Podla mna je najlepsie skocit z budovy ..este si predtym aj zalietas jak pokemon A niekde som cital ze ked sa niekto cche zabit skokom tak po ceste ako padne dostane porazdku...takze normalne padne uz mrtvy
keby som sa chcel zabiť (čo je najväčšia kktina, to nikdy neurobím) tak takto: ukradol by som nejaké rýchle auto, išiel na dialnicu a pri rýchlosti aspoň 250km/h by som natrepal do najbližšieho zvodidla
podrezať si žily to nie.. a také podobné veci to nie.. to by bolelo.. hmm možno ak tie tabletky.. ale tak neplanujem spáchať samovraždu.. dúfam že o tom v budúcnosti ani rozmýšľať nebudem
asi zastrelit,nic rychlejsie asi nie je. skakat by som neskakal.naaaahodou blbo dopadnes a prezijes to z vaznymi zranienami,a hambou a traumou na cely zivot....gulku do hlavy asi nerozbehas.
alebo spraviť bombový atentát na nejakého fakt debila, buď by ma zabila ta bomba okolo pásu alebo policajti... keby to bol fakt debil (nejaký diktátor alebo podobne) to by som aj hrdina bol
ja by som teda samovrazdu spachat nechcela ale ak uz tak tabletky, lebo ked skocim pod vlak bude mat z toho problemy rusnovodic, ked skocim z budovy niekto ma mozno uvidi a bude mat traumu na cely zivot...a kazda moznost je zla ale ked si ides znicit zivot tak ho nenic aj inym...
super anketa..konečne som sa tu našla hehe
ale nie no
tak ja som nad tým už mnoho krát uvažovala..ale ešte dobré je skočiť pod vlak,vypadnúť z budovy a zastreliť sa..to sú tie super posledné okamihy života,na ktoré už nitko nikdy nebude spomínať jop hehe..
mno dobre,som trochu viac morbídna,no a čo?
poprosit niekoho nak mi streli do brucha to mi pride mile
inac to s tymi liekmi by mohol byt fajn napad, pokial ale vies, ktore ta neumucia na smrt. zomriet v bolestiach by sa mi veru nepacilo
obesenie-dlho by si trpela
zjest tabletky-nemyslim si ze by to bolo 2 krat prijemne nie zeby bola smovrazda prijemna ale ked zjes tabletky tak by ti bolo zle az kym by si umrela
podrezat si zili- kazdy by za tebou smutil a este by museli aj upratat kupelnu co si zasvinila (pokial by si to neurobila vo vani alebo vonku)
skocit pod vlak-no neviem neviem asi by to bolelo ale myslim ze smrt by nastala inhed
no z tej vysokej budovy-aspon by si si uzila volni pad ale dopad by nebol zrovna prijemny
drogy-smrt by bola hnusna pretoze po euforii pride realita
spitie sa na smrt-no nwm sa k tomu vyjadrit
bodnutie-trpis bolestou
zastrelenie - asi najvyhodnejsie len musim davat pozo kam mieris aby si neminula zivotne dolezite organy
@7 to sa mi nezda ako naj riesenie bo by si urobil skodu druhemu ale mohol by si to napalit do vlaku.....skor vlak do teba ved ani autobusi na vlaky nemaju
ak si niekto myslí že niesom normálna, keď sa tu pýtam na samovraždu.. a myslíte si že sú to kktiny, tak načo rečo reagovať? ak nechceš,nepíš... veď to nieje povinné... majte saaa
podrezat si zily a skakat z budovy sa mi osobne vobec nepaci. kto to ma potom upratovat... Specialne pri skoku z budovy by som brala ohlad na osoby vyskytujuce sa pod budovou.
co sa tabletiek tyka - clovek musi vediet, co robi. zvycajne to vacsina samovrahov nevie a zelany efekt nedosiahnu. alebo zanedbaju dostatocnu pripravu, co je podla mna totalna nezodpovednost. (vynimky, ktore toho popapaju len tolko, aby sa im nic strasne nestalo, urobia jedno velke HALO!!! a tuzia v podstate po zachrane a bla bla bla si momentalne odmyslim)
obesenie sa mi nepaci z cisto estetickeho hladiska. visiet tam jak luster... hruza.
zdrogovat sa na smrt... chudak patolog.
spit sa na smrt sa mi tiez nejak nepozdava, zbytocne narocne (a bez zaruky).
bodnut sa nozom - to by ten dotycny najprv musel vediet, kam ten noz vrazit.
zastrelit sa - depto. treba trafit presne, co nie je take jednoduche.
