akým sposobom ste prišli k oblečeniu, ktoré máte momentálne na sebe alebo ak sedíte doma v tepláčkoch a župane, to, ktoré ste mali naposledy keď ste boli medzi ľuďmi/budete mať nabudúce keď budete medzi ľuďmi? vyjadruje toto oblečenie typické zloženie váš
sedím doma v pyžame, a naposledy medzi ľuďmi som mala fialovú podprsenku (skiny) bledomodré tričko (timeout) rifľe (tom tailor) ružovú mikinu (envy) čierny kabát (vigoss) a čierne topánky na platforme ktoré ani neviem odkiaľ sú, a k týmto veciam som prišla tak že som ich kúpila, väčšinu v trenčíne (podprsenka, mikina, kabát - MAX; tričko, rifle - laugaricio) a topánky tuším niekde v Senici
Biele rifle čo som zohnala v sekáči, červený top mi dala kamoška lebo ho už nezapla cez prsia topanky som si kupila sama niekde vo zvolene a spodne pradlo si nepamatam
rifle - staré, s dierou medzi nohami, ale spomeniem si, že som si ich sama dávno, dávno kupovala.
tričko - znova ulovené vo výpredaji za nejakú smiešnu sumu.
sveter, bunda a topánky - sama som si kúpila (keby ma mali šatiť rodičia, chodím asi s holým zadkom)
ponožky a nohavičky si nespomeniem, podprsenku som nemala (a niekedy nemávam ani nohavičky )
Ale celkovo môj šatník tvoria asi z tretiny veci, ktoré som zdedila, prípadne dostala, z tretiny veci, čo som si kúpila a z tretiny veci, ktoré si požičiam od sestry.
a inak je v mojom šatníku 99% percent vecí, čo si vyberám a kupujem sama... jeden svetrík a jednu šatku po mame, a jedny šaty odniekiaľ, neviem už odkiaľ.
sedím doma v pyžame, ale teda naposledy som mala vlastnoručne kúpené nohavice a tričko z manga, ponožky od maminky na Vianoce a sveter z gate-u, šál, ktorý bol pôvodne otcov, ale ja som si ho už dávno privlastnila a kabát čo mi doniesla suseda lebo jej bol malý
mám na sebé len tepláky Nebbia, ktoré pravidelne dokupujem a vyhadzujem staré - ale aj tak ich mám doma asi 10 čo nosím...kto pozná značku vie prečo...
tepláky zdedné buď po ujovi alebo sesternici ( nie som si istá, ale sú pomerne dosť veľké ), tričko som si kúpila vlastné a kamarátka mi naň namaľovala ručne obrázok žabky, ponožky som zobrala z lavóru, nemám poňatia čie sú, spodné prádlo moje, kožený náramok vlastnoručne vyrobený
ale také čo si typicky obliekam je moje tričko, moje nohavice, ponožky ráno ozberiem prvé nederavé, a poväčšine sestrin sveter
rozderavené rifle z USA, úžaný vínový sveter tiež z USA, čierne tielko, ktoré by som už mohla oprať, nechutné fialové kárované ponožky (ale teplé , jedna je napráskaná, lebo tam mám obväz
šatka - z Prahy od Majušky mojej zlatej , svetrík- H&M , tričko- asi z Gate, nohavice- C&A, spodné prádlo-tak to už fakt neviem -si nemyslite že vždy sedím tak za kompom len som sa nestihla prezliecť ale už vedľa mňa ma čaká úžasné staré vy ťahané pižamko
Nohavice kúpené za peniaze k minuloročným narodkám od nejakých príbuzných, ponožky sú darček k tohtoročným Vianociam, tričko mi dala babka ( ale nevyzerá na to! ), lebo si ho vybrala nejako zle ( má dobrý vkus, len jej nesadlo...) asi pred 4 rokmi, šatku som si vybrala v jeseni len tak, lebo som nemala šatku a na šál bolo ešte priteplo...za alimenty :/ ( škaredé slovo) a takisto spodné prádlo. To je inak zaujímavá otázka!
obtiahnute pasikave tricko s dlhym rukavom, obtiahnute rifle, ruzovu bundu - vsetko financovane z vlastnych zdrojov a spodne pradlo ale to uz nie z vlastnych zdrojov
bola som vonku, takze: cervena kosela, rifle, spodne pradlo - vsetko som si kupila sama. vlastne asi vsetko, co nosim, som si vybrala sama. od rodicov oblecenie nedostavam - pochybujem ze by trafili moj vkus alebo velkost.
