no ako?.. ja som este nebrigadovala..no uz chcem..ma zmysel pisat na dajake stranky ze hladam brigadu?.. a treba aj obciansky ukazat, daco podpisovat a take? povecte prosim jake mate skusenosti?
personalne agentury, studenstske servisy atd. (u nas v su napriklad brigadnici.sk), celoslovensku poznam napriklad Index Nosluš (noslus.sk)
a potom mas stranky: profesia.sk, topjobs.sk, brigada.sk, brigady.sk, ponuky.sk, praca.sk, kde si prekliknes na brigady, ale je aj kopa inych, toto su take z tych naj.
znamy
osobne si skocit ja neviem do Hypernovy ci Tesca ci nechcu na dokladanie niekoho
najlepšie si nájdeš ak sa na miestach osobne zastavíš a opýtaš...obchody,kaviarne, ja som si jedno skvele platené a nenáročné miesto našla cez kamaráta ktorý robil operátora v jednej firme tak som tam išla s ním raz keď robili školenie a pár mesiacov som tam robila
@pumaamravec cez agentúru? zostane ti aj nejaký plat potom?
najlepšie je, ak si brigádu zoženieš sama, bez agentúry. Pošli žiadosť na miesto, kde chceš pracovať (ak tam príjmajú brigádnikov) alebo sa choď spýtať osobne, ale to je šanca, že ťa odfajčia hneď vo dverách. Keď to máš odoslané doporučene, tak ti musia aspoň odpovedať a pozrieť sa na to.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
nemám žiadne skúsenosti
ja jedine cez net, mal som jednu super brigádu ale zamestnávatel sa mi neozýva debil
zohnavate je blbost
a zhanam si to cez internet alebo cez moju agenturu v agenture mozes byt aj ty ak si ukoncila prvy rocnik na strednej
a potom mas stranky: profesia.sk, topjobs.sk, brigada.sk, brigady.sk, ponuky.sk, praca.sk, kde si prekliknes na brigady, ale je aj kopa inych, toto su take z tych naj.
znamy
osobne si skocit ja neviem do Hypernovy ci Tesca ci nechcu na dokladanie niekoho
jááááj zháňate
Známosť nemám žiadnu takú, vďaka ktorej by som si našla brigádu, tak to skúsim tento rok cez agentúru opäť...
Všetko po známostiach (a rodinných príslušníkoch)
najlepšie je, ak si brigádu zoženieš sama, bez agentúry. Pošli žiadosť na miesto, kde chceš pracovať (ak tam príjmajú brigádnikov) alebo sa choď spýtať osobne, ale to je šanca, že ťa odfajčia hneď vo dverách. Keď to máš odoslané doporučene, tak ti musia aspoň odpovedať a pozrieť sa na to.
nedavno som tam vsak pozeral a nic moc, asi na nich dolahla hospodarska kriza..