ale z ponuky je najhorsie skakanie pod vlak. chudak rusnovodic. (tymto pozdravujem jedneho somara)
co mate tu stale vsetci so samovrazdami?doteraz som sa nechcela zabit ani nic podobne ale tymto ma k tomu asi dozeniete..no kebyze sa tak uz ma stat asi by som zjedla lieky
ked som videla jednu moznost tak hned mam dost, nie je to tak davno co sa mi tak zabil kamarat - skocil pod vlak. ani jednu moznost si nevyberam. nikdy sa nechcem zabit a preto nad takouto moznostou neuvazujem.
no jednoznacne skok z vysokej budovy je tam sice rizyko ze sa zadusis no....je to zdy lepsie ako ked sa niekto rozhodne si strelit do ust napr a nezabijehoto...(stava sa a je to potom neprijemne).....takze ja b som urcite skocill.........aj ked som nadtym nerozsmyslal.......a necchel by som nikdy umriet udusenim upalenim utopenim to su najhorsie smrte ble
tak s týmto no vlastné skúsenosti nemám ani by som to nikdy nerobila, možno nemám úžasný život ale milujem ho aj s chybami, veď je môj a je to jediné čo je fakt moje.
Ale k téme, nejdem menovať kto ale v rodine sme mali dva neuspešné pokusy a to podrezaním žíl a tabletkami, našťastie vždy niekto včas zasiahol. A čo jednému známemu vyšlo tak ten si podrezal žily... takže 50% úspešnosť v tom čo poznám.
jo a este cem oddat ze chudaci rusnovodici maju traumi zo samovrahov takte to uskodis aj inym....kd sa obesis a nezlomi sa ti vez tak jaj velmi zle...drogy to je nista upit sa k smrti nedokaze hocikdo lebo najpr odpadnes a az potom umieras a to newe hocikdo ....podrezes zili dlho trpis bolis.....a budnut sa nozom jaj velmozle lebo az sa bodnes velka bolest a umries az ked noz vytiahnes(vo vecine pripadov)takze dalsia bolest....takze len skok alebo dobre mierena rana dohlavy
ten oxid uhoľnatý... by som neskúšala... kým by som sa stihla otráviť asi by som si to rozmyslela.... čakať na smrť? ani náhodou... buď rýchlo alebo vôbec
obycajne sposoby zabijania sa ..na sebazavrazdenie by som vymyslela nieco fakt unikatne a prefikane... este ten skok z vysokej budovy s pocitom ze som zomrela ako superhrdinka.. aj supermanky zomieraju
každý spôsob samovraždy má niečo do seba myslím si záleží to na človeku...
ale tak ja viem čo je to chcieť sa zabiť a nanešťastie mám aj okolo seba mnoho ľudí s podobnými myšlienkami... a je mi to úprimne ľúto, že chceme umierať, keď začíname eštelen žiť... nemalo by to tak byť ale čo už... život je sviňa... ja som našťastie také myšlienky prekonala... ale bohužiaľ nie všetci okolo mňa prekonali - a dokonca aj podľahli...
bývalá spolužiačka sa zabila, keď tabletky na tlak zapila vodkou. a vtedy sa zabiť nechcela, lenže mozog aj srdce jej skolabovali... kebyže to nezapila vodkou, mohla ešte žiť...
podľa mňa by človek nemal rozmýšľať nad tým, ako zomrieť, ale ako žiť...
ked uz tak otravit sa tabletkami,sice trva dlhsie dokym nastane smrt, ale smrt je ista pokial dana osoba zoberie okolo 300 tabletiek ktore maju okolo 400-800-1000mg
keby som si už mala vybrať, tak by to boli tabletky, alebo ten vlak.
nieco rýchle a bezbolestné...ale este chcem dlho žiť, pretože na mňa ešte vela veci čaká, tak ako aj na teba!
kebyze mam povedzme pistol, tak je to jasne... ale vzhladom nato ze sa to tazko zhana tak tie tabletky... ale musel by som sa niekde zasit kde by ma tak skoro nikto nenasiel bo este by mi dali vyplach zaludku a kadejake sracky a prezil by so to s dodrbanou pecenou...
najlepsia smrt je urcite obesit sa...ale treba vediet ako nato...tabletky, tak to urcite nie...to by bol strasny boj...strasna bolest a pistol by zase zanechal diery
najmenej bolestne su tabletky, najlepsie na spanie.
