myslim, ze kulturne-obohacujuco posobia aj koncerty a na tie chodim takmer nonstop a tam utracam aj vsetky peniaze, preto som napriklad uz asi vyse pol roka nebol v divadle
Naposledy som bola na čítaní z Antológie beatnickej poézie; v divadle na Ivonu, princeznú burgundskú (bolo mi z tej hry fyzicky zle, po prvý raz v živote som odišla pri prvej príležitosti...a teraz ma to ukrutne škrie, keby som bola bývala sama, zostanem) a pozerala som záznam z Brechtovho Strachu a biedy Tretej ríše.
Naposledy West Side Story, dosť dobré, len to bolo pred skoro 2 rokmi Ale čo už keď za jediné kultúrne vyžitie považuješ divadlo/muzikál/operu Inak ešte aj Operu každý deň zapínam, dokonca aj viackrát za deň, ale to asi inú myslím
@waagbistrtz69 nie nie..može to byť aj múzeum, výstava, nejaký kulturný program, ale aj koncert do toho podla mna celkom zapadne..a pod hehe s tou operou si zabil
pochybujem, že sa to ráta, no bol som na koncerte. kultúrna akcia si myslím, že to nebola, to určite, ale čo už. koncert bol dobrý, len tie poldecáky boli trocha drahé
pravidelne sa kultúrne obohacujem na všetkých predstaveniach v SND kde hrá Robert Roth čaká ma Ivanov v najbližšej dobe a odporúčam vám sa ísť obohatiť na Fausta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
myslim, ze kulturne-obohacujuco posobia aj koncerty a na tie chodim takmer nonstop a tam utracam aj vsetky peniaze, preto som napriklad uz asi vyse pol roka nebol v divadle
František z Asisi (muzikál)
Mária Antoinetta(muzikál)
Chrobák v hlave (činohra)
Hra o láske ( Radošínske naivné divadlo)(činohra)
ale najviac milujem Chrobáka v hlave bolo to najlepšie čo som kedy videla,vrelo odporúčam
ale chcela by som to zmeniť
Na divadlo nechodím iba do divadla a aj to dosť často
Naposledy som bola na Balet: JÁNOŠÍK
Operu veľmi nemusím :/
mám rada gunagu, radošincov, a aj divadlo a-ha ma príjemne prekvapilo. teraz už teda malá scéna stu
kino už veľmi za kultúru nepovažujem, keďže väčšina filmov vo mne evokuje všetko možné, len nie nejaký kultúrny zážitok.
á ešte milujem múzeá a galérie a architektúru
vo viedni je do štvrtka frida, ktorú nestihnem
@bonita milujem Chrobáka v hlave
@narazuvzdornaa a za to vďačím jedine tebe a tvojmu úžasnému vkusu
+ ešte Pygmalion, kde som stretla ↑ uvedenú slečnu
(um, nedohodla som sa ja s tebou a Sorayou na divadle týždeň predtým, než som sa nadobro vytratila? )