Ahoj, mám trošku bizarnú otázku, ale predsa....
Tak teda, keď si dáte nejaký záväzok,že sa napríklad niekomu neozvete alebo nepôjdete na net alebo hocičo iné, ako to vydržíté, keď vás to tam neskutočne ťahá , ale vy jednoducho viete, že potrebuje svoj os
keď tak nad tým rozmýšľam, jediná vec kde sa musím podplácať a motivovať je učenie sa, škola ma baví, len učiť sa na testy ma baví už menej tak sa motivujem tým, že keď sa poctivo pripravím na test a dobre ho napíšem, tak si za to niečo dobré kúpim, vyskúšam nejaké nové jedlo, whatever
ja potrebujem "negativnu" motivaciu, typu "ked toto a toto nespravis, tak blabla", proste ked uz cloveku hori pod zadkom. a co sa tyka zalezitosti s ludmi (opisana sit.), to je asi to najtazsie, takze
asi neporadim
všetko je to v hlave ohľadom záväzkov typu žiaden internet alebo začnem behať do toho je najlepšie skočiť po hlave a začať to dodržiavať nárazovo ,ale z vlastnej skúsenosti viem, že keď ťa niečo ťahá ozvať sa človeku tak to proste sprav, aj keď je v človeku niekedy pocit , že je otravný tá druhá strana to tak brať vôbec nemusí
Ked sa stane nieco katastroficke tam kde ma to taha tak ma to tam uz netaha. Musim si uvedomit ze robim nebezpecnu vec tak ze ma ochromi strach inak sa neovladnem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
sila mysle jedine.
ale zovseobecnit sa to asi neda, ked sa tak nad tym zamyslam, v roznych situaciach pre mna zaberali rozne sposoby.
@2 kludne vymenuj situácie a spôsoby .)
asi neporadim