ja som raz bola na brigade a zhruba 8 hodin v kuse som prenasala papiere a davala ich na seba... strasne monotonne to bolo, stale som chodila dookola, som sa citila ako v blazinci a fakt mi z toho skoro ruplo
ono to bude znieť divno, ale na festoch som sa nadrela viac, než keď som bola v priemysle chodievam tam stánkarčiť a niektoré festy majú podmienku, že stánky MUSIA byť otvorené minimálne 12 hodín. prestrieda sa tam milión ľudí, vypytujú sa, zvedaví sú jak sto rití ale stojí to za to
no nebolo to aaaz tak nejake velke nadretie... ale dost tazke bolo robit inventuru v kauflande.. vnoci.. a hlavne ked som dostala nieco ako utierky a tych utierok bolo milion a boli tam rozne druhy a vsetko to opocitat a este aj ta kontrola to chcela vsetko opocitat znovu.. to bolo dost na hlavu..
a potom ked som robila 12ky v cukrarni.. ale to bol fajnova robotka. tam islo skor o to, byt 12hodin v kuse na nohach
@11 ešte sa doplním že pre mna je najťahšie keď mám byť celý deň na nohách keďže ich mám ploché. Po takých 3 dnoch kde som bol aj 12 hodín denne na nohách (lebo po brigáde som ja blbec ešte von musel chodiť) mi šli nohy odpadnúť...
Raz som poprehadzoval asi 40-50 vriec (40kg vapna) a este som potom musel robit maltu a doniest ju na 2.poschodie lesenia.
Potom sme raz s kamaratom za asi 8hodin vykopali kanal. Hlbka min 50cm max 1.2m, sirka 40-60cm, dlzka 3m. K tomu sme kopali este jamu 1x1m do hlbky asi 1.5m. Teran bol samy suter a obcas betonovy kvader... Celkom sme sa namakali Ale spravili sme to
Dalsie bolo, ze som zohnuty pod lesenim nahadzoval do furika kamenny bordel a zavazal to asi o 50m dalej.
Odvtedy som si povedal, ze predsalen je lepsie ucit sa
8 hod denne, 5krat do tyzdna, 5tyzdnov v kuse za minimalnu mzdu som stala pri zehliacom pulte a v 30 stupnovych horucavach zehlila jak debil...mam z toho asi milion jaziev po popaleni na ruke takze si kazdy hned myslel ze som dajake emo alebo co...uz nikdy viac..fuj...
Nadriem sa v nemocnici na praxi je to hrozné na fyzickú, ale aj na psychickú záťaž, treba vydržať už len rok
Ale moja najväčšia fyzická práca bola ked sme sa raz s kamarátkou vybrali na brigádu v agentúre povedali, že budeme upratovať kancelárie a my sme namiesto toho 9hodín čistili lakovňu z tých riedidiel ma ešte dva dni hlava bolela. Už nikdy viac to bola moja prvá a posledná brigáda.
keď si tak zaspomínam..no asi v UPS-ku nakladanie / vykladanie kamionov Bolo by to v pohode, pokial by tam neboli takí hajzli a nehádzali robotu pre troch ľudí na jedného človeka...
@314r presne....kazdy s atrtesi ako si oddychne a nakoniec sa nici cele prazky ja som teraz 5 hodin roznasala letaky....este zaktra ma cakaju vyse 250....
@lawey tak si ich nenic skus ich prezit pekne, ved ubehnu ako voda a nakoniec zistis, ze z nich nic nemala... obklop sa ludmi, kt. mas rada, robte hovadiny, vymyslajte blbosti ved tolko veci sa da robit cez leto, vsetko to, o com si snivala cez zimu skus o tom porozmyslat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a potom ked som robila 12ky v cukrarni.. ale to bol fajnova robotka. tam islo skor o to, byt 12hodin v kuse na nohach
Bol som aj na brigádach aj hoc kde ale to som mal vždy také vyvážené, raz to, raz to, max 9 hodín. Žiadna monotónna činnosť.
Raz som poprehadzoval asi 40-50 vriec (40kg vapna) a este som potom musel robit maltu a doniest ju na 2.poschodie lesenia.
Potom sme raz s kamaratom za asi 8hodin vykopali kanal. Hlbka min 50cm max 1.2m, sirka 40-60cm, dlzka 3m. K tomu sme kopali este jamu 1x1m do hlbky asi 1.5m. Teran bol samy suter a obcas betonovy kvader... Celkom sme sa namakali Ale spravili sme to
Dalsie bolo, ze som zohnuty pod lesenim nahadzoval do furika kamenny bordel a zavazal to asi o 50m dalej.
Odvtedy som si povedal, ze predsalen je lepsie ucit sa
ináč najviac v živote sa nadrem vždy v lete na brigáde keď musím stáť na nohách 10 hodín denne..krvou vypotené prachy
2./ vo vinohrade - oberacka hrozna za 30 stupnoveho teplaod skoreho rana do vecera
Ale moja najväčšia fyzická práca bola ked sme sa raz s kamarátkou vybrali na brigádu v agentúre povedali, že budeme upratovať kancelárie a my sme namiesto toho 9hodín čistili lakovňu z tých riedidiel ma ešte dva dni hlava bolela. Už nikdy viac to bola moja prvá a posledná brigáda.