ja som si povedala, že budem robiť všetko na čo budem mať v danom momente chuť, že sa chytím každej šance..... teraz je môj život jedna veľká party a kurva sa mi to páči!!!
(inak jedna z vecí, ktorú si ľudia pred smrťou vyčítajú je, že si život neužívali naplno...a myslím, že nie je vhodnejší čas, kým nemáš žiadne existenčné problémy )
dobra otazka, tiez sa nad tym zamyslam, ale kedze ma brzdia niektore problemy ( a aj existencne, ktore tu niekto spominal) tak sa mi to nejako nedari, nikam nechodim teda ako s ludmi moc, obcas prechadzka s niekym, ale na nejakej akcii, alebo tak som dlho nebola.. a co poradit? No spravit nieco na co mas chut, alebo nieco co si nikdy nespravil neico nove, kazdy den nieco nove...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
(inak jedna z vecí, ktorú si ľudia pred smrťou vyčítajú je, že si život neužívali naplno...a myslím, že nie je vhodnejší čas, kým nemáš žiadne existenčné problémy )
le typek kukni si film Yes Man!
www.dudesbible.cz a hybaj robiť úlohy...
ja zemrem