obesenie: dlho to trva cize aj dlho trpis
zily: dlho trva a robi to bordel
vlak: meskaju. nahodou si to v poslednej chvile rozmyslis, treba na to bud velku odvahu, alebo zufalstvo. zaistis rusnovodicovi prebdene noci do konca zivota...
budova: pekny pocit letu, ale ta bolest pri pade na zem a ani to nemusi byt 100%
drogy: muselis byt tak zbehla v davkovani, aby si vedela presne odhadnut davku, ktora zabije v blazenom save, ale aj tak zadusit sa je hnusna smrt... a napriklad takou travou to ani nie je mozne
uchlastat sa na smrt: velmi blby napad
bodnutie: dlho trva a robi velky bordel
strelenie: veeelmi velky bordel
a uplne najlepse VOBEC, premysliet, ze co za blbost chces spachat a dat 180° otocku
Ja budem písať úvahu na túto tému.. snáď sa mi podarí to potom zavesiť aj na blog... ale každopádne, nehlasujem v ankete.. pretože nie som za to, aby sa ľudia zabíjali. viem, že niekedy je život v akýchkoľvek podmienkach naozaj ťažký, no človek raz nájde riešenie an nespočetné problémy, ktoré ho trápia.. vlastná skúsenosť.. teda... ja ešte stále hľadám svoje riešenie... a síce v slabých chvíľkach vravím, že sa zabijem, že niečo urobím... som slabý na to, aby som to urobil... pretože viem, čo by som urobil nie len sebe.. o čo všetko by som prišiel.. čo by mi chýbalo... a je takých ľudí mnoho.. ale to sú asi len tie lepšie prípady..
AKOŽE TÝM LINKOM SI MA FAKT ŽE DOSTALA. PLAKALA SOM OD SMIECHU A TO SOM UŽ SAMOVRAŽDU NIEKOĽKO KRÁT SKÚŠALA. ZA TOTO TI DÁVAM JEDNOTKU S HVIEZDIČKOU !!!
zabit sa ? tak to nikdy...ja som v zivote o nicom takom nerozmyslala a ani by som sa neodvazila.....je to podla mna blbost sak zivot je krasny,tak co riesit.
Samovrazda je jedine skutocne trvale riesenie! Par krat som sa uz v neznesitelnej situacii pokusil otravit ale teraz mam vsetko co potrebujem. Moja rodina je kompletne rozvratena, minulost ma dobieha, som len na obtiaz, spotrebuvam ale nic neprinasam, som rodine na krku, invalidny dochodok na tazku depresiu mi konci, vlastne uz skoncil. Stat sa mi ani neozval ze co bude dalej, clovek ktory potrebuje a nedava, stat nezaujima. Ako k tomu spolocnost prijde ze ja by som si uzival pozitky dochodku a spolocnosti nic nevracal? Nechcem aby sa o mna starala moja 66 rocna mama a stat sa o mna nechce postarat, sam sa o seba postarat nedokazem a dostojnost niesom ochotny zahodit, zo mna nebude bezdomovec. Ale nieje to zle este som mal nejake peniaze, mame a bratovy este zariadim pekne vianoce a novy rok, este tak mesiac pockam aby z prichodom noveho roku nespomynali na moju smrt a potom sa otravim. Na pohreb mam odlozene a stat bude spokojny ze sa uz nemusi starat o cloveka z ktoreho nevytiahne dane. Nenavydim tento svet. Mam 27 rokov, pekny vek na smrt.
@Alexanderotacom213 určite si si vedomý toho že z hypnogenu akurát tak zdebilneješ, presne som nepochopil tú fotku (videl som ju na depka.sk), ale otrava alebo samovražda cez lieky je hlúposť, pokiaľ by to tak urobil farmaceut-lekárnik, tak by to urobil s rozumom a vedel by presne aká dávka akých liekov by ho na isto zabila, ale taký človek ktorý sa do toho nerozumie a iba si myslí že ho to zabije, sa akurát tak môže zobudiť s hroznými bolesťami a stále živý a k tomu možno ešte niekde na psychiatrickej liečebni
človek ktorý takto plánuje svoju samovraždu ju skutočnosti nespraví, lebo je na to príliš zbabelý (veľa prípadov ľudí ktorí len písali internetové listy na rozlúčku a to len pre to aby si ich niekto všimol)
odporúčam web navratdoreality.cz aby ste videli ako asi bude vyzerať vaše telo po nejakej brutálnej samovražde (skok,obesenie...)
