Môžeš, len už je to dávno, čo som sa s tým hral Viem, že jeden spôsob bol, že si spravila originál logo priehľadné a potom si si tam dala svoje. Sorry, viac neviem. Ak nájdem, dám.
ja som vsak posunul cele logo doprava a tym aj musel zrusit to pismo(lebo som to tam nechcel)-to je zrusene png(uplne priehladnym obrazkom)obrazkom: presne je to kod s oznacenim "#hlavicka h2 a...atd"..ak ces to pismo nechat kde je, tak tento cely kod tam davat nemusis(pismo zostane)...
ostatne uz len staci pozicovat samotny objekt(image birdz logo) posuvanim v pixeloch: konkretne len zmenou cisla pri left:100px; top:-60px;
ak das minus meni sa poloha na opacnu ako bez znamienka...to uz vsak vyskusas sam a uvidis...)
vela zdaru
ak by nieco tak sa ozvi.hadam si to trochu pochopil
ja som vsak posunul cele logo doprava a tym aj musel zrusit to pismo(lebo som to tam nechcel)-to je zrusene png(uplne priehladnym obrazkom)obrazkom: presne je to kod s oznacenim "#hlavicka h2 a...atd"..ak ces to pismo nechat kde je, tak tento cely kod tam davat nemusis(pismo zostane)...
ostatne uz len staci pozicovat samotny objekt(image birdz logo) posuvanim v pixeloch: konkretne len zmenou cisla pri left:100px; top:-60px;
ak das minus meni sa poloha na opacnu ako bez znamienka...to uz vsak vyskusas sam a uvidis...)
vela zdaru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jaaaj...no viem o co ide...myslis ako som si dal svoje logo?
ono uz som to robil na dvoch webkach, a vzdy som to musel inak robit.
ide o pozicovanie objektu(AJ)
ale ak ces pohraj sa s tymto co ti poslem...
len si zmenis fotku loga..
#hlavicka #hlavickain H1 a {
background: url("
") no-repeat 0px 0px !important;
position:relative; left:100px; top:-60px;
width: 200px;
height: 200px;}
#hlavicka h2 a {
background: url("
") no-repeat 0px 0px;
width: 150px;
height: 150px;}
...
vela zdaru
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Síce mne sa to z tohoto nepodarilo pochopiť, nespravil som to a možno som bol len lenivý
Tak ešte raz...
#hlavicka #hlavickain H1 a {
background: url(" URL obrázku ") no-repeat 0px 0px !important;
position:relative; left:100px; top:-60px;
width: 200px;
height: 200px;}
#hlavicka h2 a {
background: url(" URL obrázku ") no-repeat 0px 0px;
width: 150px;
height: 150px;}
...
vela zdaru