Ako stiahnuť súbor, ktorý súrne potrebujem z ULOZ.TO?!
dnes sa celý deň jebem s jedným súborom ktorý mi kamarát z ďaleka upol na uložto, má to 1,6GB a mne to kurva nechce stiahnuť.. vždy sa to preruší v polovici alebo pri konci, zahlási chybu.. aj som si kúpil ten prémiový účet aby mi to dáko šlo a ani kokot.
pokial mas premiovy ucet mozes pokracovat v stahovani ak to prerusi...lepsie je ale stiahnut ten ich soft na stahovanie...s tym to ide lepsie...alebo sa mohlo sa mohlo stat ze to tam je zle nahrate
@4 s tým softom mi to nejde nefunguje mi to nejako.. proste ani mi nenačíta ten súbor, ktorý ma sťahovať.. ja som asi kľavý idiot a neviem to urobiť a to som si myslel, že som celkom zdatný v takýchto veciach
@kajooooooooooooooooooooooooooo pretoze za prve torrenty su picovina a za druhe nejsu to online ulozisko...musel by mat ten dotycny pusteny comp kym to nestiahne
ulozto je skvela stranka lebo tam zatial az tak nemazu subory ale to pomale stahovanie je na kkt a este ked sa k tomu prida pomaly net tak to je hroza najlepsie je zippyshare podla mna
mne to robí bežne, ale to nemám premium a mám jebnutý net... ináč nechápem, že keď si len potrebujete poslať medzi sebou súbor, tak nenájdete lepšie riešenie ako uložto O.o
@kosmiklove a treba im online úložisko, keď si chcú len preposlať súbor? za ten čas, čo strávil uploadovaním na drbnuté uložto, to mohol radšej seedovať a ten druhý to mohol sťahovať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
@3 tiež sa pýtam kurva.. a teraz ide do nemecka na tri mesiace a stolový PC si nebere so sebou, takže je to celé v piči už na totálku