taky aky som len aby som nerobil obcas kktiny ked som najebany a to jest taky ze proste nikomu nic zle nerobit ked sa da tak pomoct cloveku dalej sa setrne spravat k prirode aj ked v tomto systeme sa to moc neda a samozrejme mat rad zvierata ne ze zbadam zabu a zaslapnem ju naschval alebo odkopnem no moc takych ludi neni bohuzial
neviem aký by som mal byť aby som si mohol povedať že som dobrý človek.
myslím si, že nejsom zlý človek keď sa tak zamyslím nad všetkými čriepkami mňa.
aj keď podľa očakávaní a predsudkov by som mal byť ten zlý.
...neviem. myslím si.
lebo úprimne povedané tá dostala aj mňa, keď som ju nedávno čítal v dobrom samozrejme
a inak k téme...dobrého človeka si predstavujem asi takto - úprimný, spoľahlivý, milý k ľuďom, zvieratám atď... a ešte prvé dva riadky z @3 inak ma takto skoro ráno nenapadá viac
Niekedy si treba uvedomiť, čo je pre iných skutočne dobré, a čo ako dobro iba vyzerá. A potom sa vyrovnať s tým, že budete v ich očiach za nepriateľa, až kým zistia, čo ste pre nich urobili. Alebo to nezistia nikdy.
Obetavý treba je aj za nevyhovujúcich okolností, dávať aj keď sami nemáme.
A ako som už tisíckrát spomínala, dobrý človek ochotne riskuje vlastnú povesť, niekedy aj bezpečie keď pri ochrane iných.
Ponára sa do bahna, ktoré všetci obchádzajú. Dáva šancu a zapája svoje úsilie tam, kde to všetci pred ním vzdali.
predstavujem si ho ako moju sesternicu Adku.. Ona je ako anjel..mila, ochotna, nezistna, dobrosrdecna..este je aj krasna.. Takych ludi by mohlo byt viac. ...vzdy som chcela byt ako ona, no zial, vo mne je az priliz vela zloby na to, aby som bola taka...
Dobrý človek? To je podľa mňa široký pojem. Dobrý človek môže byť aj ten, čo je namyslený alebo povrchný alebo pyšný..
Ale podľa môjho názoru je to ten, čo je najmä úprimný a verný tým, ktorí si to zaslúžia. Svojim priateľom a rodine. Ten, čo nie je sebec a egoista. Ktorý je aspoň trochu skromný, váži si svoju rodinu, alebo ju aspoň rešpektuje, ak nie je bohvieaká. A takisto rešpektuje svojich najbližších priateľov, stojí pri nich a aspoň v najhoršom sa im snaží pomôcť.
Ale je toho príliš veľa.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
nič viac ma nenapadá
pretože je tu tá namyslenosť, chamtivosť atď, ale to neznamená že človek je zlý
myslím si, že nejsom zlý človek keď sa tak zamyslím nad všetkými čriepkami mňa.
aj keď podľa očakávaní a predsudkov by som mal byť ten zlý.
...neviem. myslím si.
lebo úprimne povedané tá dostala aj mňa, keď som ju nedávno čítal v dobrom samozrejme
a inak k téme...dobrého človeka si predstavujem asi takto - úprimný, spoľahlivý, milý k ľuďom, zvieratám atď... a ešte prvé dva riadky z @3 inak ma takto skoro ráno nenapadá viac
Obetavý treba je aj za nevyhovujúcich okolností, dávať aj keď sami nemáme.
A ako som už tisíckrát spomínala, dobrý človek ochotne riskuje vlastnú povesť, niekedy aj bezpečie keď pri ochrane iných.
Ponára sa do bahna, ktoré všetci obchádzajú. Dáva šancu a zapája svoje úsilie tam, kde to všetci pred ním vzdali.
Ale podľa môjho názoru je to ten, čo je najmä úprimný a verný tým, ktorí si to zaslúžia. Svojim priateľom a rodine. Ten, čo nie je sebec a egoista. Ktorý je aspoň trochu skromný, váži si svoju rodinu, alebo ju aspoň rešpektuje, ak nie je bohvieaká. A takisto rešpektuje svojich najbližších priateľov, stojí pri nich a aspoň v najhoršom sa im snaží pomôcť.
Ale je toho príliš veľa.