zdedím ťažké prachy po nevlastnom bratrancovi zo štvrtého kolena, odsťahujem sa na Ostrovy, budem chlastať čaj, čítať, kochať sa prírodou, architektúrou a počasím...
Nerozmýšlam čo budem robiť, skôr rozmýšľam čo by som CHCEL robiť.
Chcel by som mať prácu čo by ma bavila, možno podnik, club, kde by som bol spolu s kamarátom spolumajiteľom, možno čajovňu, nejaký ten pohodový bar, kde by mladý ľudia chodili na pivo, alebo obchod s oblečením pre mladých.
Byt s kamarátom, alebo s priatelkou, byť mladý a nezávislý, slobodný,mať auto, dostatok financií. Užívať si život, koncerty, festivaly, diskotéky, ženy, spoznávať nové veci, neskôr cestovať.
Ak sa všetko podarí tak o tomto čase presne o 20 rokov budem sedieť vo svojej kancelárii na stoličke z umelej kože A budem strašne nasratý na každého okolo mňa pretože si určite nebudú plniť svoje povinnosti a budú len tak vysedávať (A)
Ak sa to nepodarí tak o 20 rokov budem ležať spitý pod mostom a nohy mi budú obžierať potkany
Chcem byt zdrava a stastna, mat napriklad 3 deti, milujuceho manzela, utulny domcek s obrovskou zahradou na predmesti niektoreho z europskych velkomiest, pracu, ktora ma bavi a naplna, cas venovat sa zalubam...
budem podnikať a zmením svet na ružovú záhradu. Žiadne vojny , žiadne drogy, iba dobro. Ale to bude až keď bude medveď zelený a tráva bude chodiť po koľajniciach.
ja budem amt skaredu zenu ktoru nebudem lubit,pat deti a pracu v ktorej sa kazdy den narobim jak kon,budem zarabat minimalnu mzdu a chlastat zo zialu aky mam zivot.presne jak homer simson to je moj idol.
Žiju tak, jak to přijde, nepřemýšlím nad tím. Vím, co bych CHTĚLA dělat. Ale to se mi nesplní. Nejdu za svým cílem, možná budu bezďák, možná milionář. Hlavně, aby ten život za něco stál.
no mne napr. na facebooku vyslo ze budem vypadat este lepsie ako teraz,hehe ale tak chcela by som mat aj rodinu a dobru pracu,nie? ...ci?xD o 20 rokov by sa aj zislo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
NÁMIETKY SA NEPRIJÍMAJÚ.
Chcel by som mať prácu čo by ma bavila, možno podnik, club, kde by som bol spolu s kamarátom spolumajiteľom, možno čajovňu, nejaký ten pohodový bar, kde by mladý ľudia chodili na pivo, alebo obchod s oblečením pre mladých.
Byt s kamarátom, alebo s priatelkou, byť mladý a nezávislý, slobodný,mať auto, dostatok financií. Užívať si život, koncerty, festivaly, diskotéky, ženy, spoznávať nové veci, neskôr cestovať.
Nehľadieť na financie.
Proste obrázok dokonalej budúcnosti.
Aj keď je to dosť málo reálne, snáď raz...
Ak sa to nepodarí tak o 20 rokov budem ležať spitý pod mostom a nohy mi budú obžierať potkany
snivajte s nami
no ja netusim co so mnou bude alebo co zo mna ostane...ak nebude most, snad sa najde nejaka dost velka krabica :p
Nechcem sa sklamať.