@taly lahnem si na dormeo matrac a zazracne zmizne bolest chrbta Ale aspon mam dobry pocit ze som to spravila a objavila som tam kukuricku a tak mi ju babka uvarila a som sa poriadne najedla
@taly alebo pajolcek ci co to bolo, ze ked si sa zhrabila tak to zacalo piskat Sen o kukuricke? teda nebvykle Mne sa zas snivalo ze som si pisala na facebooku s takym zlatym chalanom a ze potom som s nim isla von skoda ze som sa zobudila
haha viem co... sen o kukuricke hihih hadam som sa nepremenila na nejakeho polneho skrecka hihi tak teda asi si poriadne zurila ked si sa zobudila ze to bol len sen coo ??
@taly presne tak, ved mozno poznas ten pocit ked mas super sen a uz sa to zda ako skutocnost a zrazu budik to je hrozne a potom pol dna rozmyslam preco to bol len sen
@taly mne sa stale nieco sniva a obcas su to fakt neskutocne blbosti ako mojmu spoluziakovi sa snivalo ze bola invazia UFO vsetci panika a on si vykracuje po meste a pride k nemu ufon a pyta sa ho: kde sa tu da dobre zahrat golf? taketo sny mam aj ja malokedy taky skutocny
@taly mne sa snival najhorsi sen ked som jedla asi o jedenastej vecer v Mcdonalde a potom isla spat to uz nikdy viac Nechutne tazke mastne jedlo nerobi dobre na noc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
hehe nieco mi hovor o tom upratovaní a tie mrazaky no nezavidim, dufam ze si si nepolamala nechty
so zapalom spojiviek musim cumiet do monitora
hihi tak dobre ked nie s nechatami a chrbat to je neprijemne
heheh a rovno si daj aj kosmodisk mnaaam kukurica dnes sa mi o nej snivalo ale faakt nechapem preco
haha viem co... sen o kukuricke hihih hadam som sa nepremenila na nejakeho polneho skrecka hihi tak teda asi si poriadne zurila ked si sa zobudila ze to bol len sen coo ??
poznam ale sen o kukurice sa mi snival prvy krat inak ja ani nemavam sny
hahah teeeda taketo sny nemam ufo
su povery ze ked sa napraskas na noc tak sa snivaju zle sny ale mne sa to este nestalo hej asi seci spia po tak super uzasnom trvajucom vikende
heh takze tazka noc hehe musim uz off dam si ta do friends oki??