Teraz by som potreboval serioznu pomoc.
Nejaky doveryhodny pribeh ako som stratil penazenku pre policiu?
(Stratil som ju v Skotsku ale vyslo by ma to majland si to vybavit cez ambasadu, tak soom sa rozhodol ze radsej si to vybavim na sk (vodicak, obciansk
priestor pre jeble komentáre v hlavnom učinkovaní lool
Takže ako som sa tak nahý premával v parku u susedov jeden dravy ale fakt dravy kokršpaniel (asi vycvičeny na odchyd cenných veci) prišprintoval bohviezkade a moju dobre schovanu peňaženku (ktorú som mal obopnutu okolo krku mi uchňapol , viete bežal som za ním , skoro mi utiekol ale našťastie alebo naneštasite som ho chytil no a akurad presne do ciganskeho tábora , ostatne si domyslite pani policajti .. holy bosy rozjebany som tam celu noc volal a ten kokot mi nepomohol
ja som raz stratila obciansky, proste som ho niekde vytratila z vrecka a stravila som asi 3 hodiny na policii detailnym opisovanim poslednych troch dni. ale takym stylom ze "asi o 16:20 som sla do alberta. bola som tam 10 minut, lebo som kupovala len mlieko a pecivo." takze tak no
potom ked ma okradli v zahranici, sla som na policiu tam ale vlastne mi vobec ani nerozumeli a len si nejako zapisali moje udaje a tak.. a na slovensku som ani na policiu nesla akoze na stanicu, rovno som sla tam kde sa vybavuju doklady a dala si spravit nove
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
Takže ako som sa tak nahý premával v parku u susedov jeden dravy ale fakt dravy kokršpaniel (asi vycvičeny na odchyd cenných veci) prišprintoval bohviezkade a moju dobre schovanu peňaženku (ktorú som mal obopnutu okolo krku mi uchňapol , viete bežal som za ním , skoro mi utiekol ale našťastie alebo naneštasite som ho chytil no a akurad presne do ciganskeho tábora , ostatne si domyslite pani policajti .. holy bosy rozjebany som tam celu noc volal a ten kokot mi nepomohol
zrazu si zistil že dačo...
potom ked ma okradli v zahranici, sla som na policiu tam ale vlastne mi vobec ani nerozumeli a len si nejako zapisali moje udaje a tak.. a na slovensku som ani na policiu nesla akoze na stanicu, rovno som sla tam kde sa vybavuju doklady a dala si spravit nove