Šetrím na IPhone 5 a chcel by som sa vás spýtať či náhodou neviete ako si rýchlo našetriť, či ste sa náhodou neocitli v rovnakej situácii.
za opovede vopred vďaka
Nájsť si brigádu. Ja som si minulé leto našla brigádu a našetrila som si na nový iPhone a este mi aj ostali peniaze na somariny treba len chcieť a nájdeš si riešenie ako si našetriť keď po ňom veľmi túžiš
Rychli sposobje niečo predat ja som predal knihu povieš si lenže cena tej knihy bola 300 eur a to bolakniha o rastlinach takže niečo predaj niečo čo nepotrebuješ
Čínská firma Xiaomi představila nejlepší smartphone světa. Bude levný
Nový špičkový smartphone čínské firmy Xiaomi nabídne dvakrát lepší výbavu než dnešní nejlepší smartphony věhlasných značek. Navíc za poloviční cenu. Bude ale ke koupi jen v Číně. to je stary titulok momentalne sa už predava
@miskovozarik mobil je na telefonovanie
A neviem na co by tebe bol iphone 5, asi potrebujes utisovat tvoje male ego a robiť pred ostatnými frajera, že ?
Stači ti mobil za 150 € co ma android a wifi, ale ked si chces kupovat iphone za 500 € ktory pravdepodobne ajtak rozjebes alebo stratis tak do toho
Nezarobis si nijak v 13 rokoch, jedine ze by ti zbohatlicki rodicia kupili
Boze, aspon, že ja takéto sračky neriešim a som spokojny so svojím 2rocnym samsungom s ktorým dokážem viac veci ako vymleté hlavy s iphonom
neviem preco kazdy dissuje iPhone...stale sa dobre predava takze zrejme je stale dobry...mam sice radsej Android ale aj tak som vzdy nasraty ked vidim ze vsetci nadavaju na iPhone aky je to bullshit alebo podobne....hrozne
Ježiš vy ste tu dobre vymletí chlapec píše že si chce zarobiť sám, tak mu to asi rodičia nekúpia. Vy keď niečo chcete tak si to tiež kúpite a nik vám do toho nepičuje. Keď ho chce je to jeho vec. Nepýta od rodičov, čo je chvályhodné.
K téme, ak dostávaš nejaké vreckové tak si odkladaj do obálky, dohodni sa s rodičmi na nejakých platených brigádach ak sú k tomuto otvorení že napr. poupratuješ celý dom za 5€ a tak, aj keď v 13tich na to našetriť budeš mať fakt ťažké.
Ja ked som nanieco setril ako 16rocny drel som po vykendoch na stavbach atd... Urcite som peniaze som vsak neminal na hmotne veci ale plnil som si jeden velky sen Takze skus si najst pracu a hlavne ju nehladaj doma za internetom.Tak si ju nikde nenajdes.Chod sa opytat na vypomoc alebo podobne.A hlavne si pytaj zmluvu inak riskujes ze ta nevyplatia.
Aha no az teras som si vsimol ze mas 13 a uprimne stebou sucitim.Ked som mal 13 rokov tiez som tuzil po jedom mobile konkretne po sony ericssone k610i.Chcel som si fotky posielat cez bluetooth a pocuvat mp3jky a hrat tie najlepsie java hry.Kupil som si ho az o par rokov neskor.
Nechapem inac co nechapete natom ze chce iphone? No chce biť v triede in
@caramelbiscuit
ďakujem za podporu a za dobrú radu. Konecnee nekto normálny. @tastig
díki za podporu @skillet
ty keby si mi padol pod ruku nechci vedet co by som s tebou dorobil, nestaraj sa do vecí do ktorých ti je aleže úple hovno!
@pstros213 Jaky telefon je 2x lepsi ako Iphone 5 za 250€ ?
Xperia T,Xperia SP
Lumia,720,820,920
Samsung Galaxy S3
Xiaomi Red Rice
LG L9 II a kopu dalsich.............................................................................................................................................................
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Či?
Poznate vy niečo okrem IPHONU ,SAMSUNGU ? Cina predstavila smartphone ktory všetky ostatne schoval do vrecka
co take? co vymyslela tá Cina?
Nový špičkový smartphone čínské firmy Xiaomi nabídne dvakrát lepší výbavu než dnešní nejlepší smartphony věhlasných značek. Navíc za poloviční cenu. Bude ale ke koupi jen v Číně. to je stary titulok momentalne sa už predava
asi ze naco je mobil
A neviem na co by tebe bol iphone 5, asi potrebujes utisovat tvoje male ego a robiť pred ostatnými frajera, že ?
Stači ti mobil za 150 € co ma android a wifi, ale ked si chces kupovat iphone za 500 € ktory pravdepodobne ajtak rozjebes alebo stratis tak do toho
Nezarobis si nijak v 13 rokoch, jedine ze by ti zbohatlicki rodicia kupili
Boze, aspon, že ja takéto sračky neriešim a som spokojny so svojím 2rocnym samsungom s ktorým dokážem viac veci ako vymleté hlavy s iphonom
K téme, ak dostávaš nejaké vreckové tak si odkladaj do obálky, dohodni sa s rodičmi na nejakých platených brigádach ak sú k tomuto otvorení že napr. poupratuješ celý dom za 5€ a tak, aj keď v 13tich na to našetriť budeš mať fakt ťažké.
Nechapem inac co nechapete natom ze chce iphone? No chce biť v triede in
ďakujem za podporu a za dobrú radu. Konecnee nekto normálny.
@tastig
díki za podporu
@skillet
ty keby si mi padol pod ruku nechci vedet co by som s tebou dorobil, nestaraj sa do vecí do ktorých ti je aleže úple hovno!
Xperia T,Xperia SP
Lumia,720,820,920
Samsung Galaxy S3
Xiaomi Red Rice
LG L9 II a kopu dalsich.............................................................................................................................................................