predpokladal som ze sa tu zdrzim maximalne 10 minut, napisal prve najidiotskejsie slovo ktore ma napadlo, a ked som si zmyslel ze tu budem dlhsie, uz sa mi nechcelo vytvarat nove a davat tam vsetke fotky etc.. tak tu chodim s lame nickom trdelniiiq
ehm...takže meno Ema mi prischlo v prváku na strednej...bola som sprostá emáčka (nie, nerezala som sa) a jeden starší chalan ma začal volať Ema...za ten rok mi to tak prischlo, že sa mi to aj zapáčilo a teraz to používam s dvoma M => Emma...Rock je štýl hudby, ktorý najviac zbožňujem...takže Emma Rock je tak trochu zmes dvoch štýlov a používam to ako "umelecké meno"...x-ká sú len pre efekt
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
The phrase "Spirit of ´69" is used by traditional skinheads to commemorate what they identify as the skinhead subculture´s heyday in 1969.
biker - jazdec
..kvak..
alebo, serme na to ..
a moja prezyvka velice originálna z rytmusovej pesničky ktora sa hrala cele leto a krasne mi ležala v žaludku ale ma niečo do seba
bejb ---volal ma tak jeden pre mňa kedysi velmi doležitý človek tak
Čítala som to asi tak 5 rokov dozadu, a odvtedy som to ja. Všade.
123 : zeby to boly cislovky ?
A... ja fakt neviem ako som na ňu prišla, ale musela som byť minimálne hluchá, slepá, ochrnutá a neviem čo všetko keď som si ho zakladala