No rada by som šla na výšku a ísť cestovať po Európe a byť bohatáááá. Mať nejakú super prácu, kde dostanem veľa prachov, ale nebudem tam musieť trčať a otročiť 8 hodín ako kkt, lebo to nenávidím.
A NIKDY NIKDY NIKDY v žiadnom prípade nemienim mať žiadnu skurvenú rodinu a parazitických uškriekaných parchantov, čo obmedzujú slobodu, lebo by som im rozdupala tie zasrané tlsté ohavné gebule!
A „žienka domáca“ = (vyťahaná) piča otrocká. NIKDY, FUJ!!!
Vystudovat vysoku (popritom vela zazit splnit si realne sny), tak si najst pracu, ktora by ma bavila, zarobit si na cestovanie a cestovat, spoznavat, zit aktivny zivot.
Ale akurát včera som rozmýšľala nad tým, že by sa mi páčilo mať prácu, pri ktorej by som často chodila na služobné cesty do zahraničia a teda naraz si mohla pozrieť svet a pri tom pracovať A rodine sa medzitým brániť nebudem
@blackrose277 Lebo je to banda kktských OTRAVNÝCH parazitov, sráči uvrieskaní! Zabila by som to! Ja chcem LEN SVOJU SLOBODU. A žiaden kkt a už vôbec nie žiadne kktčatá mi ju nebudú narúšať! Zmrdi hnusní, nebudú mňa zohavovať a nemienim sa kvôli nikomu ani najmenej nič obetovať.
hmm..po vyske pojdem tak na dva na tri roky do greenpeacu,ptm s pocitom zadostucinenia si najdem niaku dobru pracu,ktora ma nebude obmedzovat a nebudem mat sefa...nakoniec sa stanem majitelkou nejakej firmy a budem multimilionarka uz aby to bolo
@18 také zvláštne mi to pripadá... ako v pohode... keď chceš mať celý život voľnosť... tá myšlienka sami páči ale to bez rodiny vôôôbec ani deti ani chlapa... si ber, že budeš bohatá a pre koho to ostane? mne by to jedno nebolo možno keď sa zaľúbiš(tomu sa neobrániš ak to príde ) tak ťa to prejde...
@blackrose277 Však MNE. Snáď si nemyslíš, že by som tie prachy mala len tak, aby som ich mala, ja by som ich vedela minúť. A nie na kraviny, ale na cestovanie a tak.
A nie, tomu ver, že MNE to nehrozí. A nikdy ma to nijak neprejde.
@blackrose277 No však aj ja som to tak myslela, že nemienim si len nahrabať prachov/vecí a nič z toho a čakať, kedy to niekto zdedí. Ale normálne to využiť a nikomu nič nenechať, HA!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
*Preto rodičia robia dom tak, aby som sa mohla kedykoľvek vrátiť a mať vlastné súkromie, keď tento môj plán stroskotá
A NIKDY NIKDY NIKDY v žiadnom prípade nemienim mať žiadnu skurvenú rodinu a parazitických uškriekaných parchantov, čo obmedzujú slobodu, lebo by som im rozdupala tie zasrané tlsté ohavné gebule!
A „žienka domáca“ = (vyťahaná) piča otrocká. NIKDY, FUJ!!!
Po vysokej som sa rozhodla zdediť nehorázne prachy po nevlastnom prastrýkovi a nikto a nič mi tento plán neprekazí
cize nemozem hlasovat
takze mozes hlasovat
@15 Už i tak nemôže, keď napísal do diskusie.
A nie, tomu ver, že MNE to nehrozí. A nikdy ma to nijak neprejde.