Babka predava v USA samovrazedne balicky . Ked to v TV ukazovali bolo to to iste , akoby si niekto netiahol na hlavu igelitovy sacok a na krku zaviazal , alebo okolo krku prelepil lepiacov paskou. Je to bezbolestne . Napriklad co ak nervy pracuju aj pat minut po necinnosti srdca ? Pat minut je kratka doba na to aby telo vyplo . . .
Myslim, ze to ako spachat samovrazdu je uplne nepodstatne. Najtazsie je rozhodnut sa a potom to uz ide aj samo. Ja som sa este nerozhodol, ale premyslam nad tym kazdy den, resp som vdacny za kazdy jeden den, kedy nad nou nerozmyslam.
Je pravdou, že skok z veľkej výšky spôsobuje obrovský stres. No ani z ďaleka nie každého pri tom vystrie. Inými slovami do život by si chcel ukončiť kumulovaným stresom.
Schválne píšem "chcel", lebo pád z desiateho poschodia ešte nemusí znamenať definitívu. Pri štipke smoly by si sa mohol len dokaličiť a bol by si na tom horšie ako pred skokom. Dokonca by si už ani nemohol zopakovať svoj pokus.
ti, co tu hovorite, ze pri obeseni trpite .. tak by ste si mali uvedomit ze obesenie neznamena nedostatok vzduchu .. ale nedostatok krvy v mozgu .. pri obeseni mozes nadalej dychat len ti nepojde do mozgu krv a padnes do bezvedomia a pomaly skonas
Udusenie plynom je uplne bezbolestna a jednoducha smrt. Nic viac netreba, len si pred spanim zatvorit okna v byte a zapnut plyn. Zaspite, omdliete pocas spanku a uz sa nikdy nezobudite.
@stenatko hej, to raz spravil u nás v meste nejaký dedo. Niekto mu zazvonil, pol činžiaku vyletelo do vzduchu, jeho vyhodilo z okna a dolámal sa (ale prežil)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
89 komentov
ale nie no
tak ja som nad tým už mnoho krát uvažovala..ale ešte dobré je skočiť pod vlak,vypadnúť z budovy a zastreliť sa..to sú tie super posledné okamihy života,na ktoré už nitko nikdy nebude spomínať jop hehe..
mno dobre,som trochu viac morbídna,no a čo?
inac to s tymi liekmi by mohol byt fajn napad, pokial ale vies, ktore ta neumucia na smrt. zomriet v bolestiach by sa mi veru nepacilo
zjest tabletky-nemyslim si ze by to bolo 2 krat prijemne nie zeby bola smovrazda prijemna ale ked zjes tabletky tak by ti bolo zle az kym by si umrela
podrezat si zili- kazdy by za tebou smutil a este by museli aj upratat kupelnu co si zasvinila (pokial by si to neurobila vo vani alebo vonku)
skocit pod vlak-no neviem neviem asi by to bolelo ale myslim ze smrt by nastala inhed
no z tej vysokej budovy-aspon by si si uzila volni pad ale dopad by nebol zrovna prijemny
drogy-smrt by bola hnusna pretoze po euforii pride realita
spitie sa na smrt-no nwm sa k tomu vyjadrit
bodnutie-trpis bolestou
zastrelenie - asi najvyhodnejsie len musim davat pozo kam mieris aby si neminula zivotne dolezite organy
tolko z mojej strany
podrezat si zily a skakat z budovy sa mi osobne vobec nepaci. kto to ma potom upratovat... Specialne pri skoku z budovy by som brala ohlad na osoby vyskytujuce sa pod budovou.
co sa tabletiek tyka - clovek musi vediet, co robi. zvycajne to vacsina samovrahov nevie a zelany efekt nedosiahnu. alebo zanedbaju dostatocnu pripravu, co je podla mna totalna nezodpovednost. (vynimky, ktore toho popapaju len tolko, aby sa im nic strasne nestalo, urobia jedno velke HALO!!! a tuzia v podstate po zachrane a bla bla bla si momentalne odmyslim)
obesenie sa mi nepaci z cisto estetickeho hladiska. visiet tam jak luster... hruza.
zdrogovat sa na smrt... chudak patolog.
spit sa na smrt sa mi tiez nejak nepozdava, zbytocne narocne (a bez zaruky).
bodnut sa nozom - to by ten dotycny najprv musel vediet, kam ten noz vrazit.
zastrelit sa - depto. treba trafit presne, co nie je take jednoduche.
ale z ponuky je najhorsie skakanie pod vlak. chudak rusnovodic. (tymto pozdravujem jedneho somara)
Ale k téme, nejdem menovať kto ale v rodine sme mali dva neuspešné pokusy a to podrezaním žíl a tabletkami, našťastie vždy niekto včas zasiahol. A čo jednému známemu vyšlo tak ten si podrezal žily... takže 50% úspešnosť v tom čo poznám.
