v posledných dňom v mojej tenkej mikine, pyžamových nohaviciach, spodnom prádle a tenkých ponožkách (nemám rád keď veľmi cítim na nohách pri spaní ponožky) ale musím, je dosť chladno
no vacsinu roka "naostro pyzamo bez ponoziek" ked je teplo tak tricko a izamove gate alebo niekedy aj bez tricka a niekedy aj pomaaly holy ked uz je to fakt neznesitelne to horko a ked je zima dost tak si dam na pyzamo este aj tricko a ponozky no to fakt iba tak na chvilu ale neskor musia ist dole lebo by som sa s nimi nevyspal poriadne
@zajkousko kto tu kde píše, že spáva v ponožkách, ktoré mal na sebe celý deň??
nerozumiem celkom tomu, ako môže vôbec niekto spávať v ponožkách
tiež nerozumiem možnostiam "naostro + pyžamo/tepláky...... + ........" alebo "pyžamo + spodné prádlo + ........." to akože na sebe boxerky (slipy, trenky, nohavičky) a ešte aj pyžamo alebo tak??? NEPREDSTAVITEĽNÉ...
@salora nie skor tak 4x obcas si dam aj pyzamo. A ponozky si menim kazdy den. A prezleciem sa kazde rano. Omg s tebou skoda reci. Nohy si umyvam aj cele telo a nic mi nesmrdi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
57 komentov
Jasne ze ked je zima tak nosis viac mozno ja mam peniaze na RADIATOR tak ja mozem spat aj holy v zime
nerozumiem celkom tomu, ako môže vôbec niekto spávať v ponožkách
tiež nerozumiem možnostiam "naostro + pyžamo/tepláky...... + ........" alebo "pyžamo + spodné prádlo + ........." to akože na sebe boxerky (slipy, trenky, nohavičky) a ešte aj pyžamo alebo tak??? NEPREDSTAVITEĽNÉ...
zima no
ale kuriatko moje napr. ta osôbka v @35 o tom píše, no...
a kuriatko si odpusti
pomýlil som sa v 36, no
stara slepica
a dodržiavaj prosím rody, stará slepica ťa ráno obúva
alebo
tricko a gatky
alebo
...
fuj dpc som myslel ze ty dievca si berem spet