Ja som si nikdy nevybral medzi dvoch holiek. a ani mezi jednou llebo ma ziadna nechela .
Dakedy fakt nechapem. ako si moze niekot vahat vybrat dakoho. vsak citit nieco mozes len k jednej osobe a nie k vacerim. takze asi city alebo to by som sa rozodoval ako sa pri nich citim co si mam povedat pochopil som vonec otazku psravne?
no pozri sa ao ja som to myslel vazne nesmejem sa aj ja som sam a co si vybero oboch. ja si myslim. ze je urcite nieco co ti na nic vadi. tak si to daj do kopy ten ma take vyhody a ten take. Ak k obom citis to iste tak tam by som nepisal o laske ale iba o slove mat rad.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
Dakedy fakt nechapem. ako si moze niekot vahat vybrat dakoho. vsak citit nieco mozes len k jednej osobe a nie k vacerim. takze asi city alebo to by som sa rozodoval ako sa pri nich citim co si mam povedat pochopil som vonec otazku psravne?
Ale ne, ja neviem ako si vyberam asi tak ze si zvazim pre a proti a potom co k tomu cloveku citim
akoo ja vazne neviem, obaja su na mna strasne dobry
Btw mladsi a daleko byva? To co su za problemy? Sak nemas to jedno? Bud ho lubis, alebo nie.
q
q
qq
q
q
q