fuuha nechce sa mi to tak rozpisovat ako v tom popise ale tak vsetko co mam na sebe okrem tricka a ponoziek je kupene u vietnamcov a to teplaky , mikina , slipy no a to tricko je NIKE znacka to mi kupila sestra pred co ja viem 3mi rokmi a ponozky mam za 1 € s takej predajne na ponozky ktora uz skrachovala a toto je taky moj typicky satnik vlastne vsetko lacne , obycajne , pohodlne a sveter s kapucou aby mi nevyfucal posledny rozum z hlavy
jaj ty sa pytas na to co som mal vonku tak to tricko co je aj v komente hore potom sustaky take teplejsie , mikinu ,taku tensiu zimnu bundu , a take velke botasky siroke no a to zase vsetko od vietnamcov alebo s takych obycajnych obchodov
kabát zdedený, darovaný od tety, štucne darované od kamarátky a ponošky .. odkial tie mám fakt neviem ale som si istá že nemám jedny čo by som si kúpila sama, vianoce, narodky, meniny, sviatky všeho druhu či volná privatizácia tejto časti oblečenia ostatným členom domacnosti to sú moje zdroje.
toto je typické zloženie môjho šatníka a s malými obmenami každodenná kombinácia oblečenia .. okrem toho nosím aj tričká a tielka
@mayben až mi prišlo ľúto že pri poslednom upratovaní skrine sa mi spárili všetky ponožky
a ináč, zaujímavé, ako sa niektorí ľudia len pochválili, z akého obchodu čo majú, ale ako aj to je interesantné, len to ma hlavne zaujímalo, či majú ľudia oblečenia vlastnoručne vybrané alebo sa im aj iní ľudia vedia trafiť, lebo ja som si napríklad posledný rok - dva kúpila veľmi málo vecí sama vlastným výberom, väčšinu dostanem na sviatky alebo od mamy keď už to nechce, a pritom väčšinu dostaných vecí fakt nosím zase, možno preto, že to zvyknú byť "základné veci" čiže napríklad pančuchy, tričká, ponožky, cez ktoré si potom prehodím šaty alebo sukňu a tričko vlastného výberu
a ešte preto, že neznášam nakupovať a vlastne nechápem, prečo by som si mala kupovať niečo nové, keď mám dosť oblečenia
Strašne mi prišla ta veta na začiatku smiešna že podprsenka po mame to si neviem predstaviť .. jednak preto ze by som sa do nej asi 3x omotala a po druhé spodné prádlo nosiť po niekom? aaaaaaa
a ak sa mam zapojiť do fóraaa tak teď mam pyžamo ale naposledy som mala na sebe šedé legíny z terranovy pančušky z orsay a dlhý svetrík tiež z terranovy a všetko som si kupila sama
Momentálne mám tričko a mikinu spred troch rokov, kupovala som si ich ja, a pomerne nové nohavice, ktoré sa ale sprali na úplne hnusnú farbu, tiež normálne kúpené.
Ale včera som mala nohavice, sako, košeľu aj kabát zo second handu Čo je moje bežné zloženie oblečenia ,,medzi ľudí".
Momentálne mám- teplaky-"nujorker", tričko-F&F, podprsenku-neviem, nohavičky- neviem, ponožky- čiňák (načo kupovať drahé ponožky keď na nich furt bude diera
Mala na som na sebe (dnes ako som išla z kamošky)- to isté čo mám teraz na sebe
A moje zložene obľúbených vecí- legíny, tričká, mikiny, koženky, košele a moje milované rolexky :3
tričko - strašne dávno som si ho kúpila vo výpredaji len preto lebo bolo lacné, je to moje jediné tričko bielej farby a asi by som si ho inak nekúpila, ale teraz ho mám velmi rada
legíny - keď som šla kúpiť sestre legíny, tam predávali 3 za cenu 2, tak som kúpila aj sebe
rifle, tričko a spodné prádlo mám z M&S, ponožky z HMka tuším, sveter som ukradla frajerovi, lebo on v ňom vyzeral jak gay, šál mám už asi 7 rokov vymenený s kamoškou a gumičku do vlasov mám podomácky vyrobenú od maminky!
