cakal som asi 2 mesiace do silvestra..a potom ked odpocitali polnoc a spustili ohnostroj, dal som jej neocakavane novorocnu pusu trocha klise ale ako som uz spomenul, cakal som na to takmer 2 mesiace
a zabudol som..potom ked sme boli sami, navrhol som prechod na vyssi lvl, dali sme si passionate kissing a pak rano jej este povedal vsetko co k nej citim..a tadaa, podarilo sa
chodil som za nou po veceroch na aute..rozpravali sme sa dlhe hodiny..ona bola kus hanbliva..a tak raz ked som ju viezol domov tak som spustil...a bolo
ja som prvý krok urobila iba raz, s Mirkom som ho šla odprevadiť na bus a tam som mu dala neočakávanú pusu keď si na to teraz spomínam, bolo to strašne detinské - ale tak nakoniec sa z toho vyvinul takmer 4-ročný vzťah
my sa s mojim doteraz podpichujeme, že kto koho vtedy zbalil
bola som na diske s kamoškami, on sa mi páčil a pozerala som na neho takým pohľadom, ktorým som to ani neskrývala, skôr kričala a on prišiel a prihovoril sa mi a potom zavolal na ďalšie a ďalšie rande
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Ale snáď som nespadla...
(ale štve ma, že nemali tú kameru, chcela by som sa vidieť, ako som zdrhala z postieĺky
bola som na diske s kamoškami, on sa mi páčil a pozerala som na neho takým pohľadom, ktorým som to ani neskrývala, skôr kričala a on prišiel a prihovoril sa mi a potom zavolal na ďalšie a ďalšie rande
@chevro : proste sme boli opití a kroky sa robia ľahšie
a potom som mu omylom poslala sms, ktorú som písala najebaná a na ďalší deň som ju chcela zmazať