Ani si nevieš predstaviť... ti hovorím.. no vážne.. ani si nevieš predstaviť... ti vravím.. ty vole.. to bolo niečo .. ty kokso .. .si tam mala byť... také žúžo si nezažila ... ti hovorím!!
Po roku tajnej lásky som dala jednému chalanovi báseň, kde som mu to napísala. Cítim sa ako štvrtáčka na základke... A preto som vlastne celý deň v maximálnych nervoch a kŕčoch... čakám na odpoveď...
Cely den som mal nervy aj mam kvoli prerabaniu jadra. Rano som vstaval zavcasu aby som sa stihol posledny krat osprchovat...teraz sa nemozem ani umyt ani ist na zachod normalne, cely byt je kvalitne rozburany a som nervozny viac ako obycajne a to je uz co povedat. Takto bude vyzerat aj niekolko nasledujucich dni, ale este horsie, lebo budem este nervoznejsi, lebo den sa bez vody a zachodu este nejako vydrzat da, ale viac dni je uz hardcore...
Cely den mam nervy kvoli prerabaniu jadra...dnes som sa uz ani neunuval si dat budik aby som sa umyl kym pridu prerabat, lebo sa nie je kde umyt...o moc dlhsie som si ale nepospal, zobudili ma robotnici. Je to coraz horsie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale nic moc som njak neprezila..rozisla som sa s frajeroma teraz jedujem sa doma a nudim..cize NUDA.
ale som v pohode