v akej polohe zaspávate a prebúdzate sa či si pamätáte čo sa vám sníva a tak... =D Ja počas spánku vystriedam veľa polôh a vždy keď sa zobudím tak objímam paplón sny si pamätám len zriedka najmä keď je to totálna sprostosť =D =D =D
spím: ležím na pravom boku, mám mierne skrčené kolená, ruky pod vankúšom, a paplon tak srčený dole pri chodidlách, prebúdzam sa dajako na chrbte a občas si pamätám čo sa mi sníva ale väčšinou nie
mám to vlastne podobne zväčša precestujem celú posteľ . Hlavne keď spím na 2 a viac lôžkových miestach zaspávam väčšinou na boku alebo na bruchu a zobudím neskutočne prehnutá, úplne inde a potom, prečo ma bolí chrbát
ja neviem keď sa zobúdzam tak väčšinou na ľavom boku jednu nohu na paplóne, druhú pod, pravou rukou obímam paplón a tvár mám v ňom zarytú (čudujem sa že som sa tak ešte neudusila) a tak v podobnej polohe aj zaspávam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
A len niekedy si sny pamatam a myslim, ze sa mi snivaju ssme uzasne veci, keby som bola schopna to zaujímavo spisat, uz som slavna
a ak nie som zobudená násilím si väčšinou pamätám
ale jedna vec ma troluje. vzdy ked sa zobudim tak mi stoji chuj a musim este chvilu lezat nez sa opat scvrkne
A pamätám si, čo sa mi snívalo