ja neznasa tes ked niekto zacne hovorit po trnavsky alebo tak tvrdoa wobec to nevie laebo ked niekto zacne recovat po vychodniarsky a najväsie nervy mam ked niekto zadre nem.. a po madarsky nevie ani ceknut a to urcite niesdom sama komu to wadi toot napodobnovanie najtrapnejsieho slovenskeho serialu ...inak proti madarom nic nemam
16. looobym to isti, to proste az vlasy idu dupkom, ale aspon sa narehocem
a este nenavidim vetu "ale nikomu to nehovor, ze som ti to povedalaaa" (ako keby to uz polka mesta nevedela...) a potom tie krasne reci typu "mna uz zivot naucil..." a prosto celkovo komentare pri albumoch tych strnastiek (ako zas nie vsetkych...) "supa tupa peca geca babenka, tolko sme toho spolu zazili, sak ty vies, mojko, cmuuuk, looobim"
cool, maso /mäso/, lubkam ta, cmuk, xixi, a strasne mi vadi slovo teda skor citosloce lol, alebo este ked hrame karty a ked namiesto pokartat povie pokopkat !!! to ma vie dorazit
a potom ešte neznášam slová mrte a divný, zdrobneniny, vulgarizmy vo veľkých množstvách, čechizmy a iné slová prebraté z iných jazykov, ktoré nemajú čo špatiť našu krásnu reč...
Desiree, so mnou by si sa asi ani do reči nedala.. trúba, moc, ladnička + pomaly všetky čechizmy, to je moje A steš je náhodou zaujímavé, to síce nepoužívam, ale v NR kam chodím na výšku všetci
Ayreen: Myslim ze prave hovník je spisovne Tak ako aj lezun namiesto batola (batola je vraj cechizmus) Ja si osbne neviem predstavit ze by som nejakemu babatku povedala lezúň. Nasi jazykovedci vymyslaju naozaj zaujimave vyrazy
ja neznasam ked pisu velke male male velke velke pismena hej napr.. VeLMiTaLuBIm sak to sa ani citat neda.. abo ze Da best ... a ked nietko pise ze looobim to idem vrazdit... a yeah za kazdou vetou fuuj ... a ked niekto pise ku kazdemu co ma v albume ze straaasne ta luuubim lubkam a neviem co .. najmenej k 100 ludom to tam napise ta dokelu evidentne to nemysli vazne a pri tom ich za chrbtom ohovara
ja neznasam pozdrav ČUZ, ale to skor v cechach funguje a tiez sa priklanam k tomu TREBALO. Inak ako som tak cital tak vela ludi neznasa slova ktore sa v mojom okoli bezne pouzivaju(teda aj ja ): očujem, neni, šecko, decko....
Fragile: v trnave nikto nehovori "co" , to som nikdy nepocul, to ked tak na zahori
Nenavidim ked niekto pise LOOBIM, za to by som vazne vrazdil. Inak zo slov neznasam slova PINDAŤ, CHALOŠ, ČAJKA a este vela poslovencenych anglickych vyrazov
ahoj kocka ako sa mas?...to vazne nemam rada,vrazdila by som...ked som rozculena a niekto zahlasi bud:viem ako sa citis,alebo ja ta uz poznam...este mi trha ockom ked niekto pise zdrobneliny na vsetko(lasocka,majkala,pocmarkas...inak som nenarocna
ahojky, čaja-čajka (ja si vždy predstavím toho vtáka), s tou babenkou tiež súhlasím a viem, že je viac takých, čo keby niekto vyslovil sa pobijem, ale teraz si nespomeniem
Ja slovo rýdza,rýdzi vo všetkých obmenách a ešte slovo techno,disco emo a vety typu: Ale spoločenská etiketa vraví...... V spoločnosti je neprijatelné..
vetu "mne je to jedno" alebo "ved rob ako myslis" a slova menzes,pazucha neznasam aj ja alebo potom "nakladat" v zmysle viete akom a neznasam ked niekto nazyva frajera "srac"..
