Ja používam ten starý vzhľad kým sa to ešte dá. Oni sa snažia asi vytvoriť jednotný vzhľad ktorý by bol vo facebook appke a zároveň v prehliadači na desktope. Výsledok je ten, že na desktope sú všetky veci neprakticky veľké.
Podľa mňa je to hrôza. Rozhádzané, vyzerá to, jakeby tomu robil dizajn Erik Kaliňák. Nič nemá svoje miesto, nie je usporiadané. Biele alebo čierne pozadie je absolútne nepraktické, ani na bielom ani na čiernom nemáš pocit, že máš prehľad čo na tej stránke je. Nevidíš tam prakticky nič. Ten "starý" facebook bol podľa mňa úplne úžasný oproti tomuto.
Mne to vypisuje, že od 1. septembra bude natrvalo novy facebook... dovtedy sa da prepnúť na starý...
Som sa bol pozriet na prehladaci, sa mi extra nezda ze by sa nejak zmenil, akurat je tusim trosku ta modra tmavsia a tie ikony su take zvlastne. Neviem ako v tej normal appke tu som vymazal, akurat mam fb lite a messenger, no a tam sa mi nezda nic ine.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Mne to vypisuje, že od 1. septembra bude natrvalo novy facebook... dovtedy sa da prepnúť na starý...