Dobre, lenže ja teraz nemám žiadny mobil..... rozmýšľala som aj nad novinami, lenže by som aj zomrela, pokiaľ by som si naň týmto spôsobom chcela zarobiť....
Skús predať niečo čo máš doma a nepotrebuješ, alebo niekto z rodiny alebo kamošov určite bude mať doma nejaký starší mobil čo by ti mohol poskytnuť za nejaku symbolicku cenu, alebo ak mávaš vreckové tak skus odkladat z vreckoveho..
no...... to je legálne...... tu, kde bývam, napr. roznášame jedny noviny, a 1 ks/ 10 centov pre teba...... keby som len to robila, tak sa nového mobilu nedožijem
Viem...... ale idem aj na kvalitu.... teraz napríklad vymýšľajú nové značky, aj v Tescu čo teraz predávajú, stojí to málo, je to celkom dobré, len ešte na trhu neoverené...... a vždy si ľudia budú kupovať to, čomu dôverujú, má to dobrú povesť.... ja osobne chcem lenovo S860 alebo S939
a čo tak opraviť displej na starom? keď mobil funguje, stačí len displej vymeniť, a podľa toho aký si mala mobil, ťa to vyjde buď drahšie alebo lacnejšie..
Keď som mala 14 roznášala som noviny pre môjho uja
A dalo sa to.
10c/kus je fakt celkom v pohode. Vtedy by som za takú plácu bola rada. Ja som za dvojdňové roznášanie dostala 1000 korún a bola som najšťastnejšia...A bolo ich oveľa viac ako 300ks...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
toto je dilema, ja mam doma 3 mobily a neviem co s nimi a niekto nema ani jeden... skurvena doba
však ich popros, neskôr im to vrátiš
to je toho, pár chechtákov
"pár"
a to koľko akože potrebuješ?
A dalo sa to.
10c/kus je fakt celkom v pohode. Vtedy by som za takú plácu bola rada. Ja som za dvojdňové roznášanie dostala 1000 korún a bola som najšťastnejšia...A bolo ich oveľa viac ako 300ks...