Ako si sa stal/a tým, čo si na BIRDZi teraz? / Bolo to ťažké?
Ako si si budoval/a svoju kariéru na BIRDZi ? Trvalo to dlho? Ako dlho? Bolo to náročné? Ako veľmi? Ako dlho i už na BIRDZi? Baví ťa to? Si spokojný/á so svojím terajším postavením, alebo to chceš zmeniť a ešte postúpiť vyššie? A všetko čo ťa napadne o t
som tu uz od roku 2008 ...ale nechodila som sem vtedy jaksi... bo som sa tu nevyznala a nebavilo ma to tympadom......a vlastne tento rok som sa sem po dlhej dobe vratila..a zapacilo sa mi to tu
som tu niečo vyše roka a pomaly idem hore...ale páči sa mi keď som kvietok, tak sa už až tak nesnažím....ale tak raz az čas niečo napíšem, pridám si fotky alebo komentujem fóra....ale väčšinou je to tak, že nie som až tak známa tak sa mi to páči
ja si kariéru nebudujem, proste píšem, keď mám inšpiráciu, komentujem, k čomu mám čo povedať a spamujem nástenku, lebo ma to baví ...nerobím to kôli "kariére"
Statusy sú síce niečo, čo poteší, ale nie je to to, čo by ma motivovalo k tomu chodiť sem. Proste ak niečo píšem, komentujem, robím.. Tak len pre to, že proste chcem a vôbec nie kvôli zvyšovaniu tajného čísla, aj keď ma vyšší status vždy veľmi poteší.
Nemyslím si, že by som niečo konkrétne spravila na birdzi, že si pri mne každý povie - Aha, to je tá hejtju čo spravila to a to. Mám síce pár blogov, ale obyčajných, priemerných, moje názory taktiež nie sú ktovieako vyhranené, ani nemám žiadny špeciálny talent.
Aj tak si ale myslím, že ma tu dosť ľudí pozná... Ale prečo, to fakt neviem, aj keď som jednu dobu bývala fakt veľmi, veľmi aktívna Ja proste birdz milujem, milujem na ňom všetko, rada píšem a čítam blogy, sledujem fórum, fotky, vlogy, ostatných užívateľov.. A asi práve tým som sa dostala do povedomia niektorých ostatných ľudí odtiaľto a dosť rýchlo sa vypracovala na megahviedzu...
Či to bolo ťažké?! To je dosť odveci otázka, veď som tu preto, lebo to tu mám rada a chodíms i sem v podstate oddýchnuť, nie trápiť sa, namáhať sa a nasilu sa snažiť všetko komentovať Takže nie, nebolo
Spokojná so svojim "postavením" som, aj keď megahviedz je už dosť ale úprimne je mi to jedno, lebo kto ma poznať má, ten ma pozná
Ja si karieru nebudujem. Proste som sem prišiel len komunikovať s ostatními. Chcel by som to dotiahnuť vyšie. Pre získanie pozornosti musíš vytvárať ankety a diskusie samozrejme zmysluplné. Pridávať si fotky, (videa) blogi, statusi. A samozrejme KOMUNIKOVAŤ. :p
nuda nikto nepiše TS-ky vidno že je tu aksi kult trpakov,pohrebakov a satanistov ,ale mne to nevadi,radšej od nich daleko,netužim po postaveni načo by mi bolo na figu borovú.......aj tak všetci su zaspatý alebo spia .
to akože si tu mám budovať big kariéru? no to určite! šplhať stále vyššie a vyššie...? ísť cez mŕtvoly? to je ale blbosť...ako keby na tom nejak záležalo...veď to nie je reálny svet...
Nejako si na statuse nezakladám, som tu už dosť dlho a aj napriek tomu nemám až taký vysoký status. Asi preto, že nie som niečím výnimočná, nemám nejaké vyhradené názory a boli obdobia, kedy som sem pár mesiacov nechodila.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
@semhamforas
@wewo ... aj adminOV ?? ale fuuuj
Statusy sú síce niečo, čo poteší, ale nie je to to, čo by ma motivovalo k tomu chodiť sem. Proste ak niečo píšem, komentujem, robím.. Tak len pre to, že proste chcem a vôbec nie kvôli zvyšovaniu tajného čísla, aj keď ma vyšší status vždy veľmi poteší.
Nemyslím si, že by som niečo konkrétne spravila na birdzi, že si pri mne každý povie - Aha, to je tá hejtju čo spravila to a to. Mám síce pár blogov, ale obyčajných, priemerných, moje názory taktiež nie sú ktovieako vyhranené, ani nemám žiadny špeciálny talent.
Aj tak si ale myslím, že ma tu dosť ľudí pozná... Ale prečo, to fakt neviem, aj keď som jednu dobu bývala fakt veľmi, veľmi aktívna Ja proste birdz milujem, milujem na ňom všetko, rada píšem a čítam blogy, sledujem fórum, fotky, vlogy, ostatných užívateľov.. A asi práve tým som sa dostala do povedomia niektorých ostatných ľudí odtiaľto a dosť rýchlo sa vypracovala na megahviedzu...
Či to bolo ťažké?! To je dosť odveci otázka, veď som tu preto, lebo to tu mám rada a chodíms i sem v podstate oddýchnuť, nie trápiť sa, namáhať sa a nasilu sa snažiť všetko komentovať Takže nie, nebolo
Spokojná so svojim "postavením" som, aj keď megahviedz je už dosť ale úprimne je mi to jedno, lebo kto ma poznať má, ten ma pozná
nič si nebudujem, proste pisem, citam, reagujem, disktujem.. a neriešim nejake statusy