Čaute, dajme si príklad.
Čaká vás skúška alebo nejaká udalosť, ktorej sa little bit bojíte, máte obavy, že ju nespravíte alebo že sklamete seba a svojich blízkych výsledkom. Čo si v takomto prípade poviete? Niečo také motivačné? "Dám to!"? podelte sa
Sny, ktoré sa dosahujú ľahko, nie sú cenné.
To ma motivuje vždy a všade. Ale skúšok sa moc nebojím. Dám to na prvýkrát, alebo prídem znovu. Nič sa nedeje, svet sa točí ďalej. A obavy, že sklamem seba alebo svojich blízkych nemám nikdy.
pride mi to tak že väčšinou si neveria ti ľudia ktorí buď vedia že na to nemajú alebo sú dostatočne nepripraveni na to v čom si neveria ... čiže moja rada je pripraviť sa s tým pride aj vyššia viera a sebavedomie v seba
treba staviať doveru na svojich poslednych/minulych uspechoch, staci si na ne spomenuť a povedat si aky si ppci. Ked si povieš prazdnu frazu tak ti vnutorne nič neda ani ta nenamotivuje.
A ked nemaš na čom staviat tak zmen oblast kde vieš byť uspešny, a malymi krokmi a uspechmi budovat svoju doveru v seba
Celý život sa niečoho bojím (a to ma nemusí čakať skúška) a hovorím si, že vždy môže byť aj horšie. Prečítaj si niečo od Baričáka, mne dosť pomohol.
Držím palec
Ja sa nezapodievam tým, že by som to nedala si poviem, že teraz to už aj tak nejak nezmením, tak to idem skúsiť nejak neriešim čo bude v budúcnosti, len beriem svoju účasť ako fakt , žijem v prítomnosti sa dá povedať
Ja som nadstavena tak, ze "je ako je". Ak ma nieco take caka a stresujem, tak vo chvili ked si to uvedomim si vynadam naco stresujem, ze ten stres mi to skor pokazi lebo sa nebudem moct sustredit. A ze ked to dam tak to dam a ked nie tak predsa nie som v Saw-ku, ze by ma to malo zabit. Proste potom najdem inu cestu ako dosiahnut to co chcem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
To ma motivuje vždy a všade. Ale skúšok sa moc nebojím. Dám to na prvýkrát, alebo prídem znovu. Nič sa nedeje, svet sa točí ďalej. A obavy, že sklamem seba alebo svojich blízkych nemám nikdy.
A ked nemaš na čom staviat tak zmen oblast kde vieš byť uspešny, a malymi krokmi a uspechmi budovat svoju doveru v seba
Držím palec