inak tiez si vsimam, ze to tu je pomaly sama anketa o srani a hovnach... maju svoj den ci nieco mi uniklo alebo???
Btw neporusuje to aspon cosi zo zakonov SR alebo pravidiel na BIRDZ? Ja som vsetkymi 20 za to aby sa taketo PICOVINY (inak sa to povedat naozaj neda ) zmazali okamzite.
MILÁ Ivanka.. nikto ťa za prvé nenútil čítať to, nie to dávať koment, a za druhé ja som sa žiadnou takou anketou neinšpiroval.. to ako keby som napísal že anketa o napríklad birdzi je inšpirovaná inou o birdzi ..
prepána, samí fekalisti tuná ako čítam ku koncu.. sám si nemyslím (nie, naozaj! že som fekalista, len som založil anketu pre fekalistov.. ..povedzme že som nezaujatý sponzor
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
@0 hlavne aby si si ho vytiahol...:
či schoval,keď je to iné ako cikanie???
Btw neporusuje to aspon cosi zo zakonov SR alebo pravidiel na BIRDZ? Ja som vsetkymi 20 za to aby sa taketo PICOVINY (inak sa to povedat naozaj neda ) zmazali okamzite.
nikto ťa nenútil čítať to tu
Narozdiel od otázok aká je vaša predvoľba a akej farby máte dvere do pivnice je tu priestor na prezentovanie priblblých myšlienok a bavenie sa nimi
A ako sa rozhodne kto bude koalícia?
A aká bude vlastne činnosť opozície? Budú vravieť, že sračková politika koalície je síce na hovno, ale ich politika by bola viac?