Tak podla mojho nazoru nieje co riesit Ak niekoho milujes, cez problemy sa prenesies ako nic...A naco zahodit niekoho, koho milujes a je to obojstranne koli niekomu, kto ta v zivote milovat nebude ??To je proste zbytocne A len tak aby ste vedeli Saimonko je chalan
sorry som chalan uz som si to zmenil noo problem je ze tu mladsiu milujem a je mi s nou super alee... mame rozdielne nazory na niektore veci... a na tej druhej som zavisli ja za to nemozem.. tretia cesta by sa nasla.. ale to by zabilo aj mna aj 2 tie slecny
Nieee zle ste to pochopili...Proste z jednou chodi, ale ked je s nou tak mysli na tu, ktora nedokaze milovat...Ale nepodvadza chapete ?? Ja byt na jeho mieste tak neuvazujem...Lepsie byt s niekym, kto ta miluje ako s niekym, kto vas milovat nikdy nebude...To je o nicom...Ja by som asi na jeho mieste nechal vsetko tak a ostal volny lebo to nema zmysel...Treba najst tretiu cestu...A ja ju tu ponukam...Ostat nezadany...Raz dojde niekto kto bude spojenie tychto dvoch slecien...A tym ze sa teraz zahadzujes takymito ********** tak mozno prehliadas tu tretiu cestu...Otvor oci...Asi ma za toto v skole vysmejes, ale myslim si to
ty si uplny k....? akoze s takym xudakom,co sa poza chrbat bozkava s nekym inym...AKoze mozes byt rad,ze ta vobec nejaka chce,ja kebych ti na to dosla,poslem ta .....
boze ludia vy ste to maximalne nepochopili... viem preto ze sa dobre bozkava pretoze som s nou pred tou holkou ktoru mam teraz chodil...tak ma tu prosim nepodozrievajte...
porozpravam vam ten pribeh..
chodil som s dievcatom cislo 2 asik 14 dni lenze sme sa rozisli pretoze jej kamaratky boli prednejsie ako ja to asik kazda baba ma tak.. ja nwm.. noo a to bolo asik pred pol rokom... asik o 3 mesiace potom sa prestala bavit s jej kamaratkami lebo zacali brat drogy atd atd..Zacala sa naplno venovat sportu ktory dovtedy flakala.. na ten sport s nou chodim aj ja a zacala sa o mna o5 zaujimat..lenze medzi tym sa objavila moja priatelka ktora ma uprimne miluje ale nejak sme si nepadli do oka po stranke.. neivem je to zlozite proste sme sa stale hadali koli maximalnym blbostiam.. noo a proste stalo sa ze ked sme mali spolu nieco viac kazdy viete o com hovorim.. tak proste bolo to krasne lenze sa vyskitli nejake problemi ale nie koli mne ale koli jej veku.. a ona mi neskor povedala ze ju to nebavi ked to nema ucinok.. nuz nieje to koli mne ale koli nej.. a kedze sa slecna cislo 2 zacala zaujimat o mna viac tak neviem co mam robit so slecnou cislo 2 som bol pred tyzdnom. v chorvatsku a stravili sme spolu 7 dni v stane.. to na vas tak isto necha vidiet.. len som chcel od vas radu co by ste robili...a nie aby ste ma tu zdrbavali za moje chyby ked ja som nic zle nespravil
Ja viem ze si nic zle nespravil Sak ...Ja viem proste sak vies Ja len ze by som bud zvolil tretiu cestu, alebo zostal s tou ktora ta miluje a snazil sa zabudnut na tu druhu Asi tak
Ouha... Nuz, ako prvu vec Ta mozem uistit, ze nie kazde dievcata uprednostnuju kamaratky nad priatelov : D
Co sa tyka problemu, odporucala by som ti:
a) porozpravat sa uprimne s dievcatom #1, o tom ako ju mas velmi rad, ale citis ze ten vztah jaksik nikam moc nevedie, kedze si prestavate rozumiet a hadate sa kvoli blbostiam...
Proste, ze ju mas rad ale nechces jej ublizit.
b) rozhodne si rozmysli co chces s dievcatom #2; ci ten vztah *bude* trvat, premysliet si klady a zapory a ak si naozaj rozhodnuty, tak jej povedz, co k nej citis...
c) taktiez porozmyslaj o tom, co Ti Pribinacik tu prizvukuje - "tretia cesta"...
pribinacika poznam osobne je to blazon ktory ma jednu lasku a ma sa s nou dobre nevie ake je too tazke..
a) to dievca cislo 1. mi dalo dnes kopacky pretoze uz zevraj neciti ku mne to co citila.. vyzera to ako vyriesenie vsetkych problemou ale je to horsie ako to bolo...
b) dievca cislo 2 moc dobre vie co k nej citim a podla mna a niektorych ludi to zneuziva, vcera som sa s nou rozpraval.. a poovedala mi ze preto "nedokaze lubit" lebo chce mat volnost co mne envadi ale nie az taku.. jasne akoze ma ma rada to som si isty.. ale je uz raz taka..
dakujem vsetkym za radu.. ale zisla by sa nova ako poviem slecne cislo 1. ze ju milujem a aby sa ku mne vratila tak aby to naozaj zabralo... je na tom 5O/50 nevie sa rozohodnut ci ano alebo nie
Heh... viem sa vzit do Pribinacikovej situacie, kedze moj prvy vztah trval 3 roky... bolo to super, ale v tomto veku sa ludia menia a to bol dovod preco sme sa rozisli.
@Saimon : fuha, tak neviem neviem.. ty to akosi mas nie uplne jasne co ku komu citis, nemyslis?
