sa usmievaj a davaj komplimenty ludom a oni budu mat dobry den a budu sa usmievat na dalsich ludi a budu davat dalsim ludom komplimenty a vsetci budu stastni..
mysli o veľkom. neboj sa riskovať. lebo keď budeš stará, budeš lutovať viac toho čo si nespravila ako toho čo si spravila. týmto spôsobom môžeš dojsť ďaleko a dosiahnuť vela. mať vplyv. potom môžeš realizovať velké veci a urobiť svet lepším
Ak vynecháme všetky tie idealistické nezmysly , tak jediní ludia, ktorí majú moc niečo zmeniť su bohatí ludia.
Ja pracujem na tom, aby som bol bohatý (nesnívam, makám na tom reálne) a ak sa mi to podarí , tak založím organizáciu na podporu mladých športových talentov.
Lebo situácia so športom, aká je dnes.... škoda reči na Slovensku.
@hoperpohroma každý , čo jeho jest , ja sa vyznám v športe , tak nebudem strkať nos do politiky napr.
Ja si myslím, že svet v ktorom človek, ktorý ma nadanien nebude brzdený v úspechu rodinkárstvom a protekcionizmom , či predsudkami, bude lepší.
Mojim snom je, vytvoriť také niečo, že ked príde cigán z osady a predvedie dobrý výkon , tak mu pomôžem sa realizovať a nepremárniť talent kôli tomu, že nemá finančné prostriedky a známosti, ktoré sú v Slovenskom športe niekdy viac smerodajné , ako talent samotný.
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ja ked si zase chcem predstavit buducnost kde su kludni inteligentni ludia, neviem si predstavit ze by sedeli pred telkou a pozerali nejake rugby/futbal/hokej.. to podla mna vobec nepomaha svetu aby bol lepsi, este sa aj narody kvoli tomu hadaju a beru nekrestanske prachy za pracu co vlastne nic svetu neda, len muzskej populacii pomoze zahnat nudu.. neviem, mozno by som mala iny nazor keby som sportovala, ale...
Ja nepopieram, že existuje xyz iných možností , ako prispieť , ale nie pre mna....
Toto je niečo, v čom sa orientujem, v čom mam predstavu a perspektívu a šancu niečo zmeniť k lepšiemu.
Mám radšej snívať o tom, ako krmim Afriku ? O niečom, čo nikdy nebudem mať šancu realizovať a aj keby, nebudem vedieť ako to spraviť tak, aby po mojej smrti nebola zase hladná ?
Toto sú tie idealistické nezmysly o ktorých hovorím. Menme svet reálne a každý tým, čo vie najlepšie a čo aj môže skutočne urobiť.
šport má bohatú historiu a jedna z jeho nespočetných spoločenských uloh je aj zachovanie mieru..... rivalita medzi národmi bude vždy, len sme meče vymenili za lopty , puky a tenisové rakety
@bjecm2yngn8j2g8bf6yxp7mb9h ale nez je nejaky hokej tak nie je plna nastenka toho ako by slovaci vyzabijali cechov.. a sa stavim ze nejaki fanusikovia sa aj po zapase pobiju.. ja viem ze to je tym ze ludia si proste idioti, ale to sa nezmeni.. rozumiem ze chces pomoct prave tam, do coho sa rozumies.. ale treba svetu dalsich sportovcov na ktorych bude vyhadzovat dalsie obrovske prachy?
svet by bol lepším, ak by sme vždy ľuďom, na ktorých nám záleží hovorili akí sú pre nás dôležití... a určite by pomohlo aj ak by ľudia k sebe boli úprimní a nezatvárali oči pred problémami, ale snažili sa ich aj riešiť...
nechapem tie komenty ze vyhubit ludi , akoze aj ja mam rad prirodu a zvierata ale bez ludi , jedineho "inteligentneho" druhu MOZNO v tejto galaxii si myslim ze by tato planeta bola dost odveci.
