Jazdila som ako malá ale to len tak ako som sa naučila sama a tento rok som si bola tak trochu zajazdiť a dosť ma to chytilo chcela by som sa teda tomu venovať aktívnejšie takže som ochotná do toho aj investovať a nie si len kúpiť najlacnejšiu dosku.
takže by som bola rada za akékoľvek rady ak máte nejaké skúsenosti so značkami a podobne viem že veľa závisí od toho kde chcem jazdiť a myslím že klasika zjazdovky neskôr by som chcela skúsiť aj nejaký snowpark a podobne každopádne keďže viac menej začínam neviem presne aký štýl jazdy ma zaujme najviac preto by som chcela nejakú alternatívu počula som niečo ako Universal/Allround snowboardy vraj je to dobre pre začiatočníkov ...tak vopred Ďakujem za odpovede
@adka25 no keďže nie som úplne zárobkovo činná ak ma chápeš tak mi väčšiu časť platia rodičia a oni sú dosť časovo vyťažený takže som volila kúpu cez internet ale hej radšej by som išla osobne do kamennej predajne keďže tam by mi asi poradili najlepšie každopádne pár informácií môžem pozbierať aj tu
@sveter no to som už spravila ale niekedy ti vie lepšie poradiť niekto skúsený ako ty sama na základe prečítaných článkov na nete každopádne mám v hlave predstavu čo by bolo asi pre mňa no len ďalej zbieram informácie
Sadla som za pocitac, prezrela par stranok, ked som nasla vyhovujuci, povedala som "tento sa mi paci, mama zaplat" a bolo. Mam ho kolko? Skoro 7 rokov? A nikdy som s nim nemala jediny problem.
Kedze podla toho co pises si zaciatocnik, netreba to nejak hrotit.
Ale ak chces a mas cas, kludne to hrot.
Neviem, ci je tu nejaky odbornik na snowboardy.
@staphylococcus hej veď jasné ..no na poslednej lyžovačke som mala požičanú dosku 3 krát a a z toho dve boli úplne zle až na poslednom mieste mi dali presnú podľa výšky a neviem podľa čoho všetkého možného a tá jazda bola podstatne lepšia oveľa lepšie sa mi rezali zatáčky a odpustil oveľa viac chýb ...ale aj tak vďaka za reakciu
@9 kks ale tak podla vysky to MUSIS vyberat, boze a ako sa ti "rezu zatacky" moze dost zavisiet aj od toho, ako ostre hrany to ma. Ked je to tupe jak tago tak sa na tej doske mozes tak samkovat akurat. @dumbledore nope. Neviem co je to za znacku
Takže ako pozerám dosku si už vyriešila, zdieľam podobný názor že predajňa je asi najlepšie riešenie ale samozrejme nemôžeš zabudnúť na doplnky ako prilba, okuliare, chrániče, topánky a podobne zdravie nadovšetko že?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
» www.sportrysy.sk/outdoorovy-maga...
Kedze podla toho co pises si zaciatocnik, netreba to nejak hrotit.
Ale ak chces a mas cas, kludne to hrot.
Neviem, ci je tu nejaky odbornik na snowboardy.
@dumbledore nope. Neviem co je to za znacku
Keby si chcela kupovať cez internet, bezpečne a kvalitne tak odporúčam
» www.kuponyzdarma.sk/insportline-sk/...