vyzera to tak, ze som nezdedila nic, vsetko som si kupila sama: saty - Next, cardigan - M&S, topanky M&S, spodne pradlo Victoria Secret, pancuchy boh vie kedze tie kupujem neustale vsade kde na ne narazim, kabelka Knomo London, satka Primani, doplnky sa nerataju typu hodinky ze? a samozrejme ponozky v cizmach su zo Sainsbury!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
79 komentov
nohavice a bunda - "zdedené" po mamke
ponožky, svetrík a šál - na Vianoce od mamky
taška - kedysi dávno na Vianoce od tety
podprsenka - ukradnutá mamke
topánky, nohavičky a tričko - sama som si vybrala v obchode
toto je typické zloženie mojho šatníka.
vyjadruje to typicke zlozenie mojho satnika
mám modrú mikinu, čo som dostala pred rokom či dvoma na vianoce
čierne nohavice netuším skade, myslím že od známeho z obchodu
ponožky z Turecka (už 5 rokov nekupujem ponožky nikde inde)
skade je spodné prádlo, to už je nad moje sily si spomenúť
ešte mám retiazku od starkej a druhú retiazku od kamarátov
a táborové počarbané tričko
ale čo bežne tak komplet veci čo som si vybrala a kúpila a potom veci čo som podostávala...
Typické zloženie môjho šatníka? Asi nie, môj šatník nieje typický, mám tam rôzne kúsky...
čierne menžestráky - kúpené nejakým takým spôsobom, že mi mama oznámila, že ich videla v obchode a že by bolo asi dobré nahradiť moje staré
tielko, ponožky a nohavičky zrejme vianočné
podprsenka kúpená vo veľmi výhodnom výpredaji
biele tričko, šedý sveter - myslím že oboje zo sekáča
tmavá košeľa - od vianoc
netopierikovské náušnice - Tesco, detské oddelenie
myslím, že to pomerne vystihuje klasické zloženie šatníka
ponožky - je to jedna z vecí, čo sa u nás sama zjavila a prijali sme ju do rodiny
nohavice - mama priniesla
tričko - mamino (kedysi)
mikina - je to ďalšia z vecí, čo sa tu ocitli a neviem, odkiaľ prišli
gumička - TESCO
sveter-zdedený po krstnom otcovi
naposledy:
nohavice-kupil som si pod stromcek
sveter-kupil som si pod stromcek
tricko so spider-manom-kupila mi frajirka, lebo mam rad spider-mana
trenky-kupila frajirka na meniny
ponozky-kupil som si lebo su farebne
topanky-kupil som si lebo mi trebalo zimnu obuv
kabat-dostal som pod stromcek
taska-kupil som si, aby som mal v com nosit pocitac, dokumenty & stuff
a tepláky som zobrala sestre kedysi dávno...
nadkolienky - sestrine.
nohavičky - sama som si kúpila.
tričko - ulovené vo výpredaji za jedno euro.
naposledy von:
rifle - staré, s dierou medzi nohami, ale spomeniem si, že som si ich sama dávno, dávno kupovala.
tričko - znova ulovené vo výpredaji za nejakú smiešnu sumu.
sveter, bunda a topánky - sama som si kúpila (keby ma mali šatiť rodičia, chodím asi s holým zadkom)
ponožky a nohavičky si nespomeniem, podprsenku som nemala (a niekedy nemávam ani nohavičky )
Ale celkovo môj šatník tvoria asi z tretiny veci, ktoré som zdedila, prípadne dostala, z tretiny veci, čo som si kúpila a z tretiny veci, ktoré si požičiam od sestry.
stare tricko z tesca , davno pravdepodobne mi ho kupila mama
sveter, co sme mi kupili spolu s mamou tak ze ja som si cast doplatila
tenisky od mamy povedzme ze oneskoreny vianocny darcek
a zvysok netusim
tričko - myslím že po mame
sveter - neviem, mám ho 4368 rokov a fakt neviem odkiaľ
tepláky - vianočný darček
ponožky - tie som kedysi dostala od babky
nohavice mám po otcovi
ale!
spodne prádlo mám svoje
no ponožkami si nie som istý
ale také čo si typicky obliekam je moje tričko, moje nohavice, ponožky ráno ozberiem prvé nederavé, a poväčšine sestrin sveter
spodné prádlo- dúfam že moje
a papučky- Tesco tuším
a či je to typické ? no,popravde myslím že mám v šatníku čorknutých viac bratových tričiek ako má on( v nich je úplne úžasne )
lebo...
tomasko je nechceny a na vsetko si musi zarobit sam uz od skoly...
leginy - od seba, z GATE
ponožka ružová - od sesternice na Vianoce
ponožka žltá - z NewYorkeru ...asi odo mňa?
