Na svojej katolíckej stránke katolik0.webnode.sk som si dal počítadlo návštev cez toplist.cz ktoré mi meria počet denných návštev. Potrebujem mať čo najviac denných návštev, jednak to robí dobrý dojem ked ludia vidia na mojom počítadle že mám veľa návštev, a jednak čím viacej návštev budem mať, tým sa posuniem vyššie v rankingu na stránke toplist.cz a moja stránka nude tým pádom známejšia.
Počítadlo meria tak, že ked sa niekto prihlási na moju stránku a odhlási ráta sa to ako jedna návšteva. Dalsia návšteva z tej istej IP adresy sa potom bude rátať po polhodine. Teoreticky by sa teda dalo denne vykonať z jednej IP adresy až 48 návštev.
Som ochotný dať dotyčnému za jedno kliknutie na moju stránku 0,02 eura, a teda pokial sa dotyčný takto prihlási a odhlási z mojej stránky za den napríklad 10 krát, tak za mesiac je to 300 klikov na moju stránku a teda dotyčnému by som za to dal 300x 0,02 = 6 eur
Ak niekto má záujem, nech napíše.
Cez toplist mi to aj ukazuje kto z akej IP adresy klikol, kedy klikol, a kolko krát klikol. Vidím tam nejaku IP adresu .3pp.slovanet.sk o 21:08, to si ty ?
Mám ti poslať 0,02 centu ? To neviem ani či taká suma cez internet banking vobec poslať ide. Vyklikaj si aspon euro a pošlem ti.
vau, tak to musí byť stránka s úžasne kvalitným obsahom keď ti niekto musí robiť klikačky (a si ochotný platiť za ne!) aby ti vôbec niekto prišiel na tú stránku, za to dostávaš odo mňa smutné, lebo to fakt je smutné
cez IP randomizer som si spravil 1000 roznych adries a cez bota som nakodil automaticke klikanie. ocakavaj odo mna v blizkej buducnosti astronomicky ucet.
Čo sa v mladosti naučíš, v starobe akoby si našiel. A tak náš Karči oprášil znalosti z čias kedy si musel naklikávať profil aby mal tiež status megahviezdy a mohol sa tu cítiť relevantne
Teraz na tom zarobí peňáze
Každopádne tomas5555, môžem ti tam z môjho clusteru z cloudu pustiť distribuovaný roj botov ktoré ti budú toľko klikať že webnodu zhoria servery a z toho čísla v topnode budú všetci tak v piči že tvoja stránka bude nová kresťanská autorita a nahradí bibliu len snáď teda už stávajú tie elektrárne lebo to bude záhul.
A nezabudni, keďže som "profesionál na ekonomiku a peniaze" ako si ma kedysi nazval, beriem len platby v kryptomenach dva centy sú teraz cca 60 satoshi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Počítadlo meria tak, že ked sa niekto prihlási na moju stránku a odhlási ráta sa to ako jedna návšteva. Dalsia návšteva z tej istej IP adresy sa potom bude rátať po polhodine. Teoreticky by sa teda dalo denne vykonať z jednej IP adresy až 48 návštev.
Som ochotný dať dotyčnému za jedno kliknutie na moju stránku 0,02 eura, a teda pokial sa dotyčný takto prihlási a odhlási z mojej stránky za den napríklad 10 krát, tak za mesiac je to 300 klikov na moju stránku a teda dotyčnému by som za to dal 300x 0,02 = 6 eur
Ak niekto má záujem, nech napíše.
Ak si si nevšimol, tak pointa mojho príspevku nebola v tom vysvetliť ako meria počítadlo.....
Co má s tým požičiavanie penazí spoločné ?
inak nie je to podvod? čo by na to asi povedal pánbožko?
Cez toplist mi to aj ukazuje kto z akej IP adresy klikol, kedy klikol, a kolko krát klikol. Vidím tam nejaku IP adresu .3pp.slovanet.sk o 21:08, to si ty ?
Mám ti poslať 0,02 centu ? To neviem ani či taká suma cez internet banking vobec poslať ide. Vyklikaj si aspon euro a pošlem ti.
Ja tu stránku nemám vytvorenú na to aby som na nej niečo zarobil....... je to čisto informatívna stránka.
Áno honoráre
Azda si si nemyslel že tu za takéto klikacky budem dávať 60 eur......
Keď ľudia môžu vypĺňať dotazníky za 3 euro na mesiac, môžu aj klikať a to za 2 násobok
a nie ze skusis zaplatit vatikanskou menou!
Teraz na tom zarobí peňáze
Každopádne tomas5555, môžem ti tam z môjho clusteru z cloudu pustiť distribuovaný roj botov ktoré ti budú toľko klikať že webnodu zhoria servery a z toho čísla v topnode budú všetci tak v piči že tvoja stránka bude nová kresťanská autorita a nahradí bibliu len snáď teda už stávajú tie elektrárne lebo to bude záhul.
A nezabudni, keďže som "profesionál na ekonomiku a peniaze" ako si ma kedysi nazval, beriem len platby v kryptomenach dva centy sú teraz cca 60 satoshi.
No tak super, napíšem ti do TS