to je kolobeh života...proste pri narodení dostaneme dlh ktorí musíme splatiť všetci...a záleží od jednotlivcov čomu veria - to dosť ovplyvňuje vyrovnávanie sa so smrťou...
aj dnes som si spomenula, keď som videla rovnakú blúzku akú nosila. na okamih ma zamrazilo a potom som sa len usmiala s myšlienkou, že na nej vyzerala lepšie
ja som nemal nejake navaly pocitov a ani nic, co by ovplyvnilo normalny chod mojho organizmu, len to bolo cele take zvlastne... a fakt inym slovom to neviem popisat... hlavne ked ten clovek mal ku mne ovela blizsie, ako som si ja uvedomoval... a tak dalej, na otazku som pdpovedal, zvysok uz riesit neplanujem v tomto fore
keď umieral, chcela som, aby si to moc neuvedomoval, necítil sa blbo a pamätal si ma veselú, takže som sa snažila byť úplne v pohode, i keď v skutočnosti som bola z toho neskutočne v p., čo sa po jeho smrti aj začalo prejavovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
prezila som
(a ešte sa neprestalo)