ale tak ja viem čo je to chcieť sa zabiť a nanešťastie mám aj okolo seba mnoho ľudí s podobnými myšlienkami... a je mi to úprimne ľúto, že chceme umierať, keď začíname eštelen žiť... nemalo by to tak byť ale čo už... život je sviňa... ja som našťastie také myšlienky prekonala... ale bohužiaľ nie všetci okolo mňa prekonali - a dokonca aj podľahli...
bývalá spolužiačka sa zabila, keď tabletky na tlak zapila vodkou. a vtedy sa zabiť nechcela, lenže mozog aj srdce jej skolabovali... kebyže to nezapila vodkou, mohla ešte žiť...
podľa mňa by človek nemal rozmýšľať nad tým, ako zomrieť, ale ako žiť...
to musi byt krasny pocit-letiet - chcem to skusit,ale S PADAKOM
a myslim ze to tu uz bolo
nieco rýchle a bezbolestné...ale este chcem dlho žiť, pretože na mňa ešte vela veci čaká, tak ako aj na teba!
obesenie: dlho to trva cize aj dlho trpis
zily: dlho trva a robi to bordel
vlak: meskaju. nahodou si to v poslednej chvile rozmyslis, treba na to bud velku odvahu, alebo zufalstvo. zaistis rusnovodicovi prebdene noci do konca zivota...
budova: pekny pocit letu, ale ta bolest pri pade na zem a ani to nemusi byt 100%
drogy: muselis byt tak zbehla v davkovani, aby si vedela presne odhadnut davku, ktora zabije v blazenom save, ale aj tak zadusit sa je hnusna smrt... a napriklad takou travou to ani nie je mozne
uchlastat sa na smrt: velmi blby napad
bodnutie: dlho trva a robi velky bordel
strelenie: veeelmi velky bordel
a uplne najlepse VOBEC, premysliet, ze co za blbost chces spachat a dat 180° otocku
nenapíšem sem, lebo nechcem dávať návod
AKOŽE TÝM LINKOM SI MA FAKT ŽE DOSTALA. PLAKALA SOM OD SMIECHU A TO SOM UŽ SAMOVRAŽDU NIEKOĽKO KRÁT SKÚŠALA. ZA TOTO TI DÁVAM JEDNOTKU S HVIEZDIČKOU !!!
ale inak chcem zomret v spanku(aby ste si mnemysleli)..
vsetko co potrebujem. Moja rodina je kompletne rozvratena, minulost ma dobieha, som len na obtiaz, spotrebuvam ale nic neprinasam, som rodine na krku, invalidny dochodok na tazku depresiu mi konci, vlastne uz skoncil. Stat sa mi ani neozval ze co bude dalej, clovek ktory potrebuje a nedava, stat nezaujima. Ako k tomu spolocnost prijde ze ja by som si uzival pozitky dochodku a spolocnosti nic nevracal? Nechcem aby sa o mna starala moja 66 rocna mama a stat sa o mna nechce postarat, sam sa o seba postarat nedokazem a dostojnost niesom ochotny zahodit, zo mna nebude bezdomovec. Ale nieje to zle este som mal nejake peniaze, mame a bratovy este zariadim pekne vianoce a novy rok, este tak mesiac pockam aby z prichodom noveho roku nespomynali na moju smrt a potom sa otravim. Na pohreb mam odlozene a stat bude spokojny ze sa uz nemusi starat o cloveka z ktoreho nevytiahne dane. Nenavydim tento svet. Mam 27 rokov, pekny vek na smrt.
človek ktorý takto plánuje svoju samovraždu ju skutočnosti nespraví, lebo je na to príliš zbabelý (veľa prípadov ľudí ktorí len písali internetové listy na rozlúčku a to len pre to aby si ich niekto všimol)
odporúčam web navratdoreality.cz aby ste videli ako asi bude vyzerať vaše telo po nejakej brutálnej samovražde (skok,obesenie...)
» krimi.noviny.sk/cierna-kronika/...
Schválne píšem "chcel", lebo pád z desiateho poschodia ešte nemusí znamenať definitívu. Pri štipke smoly by si sa mohol len dokaličiť a bol by si na tom horšie ako pred skokom. Dokonca by si už ani nemohol zopakovať svoj pokus.
Udusenie cosi trva. Ak si odpadnuty a priotraveny tak sa ta da este zobudit.