á gaťky a podprda už nvm odkiaľ sa vzali
(btw, áno. mám každú ponožku inú )
- modré deravé tričko z tábora 2008
-rifle vybrané mnou
- čierne trenky z Turecka
- čínske vydraté ponožky
pyzamko -jezisko predminuly
ponozky- mama , z vypredaja
tricko ,tielko -sama kazde inde ale v podstate za 2 €
co som mala dnes cez den, vsetko som si kupila sama tusim
a bundu mam vraj este na dlh
tričko - z netu
legíny-ukradnuté segre
spodné prádlo-športový obchod
triko-sekáč
ďalšie triko-sekáč
hovadiny na rukách-vlastná výroba
ponožky obliate savom s vyžratými fľakmi
starý sveter z gate-u, dakedy som ho nosila na legíny ale sa tak rozgajdal (ako všetky veci..) že ho nosím už len doma...
tielko za zamestnaneckú zľavu z roboty..
tepláky od číňana za 4 evry
myslím, že všetko bolo kupované mnou v obchode takže nič zaujímavé
ale teraz mám na sebe papuče od kamarátky
ponožky ?
a ukradnuté legíny a mikinu (pôvodne mamine)
a ano, toto je typicke zlozenie mojho satnika
kabát zdedený, darovaný od tety, štucne darované od kamarátky a ponošky .. odkial tie mám fakt neviem ale som si istá že nemám jedny čo by som si kúpila sama, vianoce, narodky, meniny, sviatky všeho druhu či volná privatizácia tejto časti oblečenia ostatným členom domacnosti to sú moje zdroje.
toto je typické zloženie môjho šatníka a s malými obmenami každodenná kombinácia oblečenia .. okrem toho nosím aj tričká a tielka
a ináč, zaujímavé, ako sa niektorí ľudia len pochválili, z akého obchodu čo majú, ale ako aj to je interesantné, len to ma hlavne zaujímalo, či majú ľudia oblečenia vlastnoručne vybrané alebo sa im aj iní ľudia vedia trafiť, lebo ja som si napríklad posledný rok - dva kúpila veľmi málo vecí sama vlastným výberom, väčšinu dostanem na sviatky alebo od mamy keď už to nechce, a pritom väčšinu dostaných vecí fakt nosím zase, možno preto, že to zvyknú byť "základné veci" čiže napríklad pančuchy, tričká, ponožky, cez ktoré si potom prehodím šaty alebo sukňu a tričko vlastného výberu
a ešte preto, že neznášam nakupovať a vlastne nechápem, prečo by som si mala kupovať niečo nové, keď mám dosť oblečenia
a ak sa mam zapojiť do fóraaa tak teď mam pyžamo ale naposledy som mala na sebe šedé legíny z terranovy pančušky z orsay a dlhý svetrík tiež z terranovy a všetko som si kupila sama
Ale včera som mala nohavice, sako, košeľu aj kabát zo second handu Čo je moje bežné zloženie oblečenia ,,medzi ľudí".
Mala na som na sebe (dnes ako som išla z kamošky)- to isté čo mám teraz na sebe
A moje zložene obľúbených vecí- legíny, tričká, mikiny, koženky, košele a moje milované rolexky :3
legíny - keď som šla kúpiť sestre legíny, tam predávali 3 za cenu 2, tak som kúpila aj sebe
podprsenka - mama si kúpila zlú, tak mi ju dala
podkolienky - dostala som ich od babky na vianoce
Pancuchy-vianoce
Boty-bata(kamoskine)
Kabat-sekac
Sal a ciapka-cinan
Ano moj styl
rifle Levi's - za 1,75€ zo sekáča
tričko The Kľemones - kúpené od Dášu Fon Fľaša
mikina - tuším vianoce
bunda - dávno pradávno kúpená asi v nejakom športovom obchode
ponožky - doma sa zjavili
topánky - z nejakého obchodu v GA
čierne kraťasky - neviem z kade (odkedy si pamätám mám ich furt v skrini)
spodné prádlo - moje, kúpené za vlastné peniaze
triko z forensickmusic
mikina z origo merchu opethu
fotrove tepláky