Byť pozitívny neznamená nevnímať realitu a na všetko hľadieť cez rúžové okuliare
Byť pozitívny znamená usmiať sa na suseda, na drzú predavačku, zahryznúť si do jazyka a ušetriť si blbú poznámku, ísť vysádzať stromy pre krajšie a lepšie prostredie. A popritom všetkom myslieť pozitívne s vyhliadkou na lepšiu budúcnosť, s pocitom, že som možno niekomu spríjemnila deň-ten zas niekomu inému a ten ďalšiemu.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
58 komentov
a oni to nechcu, pretoze je to prilis narocne
Sociálna evolúcia by nám prospea, vlastne ju potrebujeme ako soľ
V prvom rade Liberalizovať, aby sa skorumpovaním jedného činného orgánu nedalo vymazať či inak poskodit vyšetrovanie nejakíého zločinu
Neboj sa ROBIŤ ŤAŽKÉ VECI ... držím prsty
všetkých netreba
(a možno to ani netreba nejako brutálne, len skresať pôrodnosť a tak, ono by sa to postupne prejavilo)
Ja pracujem na tom, aby som bol bohatý (nesnívam, makám na tom reálne) a ak sa mi to podarí , tak založím organizáciu na podporu mladých športových talentov.
Lebo situácia so športom, aká je dnes.... škoda reči na Slovensku.
Bud_lepsi();
while zijes;
A ak máš pocit že môžeš urobiť viac:
Pomôž druhým aby sa stali lepšími.
uz len preto ze nejaky futbalista ma xkrat vacsi plat ako hasic co zachranuje zivoty
Ja si myslím, že svet v ktorom človek, ktorý ma nadanien nebude brzdený v úspechu rodinkárstvom a protekcionizmom , či predsudkami, bude lepší.
Mojim snom je, vytvoriť také niečo, že ked príde cigán z osady a predvedie dobrý výkon , tak mu pomôžem sa realizovať a nepremárniť talent kôli tomu, že nemá finančné prostriedky a známosti, ktoré sú v Slovenskom športe niekdy viac smerodajné , ako talent samotný.
Ja by som ti povedala začni od seba a ono to potom už nejako automaticky pôjde
Ja nepopieram, že existuje xyz iných možností , ako prispieť , ale nie pre mna....
Toto je niečo, v čom sa orientujem, v čom mam predstavu a perspektívu a šancu niečo zmeniť k lepšiemu.
Mám radšej snívať o tom, ako krmim Afriku ? O niečom, čo nikdy nebudem mať šancu realizovať a aj keby, nebudem vedieť ako to spraviť tak, aby po mojej smrti nebola zase hladná ?
Toto sú tie idealistické nezmysly o ktorých hovorím. Menme svet reálne a každý tým, čo vie najlepšie a čo aj môže skutočne urobiť.
šport má bohatú historiu a jedna z jeho nespočetných spoločenských uloh je aj zachovanie mieru..... rivalita medzi národmi bude vždy, len sme meče vymenili za lopty , puky a tenisové rakety
it
FWD!
A povedz mi , či šport ako taký nie je zatial najvačším nepriatelom drog.... kolko deciek od nich uchránil....
Byť pozitívny neznamená nevnímať realitu a na všetko hľadieť cez rúžové okuliare
Byť pozitívny znamená usmiať sa na suseda, na drzú predavačku, zahryznúť si do jazyka a ušetriť si blbú poznámku, ísť vysádzať stromy pre krajšie a lepšie prostredie. A popritom všetkom myslieť pozitívne s vyhliadkou na lepšiu budúcnosť, s pocitom, že som možno niekomu spríjemnila deň-ten zas niekomu inému a ten ďalšiemu.
Buďme pozitívny!!
Láska je tou najväčšou silou na svete, a predsa tým najprostejším, čo si možno predstaviť. (M. K. Gándhí)