chcela som ísť na jednu školu, ale naši nedovolili lebo by som musela ísť na internát..ach jaj, takže mi zostal gympel lebo iná škola by mi v mojom meste nevyhovovala..
@veroniques loool .........lebo oni si predstavuju ze budem ako nejaka krawa sediet pekne za stolikom,dokonale upravena,budem dvihat telefony a varit kavicku...FUJ TO Z DUSE NENAVIDIM!!!!!na vojensku mi nedovolili....na medicinu sa necitim,....cukrarku mi tiez zaklazali....a nie moj naj favorit hasicska skola,,,,,,to doma nesmiem ani vyslovit.... ...............
@janehonda a tak to potom vyzerá ... škola ťa baviť nebude ked ti ju vyberú rodičia takže ju možno ani nedokončíš .. a ked sa premôžeš a dotiahneš to do konca tak do práce sa budeš musieť nútiť.
@veroniques heh...keby si vedela vsetko o mojej rodine tak.....no myslim ze by si sa niekolko dni spametavala...a potom do konca zivota chodila s otvorenymi ustami lol
ani mojho oca praca nebavi ale musi chodit lebo zaraba peniaze..............a ja si myslim ze ani monitor nespravim..........zo sloviny zaostavam uz teraz najmenej 2 rocniky...a to ma moja mamam este chce dat na GYMNAZIUM!!!! ved ja ani primacky neurobim... potom nech placu preco ma nedali tam kam som ja chcela ist...
@dee99 ja som v 15ich nemal ani šajnu že čo teraz a reku tam idu kamoši,tak prečo nie,a to som bol najprv čašník a až potom som si to radšej vďakabohu zmenil. sakra,a ešte hned na začiatku som rozmyšlal že prestupim na nejaku informatiku či pod.
Nemala som a ani nemám šajnu čo chcem robiť, tak som to nechala na našich, povedali, že najlepší bude gympel.. išla som bez prijímačiek, naši mali pravdu, takže v pohode budem žiť najbližšie 4 roky no, už vlastne len 3 a dva mesiace
Naši mi nikdy ani slvoo nepovedali do toho, mama dokonca ani teraz nevie na aké presne odbory som si dala prihlášky (len ten najhlavnejší), jednoducho je to moja vec a hlavne môj život .. Keď čítam @1 , maximálne nechápem
na strednú podľa vzdialenosti, mala som desať a mohlo mi byť štyri, na aké gymnázium pôjdem. a na vysokú podľa toho, čo som si myslela, že by ma mohlo baviť (a teraz si sústavne za to nadávam)
ja ani neviem! no poslala som prihlášky na gymnázium a priemyslovku, konkrétne stavebnú. chcela by som ísť na architektúru, ale nebola som si istá či to budem chcieť aj o štyri roky. takže som šla radšej na gymnázium a ... nechcem povedať, že ľutujem, ale... neviem no :/
bola som už štyri roky na gymnázium, nechcelo sa mi prestupovať na nejakú inú strednú školu a povedala som si, že tie zvyšné štyri roky tam hádam nejako zvládnem...
-strednú školu som si vybrala úplnou náhodou,z jedného dňa na druhý. dovtedy som nevedela, že niečo také existuje
-a vysokú som si vybrala preto, lebo som si myslela, že ma bude baviť. nie je to dobrý spôsob výberu ...mala som sa najprv spýtať niekoho,kto to tam už zažil ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
Nechápem takých fotrovcov ...
ani mojho oca praca nebavi ale musi chodit lebo zaraba peniaze..............a ja si myslim ze ani monitor nespravim..........zo sloviny zaostavam uz teraz najmenej 2 rocniky...a to ma moja mamam este chce dat na GYMNAZIUM!!!! ved ja ani primacky neurobim... potom nech placu preco ma nedali tam kam som ja chcela ist...
(@bluepanter ma teraz zatratí
-a vysokú som si vybrala preto, lebo som si myslela, že ma bude baviť. nie je to dobrý spôsob výberu ...mala som sa najprv spýtať niekoho,kto to tam už zažil ..