. Ak mas moznost tak chod jazdit s kamaratom/tatkom/mamou atd. nech sa naucis lepsie a budes to uz mat proste v sebe. Ja som napr tiez robil picoviny na jazdach ale mal som dobru instruktorku. Namiesto 50 som jazdil 60 obcas, blinkre som daval len ked som zabacal ona mi furt hovorila ze mam davat aj ked je mala rpekazka na ceste tak som sa iba usmial ze nabuduce den pred skuskou mi to napr tiez skapalo a pohodka. Ja som vlastne aj na jazde nepustil mamu s kocikom na prechode ale bol cas pred vianocami a asi som mal dobreho fizla tak ma nechal
inac.. moju byvalu hentak frustroval instruktor, ze bola uplne dojebana z toho tak, ze nebola schopna to spravit... to sa im machruje, ked to clovek zaplati... mozno to robia naschval, clovek zakešuje, potom ho dojebu az rezignuje a prachy mu ostanu bez dalsej roboty.. cista ryza
Jžš ja plánujem o rok robiť vodičský a sa úplne bojím teraz že vyfasujem tiež takého čuráka dajakeho Ale kamoš robí už teraz v 17tke a vraví že ma v pohode inštruktora no ja neviem no kus strach mam aj tak Ale tak vravím si že keď moja mama zrobila vodičský a to sa do áut vôbec nerozumie tak ja to musím dať nejak
Inak ja by som inštruktora nemenil asi ale normálne by som zastavil auto dakde na kraji a spýtal sa čo mu je či je normálny a či ma chce svojimi nervami rozrušiť natoľko že nás ešte náhodou zabijem v tom aute či bude potom spokojný..
@mojdedo tak to skus napisat na facebook, ako rychlo to zmizne odtial... pisat recenziu priamo firme alebo nejakemu jej podplatenemu partnerovi je blbost
kamoška, čo so mnou chodila na autoškolu, zastavila na kraji cesty, vystúpila z auta a odišla ... inštruktora tam nechala sedieť samého ... tiež vedel byť niekedy otravný
@mojdedo neviem presne, ci to ma nejaky prevadzkovatel, alebo si to tie firmy spravuju samy, ale aj keby prvy pripad, lahko si zaplatia, aby recenzia sla dole.
A vy čo ste jako niektorí dosratí jak malé deti? Tak si otvorím ústa a vysvetlím dotyčnému,že sa nachádzam v autoškole kde sa mám naučt jazdit a platím si zato tak nech sa ukludní velmi rýchlo. Určite by som si nenechal od takého debilka psychický teror
Slusne poziadaj o zmenu instruktora. Ja som mal tiež ten problém, inštruktor bol miestami až nepríčetný tak som si povedal serem na to idemvza bkm že chcem iného nebudem mu tolerovať jeho výlevy. Najhoršie na tom bolo že to bol zároveň majité autoskoly no povedal že si môžem vybrať z ďalších 2 instruktorov, vybral som si abola to zmena o 180% zrazu ma autoškola bavila a tesil som sa na jazdu. Tomu instruktorovi som slubil že raz o tom bapisdm recenziu nakoľko si otvaral ešte vtedy sám novú autoskolu lebo ani on s tým nervajom nevedel spolupracovať, už len hladam vhodne miesto. Poradte nejaké fora p autoskolach v KE aby to par ľuďom pomohlo lebo poznam XY čo pri tej nerve nervackej nespravili, dokonca diecata mu plakali či utekali počas jazdy tak vedel človeka deptat
Ja som mal geniálneho inštruktora, zažil som pri ňom kopec srandy a na niektoré jeho hlášky spomínam doteraz Niektorí to berú len ako slušný zárobok bez snahy naučiť človeka jazdiť, a iní svoju prácu zasa robia poctivo a zodpovedne..to máš dnes tak Ale aby po mne v autoŠKOLE, kde sa máš UČIŤ, niekto hulákal, tak by som mu asi buchol dverami o ksicht
tak , napísala som do autoškoly, že či by sa nedal iný dať,,,len mám obavy že sa to nebude dať, tento sa dozvie že som sa sťažovala a bude po srande....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
skús nejako inštruktorovi vysvetliť, že má počítať s tým, že auto sa učia ovládať začiatočníci a nie profesionáli, možno to pochopí, ak nie tak je to kkt
a inak tiez som najprv rozmyslala, ako sa da z dvojky preradit do jednotky miesto trojky, ale zas ked ta ten blbec asi doteraz vela nenaucil, tak sa aj to asi da...
...alebo im odopnime pás a prasknime to s nimi do stromu! inak.. to som chcel vždy spraviť
Proste to je tak na slovensku, ze ty zaplatis za sluzbu a este on sa citi ako pan, keby som bol vacsi nervak i ja, tak mu asi rozbijem hlavu tam xD
nie kazdy instruktor ja takyto. nechapem, ako moze niekto ostat ticho a toto si nechat. ty si za to predsa platis! na mna by raz skusil instruktor dvihnut hlas alebo si nieco obdobne voci mne dovolit a uz by ma v zivote odvtedy neuvidel. a to by bol rad, ak by som na neho nepodala staznost a nenapisala na neho recenziu na internete.
@nina151 mas pravdu ked ti to on nevysvetlil tak jasne ze on je cocot. Ak mas moznost tak chod jazdit s kamaratom/tatkom/mamou atd. nech sa naucis lepsie a budes to uz mat proste v sebe. Ja som napr tiez robil picoviny na jazdach ale mal som dobru instruktorku. Namiesto 50 som jazdil 60 obcas, blinkre som daval len ked som zabacal ona mi furt hovorila ze mam davat aj ked je mala rpekazka na ceste tak som sa iba usmial ze nabuduce den pred skuskou mi to napr tiez skapalo a pohodka. Ja som vlastne aj na jazde nepustil mamu s kocikom na prechode ale bol cas pred vianocami a asi som mal dobreho fizla tak ma nechal
Inak ja by som inštruktora nemenil asi ale normálne by som zastavil auto dakde na kraji a spýtal sa čo mu je či je normálny a či ma chce svojimi nervami rozrušiť natoľko že nás ešte náhodou zabijem v tom aute či bude potom spokojný..