a ja ked dakto povie namiesto mravec mračka ide ma drbnut alebo bandur,gruľa nemozem ani pocut namiesto zemiakov...alebo ked dakto povie ze je švanda ciii
ja neznasam slova do ktorych sa miesto k pise q alebo miesto obicajneho v sa pise dvojite w alebo miesto u napisu o....napriklad looobim....alebo misqa....alebo welmi...chapete,take emacke......no fuj
cool, in, diskoteka, moda (otazka ze to je teraz moderné?), trsať, mariška, neries, nestaraj sa, kefovat, nakladat, trtkat, jebat, riesit (holku), dievka, deva, tínedžer, chudak, love/a (peniaze) a mnoho dalsich...
vsetky slovenske slova co maju l s divnou ciarkou ale slovencina ma strasne vela divnych slov a neni co tu spominate je najpodstatnejsie slovo!! Jak potom povies, ze nieco neni!? Ceske slova su zaklad... Mozno to bude tym, ze secko je v cs a v sk je dohromady nasrate
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
105 komentov
kurva pri tom by som zabijal
šrac, šracko (alebo tak nejak) - pomenovanie mužského pohlavia
potom napísané slovo - loobym ( v preklade ľúbim)
A potom tuna v Anglicku to ich hlupe YEAH...oni to pouziju min. raz v kazdej vete...Strach a hroza...
ked to niekto napise na pokeci ze: sracko
tak to vyzera ze sračko
a este nenavidim vetu "ale nikomu to nehovor, ze som ti to povedalaaa" (ako keby to uz polka mesta nevedela...) a potom tie krasne reci typu "mna uz zivot naucil..." a prosto celkovo komentare pri albumoch tych strnastiek (ako zas nie vsetkych...) "supa tupa peca geca babenka, tolko sme toho spolu zazili, sak ty vies, mojko, cmuuuk, looobim"
* slová zlatučká babenka ( a jeho rôzne obmeny)
* cica, mojko, cicuška od niekoho úplne cudzieho, koho ani nepoznám
* peračník,téglik, Boseeeeee ( a všetky mená svätých v rôznych obmenách, oni si to nezaslúžia)
* halúz, haluška ... atď ...
A mnohé iné ...
-činžiak (namiesto činžák alebo panelák)
-trúba (namiesto rúra)
-diváň (namiesto gauč, pohovka či hovník)
-trúbka (namiesto trubka)
-velice (namiesto veľmi)
-moc (namiesto veľmi)
-ladnička (namiesto chladnička)
-kusať (namiesto hrýzť)
-očuť (namiesto počuť)
-steš (namiesto chceš)
a potom ešte neznášam slová mrte a divný, zdrobneniny, vulgarizmy vo veľkých množstvách, čechizmy a iné slová prebraté z iných jazykov, ktoré nemajú čo špatiť našu krásnu reč...
za to bych vrazdil
a este nemam rad
nejde a neda sa
lebo vacsinou to ide a da sa
Ty przniteľ slovenského jazyka...
"Hovník" je to najkrajšie slovo, aké som kedy počula. Je to od slova "hovieť".
No vidíš, skvelé. Tak sa vyjadri, veď presne o tom táto téma je.
Fragile: v trnave nikto nehovori "co" , to som nikdy nepocul, to ked tak na zahori
Neviem čo za debila to vymyslel, ale už sa to celkom udomácňuje
Potom ešte krémovník...to by mal byť spisovne kremeš
nenávidím...čajočka,bléé zdvíha sa mi žalúdok,cool...síce lepšie jak čajočka ale stále bléé a dalej už neviem
a som nahnevaná že ma osoby tam nado mnou predbehli shovníkom
A nenavidim, ked niekto v kazdom druhom slove ma gramaticku chybu alebo si komoli slova. So mnou az trha.
cikula... Môj brat to slovo miluje.
:o)
a este ked niekto hovori ne namiesto nie
na nespisovne slova nereagujem,lebo ich pouzivam aj ja...
Ale neznasam gramaticke chyby,z toho sa mi az rozum zastavuje...
a tie slova..u mna vedie: chaloš, babenka, cikuľka, awik(akoze ahoj), a este vsetky slova ktore zacinaju na kata..
cool, in, diskoteka, moda (otazka ze to je teraz moderné?), trsať, mariška, neries, nestaraj sa, kefovat, nakladat, trtkat, jebat, riesit (holku), dievka, deva, tínedžer, chudak, love/a (peniaze) a mnoho dalsich...
A ešte nemám rada vetu: "Nerieš to"
a u en nemozem vystat autumn...