Ja si nemyslim, ze by si sa k nej mal vratit kedze si ju az tak nakoniec nemiloval, mali ste roztrzky a uz ste si moc nerozumeli... o tom je predsa laska.
Asi viem co #2 chce... na kratky cas som sa zamilovala do jedneho chalana ale on chcel nezavazny vztah a ked hovorim nezavazny, tak on ho chcel VELMI nezavazny... ):
Byt tebou by som nepytala rady co povedat slecne #1 ale skor skusil si vymysliet nieco sam, co TY uprimne citis zo srdca a TO jej povedal face-to-face.
Chapem ta,ale co budes mat s toho ze by si nechal dievca c.1 kvoli dievcatu c.2,ktora ta absolutne nelubi,vydrzala s tebou nejake dva tyzdne....zbytocne by si sa pri nej viac trapil a to asi nechces....a to dievca c.1....tebe vadi to ze ma o rok menej???ved to je uplne v pohode.....horsie je skor to ze sa nesprava na svoj vek....ale u nej si si aspon isty ze ta naozaj miluje a to je podstatne no nie???a ak si nadalej nevies vybrat tak by som ti radila radsej nechaj obe,lebo cim dlhsie to budes riesit tak tym to bude pre teba tazsie a tazsie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
alebo si najdi tretiu cestu
mal si uviest svoj skutocni vek ty 16 rocne dievca ...dobre tak povedzme mas 16
1. ak sa budu problemy opakovat ukonci to...nie je nic horsie ako decko ktore tvrdi ze ta miluje na krku
2. s nou si uzi ako kazdy iny
hm..a si baba hej?!
Máš frajerku ale pritom sa bozkávaš s inou,na kt. si ´´závislý´´?
Dobre som to pochopila?
Tak potom si nezalúžiš ANI JEDNU.
ty si uplny k....? akoze s takym xudakom,co sa poza chrbat bozkava s nekym inym...AKoze mozes byt rad,ze ta vobec nejaka chce,ja kebych ti na to dosla,poslem ta .....
porozpravam vam ten pribeh..
chodil som s dievcatom cislo 2 asik 14 dni lenze sme sa rozisli pretoze jej kamaratky boli prednejsie ako ja to asik kazda baba ma tak.. ja nwm.. noo a to bolo asik pred pol rokom... asik o 3 mesiace potom sa prestala bavit s jej kamaratkami lebo zacali brat drogy atd atd..Zacala sa naplno venovat sportu ktory dovtedy flakala.. na ten sport s nou chodim aj ja a zacala sa o mna o5 zaujimat..lenze medzi tym sa objavila moja priatelka ktora ma uprimne miluje ale nejak sme si nepadli do oka po stranke.. neivem je to zlozite proste sme sa stale hadali koli maximalnym blbostiam.. noo a proste stalo sa ze ked sme mali spolu nieco viac kazdy viete o com hovorim.. tak proste bolo to krasne lenze sa vyskitli nejake problemi ale nie koli mne ale koli jej veku.. a ona mi neskor povedala ze ju to nebavi ked to nema ucinok.. nuz nieje to koli mne ale koli nej.. a kedze sa slecna cislo 2 zacala zaujimat o mna viac tak neviem co mam robit so slecnou cislo 2 som bol pred tyzdnom. v chorvatsku a stravili sme spolu 7 dni v stane.. to na vas tak isto necha vidiet.. len som chcel od vas radu co by ste robili...a nie aby ste ma tu zdrbavali za moje chyby ked ja som nic zle nespravil
Co sa tyka problemu, odporucala by som ti:
a) porozpravat sa uprimne s dievcatom #1, o tom ako ju mas velmi rad, ale citis ze ten vztah jaksik nikam moc nevedie, kedze si prestavate rozumiet a hadate sa kvoli blbostiam...
Proste, ze ju mas rad ale nechces jej ublizit.
b) rozhodne si rozmysli co chces s dievcatom #2; ci ten vztah *bude* trvat, premysliet si klady a zapory a ak si naozaj rozhodnuty, tak jej povedz, co k nej citis...
c) taktiez porozmyslaj o tom, co Ti Pribinacik tu prizvukuje - "tretia cesta"...
Good luck (;
a) to dievca cislo 1. mi dalo dnes kopacky pretoze uz zevraj neciti ku mne to co citila.. vyzera to ako vyriesenie vsetkych problemou ale je to horsie ako to bolo...
b) dievca cislo 2 moc dobre vie co k nej citim a podla mna a niektorych ludi to zneuziva, vcera som sa s nou rozpraval.. a poovedala mi ze preto "nedokaze lubit" lebo chce mat volnost co mne envadi ale nie az taku.. jasne akoze ma ma rada to som si isty.. ale je uz raz taka..
dakujem vsetkym za radu.. ale zisla by sa nova ako poviem slecne cislo 1. ze ju milujem a aby sa ku mne vratila tak aby to naozaj zabralo... je na tom 5O/50 nevie sa rozohodnut ci ano alebo nie
@Saimon : fuha, tak neviem neviem.. ty to akosi mas nie uplne jasne co ku komu citis, nemyslis?
Ja si nemyslim, ze by si sa k nej mal vratit kedze si ju az tak nakoniec nemiloval, mali ste roztrzky a uz ste si moc nerozumeli... o tom je predsa laska.
Asi viem co #2 chce... na kratky cas som sa zamilovala do jedneho chalana ale on chcel nezavazny vztah a ked hovorim nezavazny, tak on ho chcel VELMI nezavazny... ):
Byt tebou by som nepytala rady co povedat slecne #1 ale skor skusil si vymysliet nieco sam, co TY uprimne citis zo srdca a TO jej povedal face-to-face.
Ale tot len moj nazor...