Prosím pomoooc .... Nedávno som si založila myspace a moc sa tam nevyznám... Chcela by som si ho upraviť, ale neviem ako.. Ak by niekto vedel, tak prosím napíšte.. Ale pls, ja som totálny antitalent na takéto xD... Tak díky
do googlu napis myspace layouts,tam ti vyhodi milion stranok,na jednu klikni,najdi si layout,kod layoutu skopiruj do profilu na myspace,a malo by ti to ist...ak sa teda nemylim...
a k veci...tych stranok je vazne milion, a vsetky su ten isty princip...layouty aj rozne graphics ktore mozes pridavat do profilu maju kazda nejaky kod ktory len skopirujes a das to do about me akebo kde to chces mat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
myspace.com/kacula
a mala som istý čas niektoré z pimp my profile alebo ako to bolo ale teraz mám takýto
a nechce sa mi robiť vlastne´css lebo by som to určite pokazila a nervy nato nemám
a k veci...tych stranok je vazne milion, a vsetky su ten isty princip...layouty aj rozne graphics ktore mozes pridavat do profilu maju kazda nejaky kod ktory len skopirujes a das to do about me akebo kde to chces mat